CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"Saya Masih Muda, Ada Nafsu,"- Shuib Nak Wanita Yang Boleh Terima Anak

  [Copy link]
Post time 24-10-2021 05:13 AM From the mobile phone | Show all posts
ok je dia nak kawen..cuma x perlu la cakap detail sangat..sudahnya..jadi highlight pulak sampai jadi tajuk artikel..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 05:48 AM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 23-10-2021 11:07 PM
..... tanah kubur arwah pun masih merah ....

Hukum edah terpakai utk sang suami keww?
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 05:51 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 24-10-2021 01:01 AM
Bukan senang eh nak terima anak2 tiri kecik2 ramai cmtu..masing2 masih perlukan perhatian. Semoga Sh ...

Kepala Pemimpin keluarga itewww seorang suami, kalau kepimpinan macam hawau....kau dapat bidadari pun, chances are bidadari boleh terkehel....

Kheunz?
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 05:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 23-10-2021 10:58 PM
Tulaaa.. Meroyan masa pantang ni.. Klu tau sara ni pendek umo confirm aku tunggu soeb ni.. Xdela k ...

Edah kau tak habis lagi kewww?

Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
faraway1 replied at 23-10-2021 07:18 PM
Semoga ada jodoh tapi jangan niat sekadar ada orang tolong jaga anak anak sudah....

Isteri jaga anak anak, dgn digajikhen pembantu utk membantu...suami keluar cari rezeki buat keluarga....

You have isu with this?
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 06:00 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 23-10-2021 07:10 PM
blh repair keturunanan

Kau mungkin nak repair keturunan kau...but the problem is do others want to rosakkheun keturunan mereka by marrying you?

Kahkahjahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 06:03 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 23-10-2021 10:38 PM
hahaha tp sheols kekadang mcm bimbo gitu
ada la unsur kelakar

She may be acting like a bimbo at times, but in your case,you dont even need to act ...you are natural...


Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 06:08 AM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 24-10-2021 01:14 AM
Sibuk nak Turkish man, bulu banyak, too furry! Dapat baby girl nanti siap ada misai baru tau

:lol ...

Pernikahan ini utk melengkapi kita...kalau dia sendiri  memang naturally tak berpubis ..jenis endangered spesis..then naturally harus cari the other halp yg berbulus...

Make sense?

Kahkahkahkahjah
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul la tu mcm dia ckp
Hidup perlu diteruskan
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Da ade la tu calonnya..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 07:34 AM | Show all posts
stingerfamous replied at 24-10-2021 07:53 AM
Edah kau tak habis lagi kewww?

xde leddah sbb xbercerai..ko nyanyuk ke manak?adakah ini post lockdown symptom..hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Stuju gak die kawen cpt..sian baby kecil sgt lg...yp jgn slh pilih..biar yg btol2 rela jd mak segera
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by missbigrockstar at 24-10-2021 09:05 AM

Edited sebab baca tak besorkan biji mata betul2
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya ke shuib sebut nafsu bagai
Ko biar betol saiful...
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 08:59 AM | Show all posts
missbigrockstar replied at 24-10-2021 09:39 AM
Tajuk thread mengundang. Aku baca mcm takda pun Shuib cakap perkataan nafsu. Cari saiful jahat saja  ...



Done bekap Sepol

"Mak saya pun kata saya masih muda. Sebagai lelaki sudah tentu saya nak ada rasa berkasih sayang, ada nafsu, apalagi dengan ada anak-anak kecil yang perlukan kasih sayang seorang wanita, ibu tapi semua itu saya serah kepada Allah mengenai soal jodoh saya pada masa hadapan," katanya kepada mStar.


Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak mertua yang api2 kan suruh kawin. Orang melayu kata kubur masih merah
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 24-10-2021 08:59 AM
Done bekap Sepol

Oh ok thank you. Rasa baca dah besorkan biji mata tapi tak perasan hehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
semoga anak2 shuib dapat mak tiri yang baik. kesian. kecik2 lagi
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Merata cover cerita nih guna tajuk mcm nih pdhal bab tu secoet jah..kuajaq betul
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam M Nasir dulu ya, arwah isteri meninggal, baby baru 2 bulan
Anak2 lelaki tengah membesar
Cuma bezanya M Nasir duda hot masa tu, ramai artis beratur nak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 01:57 AM GMT+8 , Processed in 0.080206 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list