CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"Saya Masih Muda, Ada Nafsu,"- Shuib Nak Wanita Yang Boleh Terima Anak

  [Copy link]
Post time 2-11-2021 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Ape susah soeb.. Ko letak je wallet ko atas meja berderet2 perempuan nak.. Tapi kena pandai la cari yang boleh terima anak2 ko dan sayang sama macam arwah mak diorang dulu.. Kalau ko cari bbnu jadi penganti diorang nampak duit ko je soeb.. Jaga anak2 ko memang tak hingin laa.. Nak2 kalau dia dapat anak dengan ko.. Baik cari yang matang sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Kena cari yg betul2 penyayang orgnya. Ramai tu anak2 dia 4 org. Bukan semua org blh berkasih sayang dgn org yg bkn darah daging sendiri. Tapi ada je yg btul2 sukakan budak2 & penyayang. So kalau org tu hadap duit soeb sekalipun, takpe kot asalkan blh syg anak2. ada je kot org sayang budak + sayang duit
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 08:31 AM | Show all posts
iols tak boleh kutuk soib nihh
kesyian dier kehilangan bini
ade anak2 kecik lagi

walaupun wartwan tnya pun
sebab heols pun tak henti2 up meratip kat socmed
skrg khenz soib jadi laki pujaan ramai
suami,anak,lelaki terpaling soleh terplaing sempurna

asal up ig ratus ribu jutah2 like uols
harus ler skrg jadi pujaan ramai


Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 08:42 AM | Show all posts
Edited by BarbiePink at 2-11-2021 08:44 AM

iols okeh jer heols nak kawin

dier mampu jer & "ada napsu"
cuma iols nak komen satu jer
soib kalau nak up ig pic/iv anak tuh
tolong ler siap kn anak tuh
kalau tak pandai pun minta tolong mak mertua
tak pandai lgi upah ler sapa2 ade duitkan
pls ler jgn biar anak tuh kepam
kesyian iols nengok semua anak tuh
gan baju2 kkadang gedebak besar
lusuh buruk segala benda
tolong ler bezakan baju harian gan baju nak up kat ig
beli ler baju lawa2 tuk anak2 chouls
potong rambut rapikan deyols tuh
masa sarah ade anak uols tak mcm tuh
jgn leh sibuk nak share kesedihan heols

smpai chouls ambaikan kebersihan anak tuh
kalau heols tak berduit iols tak kesah
nih heols duit bnyk masyukkk



Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 09:50 AM | Show all posts
dah sampai jodoh nanti kawen laa tp mind u, susah orang nak terima anak org lain nak jaga tambah2 nanti bila dah ada anak kandung sendiri, i cakap based on my experienced, lepas my late father meninggal, habis dikebasnya duit pencen, duit khairat semua dengan alasan lepas abah dah tak ada, siapa nak tanggung perbelanjaan dia,

hanat punya stepmotherrr, masa arwah ada kemain manis mulut, but okay laa makan la atas dunia ni puas2 mati esok menjawab la,

to Eb, cari perlahan2 jangan kalut tp 1 malaysia tau dah ko banyak duit nak berlakon susah tu payah la sikit, sediakan hibah siap2 kat smua anak2
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 10:13 AM | Show all posts
Edited by Meiizu at 2-11-2021 10:14 AM

mehh aku jujur kat mu soeb mira
takde gegirl nak jadi ibu kepada anak 4 tetiberrrrrimpian seorang gegirl jadi isteri & anak dari rahim sendiri
parent dia pun pikir byk kali nak lepas anak dara kat laki anak4 plus family sarrah duk kelinting dlm rumah tu lagi

kalau ada ibu tunggal anak satu dua ke maybe sanggup
win win situation
dia jaga anak soeb & soeb pun jaga kebajikan dia & anak2 pkawinan terdahulu
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 2-11-2021 12:42 AM
iols okeh jer heols nak kawin

dier mampu jer & "ada napsu"

orang lelaki biasa gitu la..main hentam je baju jalan..baju harian..haha..kita yg perempuan detail bab2 macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 11:25 AM | Show all posts
BarbiePink replied at 2-11-2021 08:42 AM
iols okeh jer heols nak kawin

dier mampu jer & "ada napsu"

Akhirnya.. setuju sgt.. kepam sungguh bebudak tu.. kesian..

Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Iolss rimas tgk rambut anak perempuan ngn si mateen tu..adoiii nk je komen kt mak mertua dia suruh potong rambut budak tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 11:41 AM | Show all posts
Meiizu replied at 2-11-2021 10:13 AM
mehh aku jujur kat mu soeb mira
takde gegirl nak jadi ibu kepada anak 4 tetiberrrrrimpian seorang ge ...

aku penah dioffer jadi mak segera camni
org tu keje hebat2 la + siap ada gula2 kalo jadi anak menantu famili org tu

tapi knowing aku, time tu juga aku reject cadangan makteh aku
eiii..idok ler teman


Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
mrssultan replied at 25-10-2021 11:56 AM
Ritu aku scroll² ig tetiba tengok ada post terbaru ctsarah terkejut aku. Pastu shuib ada komen like ...

I pon terkejut.

Pastu ada 1 post, soeb ckp anak kita syg.

Pastu ig sarah replied emot love.

Tekojut mek
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 23-10-2021 08:09 PM
Nak cari yg boleh jaga anak ramai, tapi nak cari yg bijak susah. Sbb selama ni keputusan arwah yg bu ...

Sarah selalu ckp english dgn anak2.
I tgk soeb nmpk mcm tekiyal2 sket bila nk converse in english.

Wiser dr segala aspek i rasa sarah , as compared to soeb
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga anak2 ini ssntiasa mendoakan arwah ibunya
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku terganggu betul dgn tajuk ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Good luck shoeb , nak mencari wanita ikhlas bukan senang sbb nak kena jaga 4 anak kecik2 lagi tu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 10:52 AM | Show all posts
Edited by anggeriklatifah at 10-11-2021 10:54 AM
MISZZZ replied at 2-11-2021 09:50 AM
dah sampai jodoh nanti kawen laa tp mind u, susah orang nak terima anak org lain nak jaga tambah2 na ...

my friend lak..bapaknya duda anak 5 kematian bini....(bapak beliau ada jerjaya bagus)...mak tiri kemain baikkkk..(mak tiri anak dara)tapibaik sgt tu  before mengandung laaa..

lepas 2 tahun kahwin dgn bapak sheols... dapt adik tiri baru..terus berubah 100%

jadi lebih pentingkan diri & anak kandung dia je....dia dah tak suka dah kwn iols tu dgn adik beradik

mak tirinya mengandung setiap 2 tahun dapat anak sampai 5
langsung dihalau secara berhemah & tersirat kwn iols adik beradik
kebetulan diorng dah besar leh cari kerja

sekrng ni rumah bapa kwn iols dulu dgn mak kandung kawan iols tu yg diorng adik beradik duduk dari diorang tak sekolah lg tu.....
dah jadi hak sepenuhnya mak tiri dan adik2 tri

yg kawan iols dan adik2 beradiknya kena duduk menyewa bilik sewa rumah lain

aku takot benda ni berlaku kat anak2 shuib je

memula baik memg baik..lepas dapt anak
terus dihalau perlahan2


Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 10:54 AM | Show all posts
KAHWIN BARU JE LAH BANG IB....HABIS CITO
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 01:51 AM GMT+8 , Processed in 0.078220 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list