CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Rentis tibaiunta tersohor telan duit pengguna?

  [Copy link]
Post time 22-11-2021 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 22-11-2021 12:36 AM
aku nampak anak sedara aku duk up status jadi agen
sorry lah aku nak support
bangga sangat dapat j ...

Mak pakdol selalu order shaklee dkt sorang ni..yg tukang jawab wasap mak pakdol ni pakdol le..tibah org ni promote susu esen nilop beli 1 free 1..hahaha..pakdol tanya dia..awak agen ke? Dia tanya pakdol semula..awak pun agen jg ya? Pak dol jwb..tak lah..x minat nilopa..nasib baik la mak dol x baca wasap dia haha..
Pakdol syak budak yg jual shaklee ni sudah sentap..entah berapa kali dia janji nak htr shaklee..sampai la ni x dpt²..jd peminat nilopa kena jd gitu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:22 AM | Show all posts
ladybugz replied at 22-11-2021 08:28 AM
sedihnya baca byk cerita2 negatif mengenai TH. pengalaman menunaikan haji dgn TH sgt2 lah berpuas ha ...

dari segi servis haji dan umrah TH mmg le bagus. sbb dorang dah lama terlibat dan ada connection yg bagus dgn arab saudi.aku pun penah gi umrah dh TH Travel. yg orang pertikai tu dr segi pengurusan duit, pelaburan dan pengurusan TH yang teruk wpun nama islamik tp tak menggambarkan sikap org beragama. tambah lak campur tangan kerajaan sikit2 nak korek duit TH
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 01:42 PM | Show all posts
Pak.dolla replied at 22-11-2021 10:17 AM
Mak pakdol selalu order shaklee dkt sorang ni..yg tukang jawab wasap mak pakdol ni pakdol le..tiba ...

beli 1 percuma 1 harga yahudi pulak tu
buat mandi je lah cakap dia

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:51 PM | Show all posts
komen kak duda mmg letops. make my day bethullll  
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 3-11-2021 09:47 PM
Gila duit betul family ni. Sama gila lobenak memuja muji jahkobis

Sorry la i bila nampak je org kata ni keluaran lobenak and family, mmg i tak hingin nak beli
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Citarasawani replied at 17-11-2021 09:38 PM
Sekarang dh keluarkan teh pulak..’KUCATE’…dlm wasap status,3,4 org jugak kwn yg jd ejen

Pelik peel agents yang sanggup menjual produk2 sampah penunggang agama nih
Masey tak terbuka mata dah hati agaknyer
Makin mewah ler puak2 penunggang agama sefamily nih
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 10:51 AM | Show all posts
done uninstall
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 08:28 AM | Show all posts
awex^returns replied at 10-11-2021 08:35 AM
aku dah cakap apa2 barang yang ada join venture ngan penunggang agama ni aku takkan guna
aku setakat ...

Bethol..joint2 ventura ni karot je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Volume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Rasa Hari Ni ..Sedang fikir apa? Sedih? H
rospinkiVolume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Ra
Views : 23216 Replies : 442
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50452 Replies : 1174
The "Elephant Rock" - ICELAND
dexaThe "Elephant Rock" - ICELAND
Views : 176 Replies : 1
Have you cross the Rawang bypass?
adila39Have you cross the Rawang bypass?
Views : 2711 Replies : 24
GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
adila39GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
Views : 439 Replies : 8
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 35605 Replies : 607
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 53111 Replies : 374
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 10825 Replies : 625
FM Whatsapp 9.10 Download latest version
almagarrettFM Whatsapp 9.10 Download latest version
Views : 212 Replies : 4



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 10:17 PM GMT+8 , Processed in 0.082203 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list