CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Eina Azman akhirnya berbaik dengan mentua?

  [Copy link]
Post time 6-11-2021 11:26 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 6-11-2021 11:19 PM
Wauuu kaka, kuningnya mengalahkan balairong seri di istana negara dengan istana brunei tu haaa :fu ...

hahahaaa...iols tak pasti jin toncit mana sheols guna
yang pasti jin gila...wakakaaa

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 6-11-2021 11:17 PM
Bukan muka saja pelik uolss...
kopeknya pun pelik kejadian
dah macam pelampung kat dada sheolss..

dulu dia digelar senduk, skrg muka dia  nmpk pelik & weird..mata, smile(lips??), dagu panjang…semua nmpk tak proportionate. dia obses cucuk2 ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 11:42 PM | Show all posts
miracle_forever replied at 6-11-2021 11:37 PM
dulu dia digelar senduk, skrg muka dia  nmpk pelik & weird..mata, smile(lips??), dagu panjang…sem ...

Kebanyakan memang obses
Dah mula sekali, pasti lepas tu berkali2
Contoh kedua, puteri hidung zarit
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Takutnya tgk muka eina kat situ. Lonjong semcm
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 6-11-2021 08:13 PM
Teruknya mekap si eina tu... Air muka eina macam budak 5 tahun kena arranged marriage untuk bayar se ...


adeh.. kaka dud ni.. dari iols seram tgok muka eina terus tergelak baca komen ni.. hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 6-11-2021 11:24 PM
Betul laa apa yang datin bekoh tulis suatu ketika dulu

skrg ni ex kwn2 tin teletubies ni pun dah x kwn dgn tin senduk.. siap unfollow ig lagik..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
muka dia sejak anak dara bentuk tu le…macam bulan sabit kalu tgk dari tepi…..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 03:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa muka Eina nampak sedih dan sakit..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 04:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurusnya dia ????????
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 04:32 AM | Show all posts
Mak sheols dukun kaa?? No wonder selalu pakai kuning
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 05:14 AM | Show all posts
haifawehbe replied at 7-11-2021 12:51 AM
skrg ni ex kwn2 tin teletubies ni pun dah x kwn dgn tin senduk.. siap unfollow ig lagik..

Ohhh ye ke...
Dulu ken main lagi ke hulu ke hilir bersama
Makan durian pun, ko suap aku, aku suap ko
Dok saje kasi datin bekoh terbako
Last2 persahabatan terjunam jua ke gaung,


Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Panjangnya muka
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Elok ka berbaik sementara nyawa masih ada...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 6-11-2021 10:11 PM
Pelik kan..
I rase ade yg komen kt ig tu ckp pelik.
Die meroyan ckp die turun berat  muka jadi l ...

Iya memang tak natural shape muka dia. Tang hidung tu seriau meols tengok.apa2 pun dalam gambar, tak nampak keceriaan yamg dia nak portray.


Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 6-11-2021 08:13 PM
Teruknya mekap si eina tu... Air muka eina macam budak 5 tahun kena arranged marriage untuk bayar se ...

penuh content matapelajaran sejarah komen kakadud . kalau kakadud jadi cikgi sejarah mesti ramai pelajar dapat a. kekeke...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 07:50 AM | Show all posts
omg her face! ya ampun aku terkutukk mukanya aduhaiii
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Overnya kau dik
Yang hindu asal tu pun x over mcm kau
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 7-11-2021 05:14 AM
Ohhh ye ke...
Dulu ken main lagi ke hulu ke hilir bersama
Makan durian pun, ko suap aku, aku suap  ...

Yang peliknya yang Lela Tu sekarang dah kenapa berkawan dengan anju pula Tu? Lama dah I perasan dorang Tak dengan datin ni tapi kawan dengan anju???
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Datin ni muka dah jd lonjong, senyum pon mcm sedih.bulu mata berat ke camne? Gelak sajat tengok
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg cucuk2 ni x takut kesan ke. Byk dah kes kaka tgk. Rosak nanti bila dh menua. Biorla kita bekedut ori cam tok2 kita. Cantik..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 09:32 PM GMT+8 , Processed in 0.083592 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list