CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Eina Azman akhirnya berbaik dengan mentua?

  [Copy link]
Post time 6-11-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 6-11-2021 08:49 PM
kan.. mcm ada aura hantu gitu.. pucat lesi muka panjang…seram. husband ebby yus sheols tu seiras  ...

Umur dah mcm 30s, padahal 26 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 6-11-2021 08:09 PM
Saratnya barang emas Eina sampai kepala dah cam ayam nak kena sembelih

Awat muka dia jadi panjang ...

Pelik kan..
I rase ade yg komen kt ig tu ckp pelik.
Die meroyan ckp die turun berat muka jadi lain.
Tp mmg pelik...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesan cucuk sana sini,tu yg muka lain semacam
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 6-11-2021 10:08 PM
TT masih tak jawab lagi, betul ke dia pernah tak berbaik dgn mak mentua nya? Ada bbrp dah tanya di a ...

Dulu2 masa kawen ada rumous tidak direstui gituh..sb tu datin senduk ckp depavali kali ni sungguh bermakna. Dulu yg slalu eina jmpa adiik ipar dia sajork. Iols speku sb aritu kan suami dia kena covid. Nmpak cm tenat jgk kan..mak kan tgk ank sakit tntu rasa sedih dan terkesan. Jd elok la.berbaik lupakan cerita lama.gituhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 10:45 PM | Show all posts
Edited by Normabaru at 7-11-2021 01:03 AM



aneh betul bangsa melayu ni..

time christmas jadi santa,time cny pki cheongsam,time depabali siap bersari..

walhal kelly ke leluhur ke omputih ke..

time raya dorg just wish je..pki baju pon tshirt or kemeja n dress..idok plak bersamping bertanjak berkebaya(unless ko gomen serben)lain2 kaka tgk just wish..but us malays?

budaya pleasing too much ni la rosakkan jati diri

too proud w other culture n religion..

tp bila baju n agama sendiri xadhere betul2 plak..

choiii!
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 10:48 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 7-11-2021 12:17 AM
Dulu2 masa kawen ada rumous tidak direstui gituh..sb tu datin senduk ckp depavali kali ni sungguh  ...

ke sebab dia sakit..kan itu gari gigih p cucuk vaksin kt perak..katanye ada critical illness..

eh disco night club laki nye dh beriperasi ke belum?

teringin dh tahu sop covid utk disco night club ni sume joget2 n dansa setempat dgn mask siap penjarakkan 1M ke cmne
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 10:49 PM | Show all posts
Normabaru replied at 6-11-2021 10:45 PM
laki nye singh bukan kelly..dh knp beriya acik ina ni sambut depabali?

aneh betul bangsa melayu ni. ...

opismate I dua orang punjabi pun sambut Deepavali. So tak semestinya Indian jer....punjabi pun celebrate.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 6-11-2021 08:28 PM
Haipppp, mata eina tu bukannya sedih sebab nak kena sembelih tu kaka.... Tapi sebab dia tengah fok ...

Kak Dud weh, hati2 komen chuols utk yenna , kang nnt mak yenna mandrem chuols.....mak sheols kan bomoh, siap ada bilik bertema kaler kuning lg, khas untuk merawat peskit sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 10:52 PM | Show all posts
Carcosa replied at 7-11-2021 12:02 AM
Apsal tarikan graviti hanya focus dkt muka dia je?
Meleret nau muka kau Eina. Pegi antar tailor, jah ...

haha komen ko klaka dik..

xdpt kaka byg jahit muka mcm jahit kelim baju..lol
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 6-11-2021 08:13 PM
Teruknya mekap si eina tu... Air muka eina macam budak 5 tahun kena arranged marriage untuk bayar se ...

Adoi lawaklah… yg penting bukn pengantin bawah umur.. sheols mcm nk bersanding pulak. Tgk artis bollywood sambut diwali tkde nk pkai over mcmni.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 11:01 PM | Show all posts
Ila_02 replied at 7-11-2021 12:49 AM
opismate I dua orang punjabi pun sambut Deepavali. So tak semestinya Indian jer....punjabi pun cel ...

ok paham.thank dik 4 sharing
nway bila kaka try hantar ain kt tin senduk..br perasan the 'pic' just for the gram...sbb xnmpk mesra pon..so much awkwardness esp gambar dia bertiga dgn mak dia n  mil..

eh br perasan mak dia pinkish..klu idok asik kuning je khuens hihi
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 6-11-2021 10:51 PM
Kak Dud weh, hati2 komen chuols utk yenna , kang nnt mak yenna mandrem chuols.....mak sheols kan b ...

Omg betul ke kaka?
Ok takpe kalau ada apa2 terjadi dekat iols... Iols calling2 kaka @Normabaru untuk ajak forumer2 beliakkan bijik mata berjemaah dan jeling2 hantar ain dekat she kembali.... serangan tindak balas gittew... Ibarat perang dunia tapi versi batin
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-11-2021 10:45 PM
aneh betul bangsa melayu ni..

time christmas jadi santa,time cny pki cheongsam,time depabali siap ...

Kaka betul la tu eina pakai bersarat macamtu...

Kembali ke budaya asal leluhur hindu zaman majapahit... Agittewww kira sheolss masih mengekalkan culture nenek moyang melayu zaman hindu-buddha

soo dalam gambar tu basically dia jadi melayu zaman hindu-buddha, bukan india koh koh koh sebabtu lagi over dress up dari orang yang sambut deepavali.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
awkward je tengok gambar family.. mcm masing2 cover je
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 11:10 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 7-11-2021 01:03 AM
Omg betul ke kaka?
Ok takpe kalau ada apa2 terjadi dekat iols... Iols calling2 kaka @Normabaru unt ...

hahaha..duda ni kalau xbt hal dlm porum..bkn dudaberhias la khuens

taon lps tema kambus2
skrg ain jegil2
hahaha
duda ni produser siri tanahkubur ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 11:13 PM | Show all posts
NengGos replied at 7-11-2021 01:09 AM
awkward je tengok gambar family.. mcm masing2 cover je

pastu caption xmenahannn..the best depavali ever...tiberrrrr
#fakeselagibolehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 11:13 PM | Show all posts
jaga jaga uolsss
karang, puh kanan puh kiri.... hembusssss...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 11:17 PM | Show all posts
Bukan muka saja pelik uolss...
kopeknya pun pelik kejadian
dah macam pelampung kat dada sheolss..
sheolss obses dengan plastic surgery yahhh

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 6-11-2021 11:13 PM
jaga jaga uolsss
karang, puh kanan puh kiri.... hembusssss...

Wauuu kaka, kuningnya mengalahkan balairong seri di istana negara dengan istana brunei tu haaa ... Boleh tau tak mak sheolss pakai jin gapooo berubat ni??? Jin yindu majapahit ke jin yindu kedah tua??? ampunnnn acikkk jangan puh2 kat iolss... Nanti iols belanja jarum emas untuk acik repair muka eina tu guna susuk... Kelim je dagu heshe sampai ke dahi macam jahit kain... makcik nak jarum platinum pun boleh... Sebab eina punya ni special sikit.. orang lain pakai susuk emas, tapi dia pulak pakai susuk platinum...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 11:24 PM | Show all posts
Betul laa apa yang datin bekoh tulis suatu ketika dulu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 10:15 PM GMT+8 , Processed in 0.084785 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list