CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Eina Azman akhirnya berbaik dengan mentua?

  [Copy link]
Post time 6-11-2021 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Sblm ni ada gado ke? Tak fofuler so ai tak tau.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Motif dia dress up mcm nak masuk pertandingan pakaian tradisional secara pdpr peringkat daerah?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Komen kaka duda hazabbb habis
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain nya muka dia . Nampak scary. Muka dia nampak terlebih panjang + make up. Sorry
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ciksaenara at 6-11-2021 09:20 PM

Sebelom nii penah gadoh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Pujangga22 replied at 6-11-2021 08:56 PM
muka dulu lagi lawa...skrg mcm senduk dah

Dulu lawa jgk kn. Kulit pun biasa2 kulit melayu. Kulit skrg merepek. Terlalu putih pun tak lawa jgk
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki sheolss sikh ke hindu? Kalau Singh ni bkn celebration dia Vaisakhi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 6-11-2021 09:09 PM
Motif dia dress up mcm nak masuk pertandingan pakaian tradisional secara pdpr peringkat daerah?

Acah perantin di pagi deepavali
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Smlm iols tgk story datin senduk ni ambik makan kt umah mertua . Rasa fake sgt2.  Kot ye pun nk ambik ati kan ko ambik bnyk sgt2 dah cm kebulur tak makn 8 hari. Ayam je 3 ketol kambing  lg. Udang lg. Semua lauk atas meja tu dia ambik sesenduk 2. Penuh pinggan. Dah bercampur2 penuh dlm pinggan.  
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Try hard sangat dress up sheols mcm masuk pertandingan pakaian pulak, dengan jewellery yang sarat barat tu
Kalah orang yang sambut raya tu dress up simple2 jah.
Btw, betul ckp chuols, sheols beria2 kaut semua makanan yg MIL masak. Nak amek hati ke tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:29 PM | Show all posts
Miss_LoveLeen replied at 6-11-2021 09:19 PM
Laki sheolss sikh ke hindu? Kalau Singh ni bkn celebration dia Vaisakhi ke?

jainism kot kaka
tapi sikh, jai dan hindu memang ada celebrate deepavali... even minoriti buddhist pun sambut..
sebabnya dia macam krismas sambut sebab adat budaya je bukan agama pun...

asalkan boleh feeling2 ada darah leluhur benua india sambil tahu sikit2 tari bollywood dumma calley dumma calley...

iols syak keluarga Jah dan pati2 golden sand duk kerja pedajal orang tu pun mesti sambut senyap2...
sebab waktu birthday dan malam berinai pun kemain lagi theyolss dok mencalit2 tang dahi dengan menari2 bollywood...
mujur theyols tak hias pelita api dan warna2 je dekat ruang tamu sebab takut kain dan rumah terbakorrrr sebab nak duduk pun kena berhimpit macam tin sardin ...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyo datin..ni nak beraya ka, nak drag?? Over nau
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 6-11-2021 09:04 PM
Oh, datin yang dpt vaksin awal kat Ipoh pasal ade sakit ni ke?

Iya sis..konon ada penyakit tapi dirahsiakan lalu dapat vaksin di Ipoh tu sampai pengarah hospital kena kasik sepatah dua ucapan pasal dah kena kecam

Motip meols ingat benda2 cam gini???
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:33 PM | Show all posts
lagi india dari india ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tgk umah mentoye dia idakla besar gah mana tara2 teres 2tingkat jahhh
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Skeriiii nya muka sheol
Macam mikel jeksen
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Apsal tarikan graviti hanya focus dkt muka dia je?
Meleret nau muka kau Eina. Pegi antar tailor, jahit kelim bawah sikit, maybe bahagian dagu tu, kau lipat kan ke atas, sampai hidung. Hah baru balance muka ko.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak nya eina tu memang selalu ikut kemana saja ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
TT masih tak jawab lagi, betul ke dia pernah tak berbaik dgn mak mentua nya? Ada bbrp dah tanya di atas.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan alien mana tadik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 02:41 PM GMT+8 , Processed in 0.111600 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list