CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kiahbosan

Rumah tangga Yasmin Hani bergolak.

  [Copy link]
Post time 4-11-2021 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapa org anak dia?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 4-11-2021 01:11 PM
Tak nafi aku pn penah ada frasa hilang spark
2tahun gakla buat hal masing2 tp tak gaduh cuma rasa  ...

I tgh alami skrg
Bila rasa emo, xde org nak pujuk...nak luah...mcm sorang2 jer
Kalau ok tu ok...tp bila ade hal sket, masing2 buat hal sendiri. Partner pulak jenis buat bodow....
I rasa gadg.et memusnahkan mya
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 4-11-2021 08:22 PM
I tgh alami skrg
Bila rasa emo, xde org nak pujuk...nak luah...mcm sorang2 jer
Kalau ok tu ok...tp ...

Ni kalau pasgn kuat gajet...kena hentikan addict tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kiahbosan replied at 4-11-2021 04:37 PM
Shahrin ke yg pakai mask amik gambar ramai2 tu ek sebab gambar shahrin berdua atau shahrin dgn ana ...

Kalau tgk tangan berurat & jam yg dia pakai, tu mcm shaarin. Kat ig shaarin pun ada up gambar yg sama gak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 4-11-2021 08:22 PM
I tgh alami skrg
Bila rasa emo, xde org nak pujuk...nak luah...mcm sorang2 jer
Kalau ok tu ok...tp ...

Gadjet memusnahkan segalanya ni I sangat setuju. Dah tak ada komunikasi. Dah tak ada random conversation, conversation tentang isu semasa, dan kalau bercakap pun tentang hal penting2 dan hal anak je. Tak ada deep conversation. Most of the time dengan game je. The only time yang dapat betul2 berborak ialah dalam kereta. Sorry tt, we olls ot pulak
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 3-11-2021 09:16 PM
Khennnnz Eli suraitih tuh dengan gigi kuning kulit bekerak bedaki semua ponnnnn si azri tuh hadap  ...

Hahaha kenapa dah jadi eli suraiti kahkahkah
Surai tu dah mcm nama roti jala
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 3-11-2021 10:06 PM
Alamak, semoga temui solution. Dedulu mematey Ida Nerina takmo letgo Shahrin

Bleyla shahrin jaga Ida wilchair balik
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:34 PM | Show all posts
bini mano larat laki tak kojo dek cobid... gaduh yo lah
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
moga yg baik2 aje utk diaorg sefamily
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak dah mereka ni separated sekejap. Mungkin mencari ruang. Semoga yg baik-baik aje. Slma ni diorg berdua mmg role model couple yg active healthy and fun
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
minahmanja replied at 3-11-2021 11:18 PM
kwn aku 7 thn kawin,, laki tk koje dh 5thn kot... kwn aku dh malas nk bebel, layan kan je.. takut  ...

X kerja tp tiptop jaga anak rasa ok kot...tgk my biras redho aje terima my in law yg x kerja dah 5 thn...tp suami yg baik la...just kerja je takde
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kiahbosan replied at 4-11-2021 11:22 AM
Pada kiah mungkin dah tak ada 'sparks' dalam rumahtangga. Kiah dah 12 tahun kawin anak sorang pern ...

Kak kiah, iols nk tnye la..org pompuan je ke rase hilang spark ni? Lelaki ade tapi xtunjukkan?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 4-11-2021 08:22 PM
I tgh alami skrg
Bila rasa emo, xde org nak pujuk...nak luah...mcm sorang2 jer
Kalau ok tu ok...tp ...

Jgn kata uols, iols pn same..ckp lebih2 kang berdose huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
dalam relationship jangan terlalu atau selalu rasa complacent.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 3-11-2021 09:16 PM
Khennnnz Eli suraitih tuh dengan gigi kuning kulit bekerak bedaki semua ponnnnn si azri tuh hadap  ...

So trueee acik...azri dulu merecik sgtt
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 4-11-2021 03:19 PM
dia 42 tahun ni, 1979. sebaya tokti dan MK.

Ohh..muda lah jugak 42 baru..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anggeriklatifah at 4-11-2021 11:39 PM
minahmanja replied at 3-11-2021 11:31 PM
pukul tidak.. tp klu dtg angin dia mmg ade la maki2.. dh few times laki dia halau kwn iols dr ruma ...


Laki nya hebat di ranjang
Dan kawan kau lak nafsu tinggi still nak dot2 dgn laki..tu je sebb utama dia pertahannkan rumhh tangga dia..takkan dia nak bgthu sebb utama ni Kat kau...
Sekrng kau dah tau kan sebb utama apa..so buat Tak thu je la ..prmpuan nafsu kuat ni sush sikit..laki jahat camna dia akan terimaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Matakilat at 5-11-2021 12:26 AM

Move on je hani. U deserve better.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 4-11-2021 10:38 AM
Yes suka zaman2 yasmin hani, sazzy falaq & arwah ashraff sinclair mengacara kat Astro...sebelum za ...

Betul..dia fun dan nampak fresh...
Mengacara pun penuh info..x meraban ..merepek melalut sgt mcm pengacara skg..
Lagi satu relationship diaorg tu time mengacara nampak menarik..x ada yg nak overshadow each other..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 02:48 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 3-11-2021 11:11 PM
Knpa eh psgn 15tahun kawin bole lg nk bercerai berai
Dulu sblm kawin
Aku ckp kt akk aku

Kita sama. I dah la buat apa2, cpt bosan. Mmg risau bosan dgn 1 pasangan. Gaduh tu mmg xterkira la byk kali dah. Tp fikir2 kalau nak cerai leceh betul nk kenal org baru, kena adapt suasana baru
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 04:29 PM GMT+8 , Processed in 0.762082 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list