CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3863|Reply: 21

Selamat Ulang Tahun Sayang...

[Copy link]
Post time 6-7-2009 09:30 AM | Show all posts |Read mode
Selamat Ulangtahun Sayang, ku ucapkan kepada kamera Nikon D60 aku kerana sudah genap 1 tahun menjadi teman aku & bersama-sama melalui saat manis & pahit dgn aku.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2009 09:51 AM | Show all posts
1# mo-mo

ingatkan mendelah tadi.... dh bwk gi celebrate mana2 ke? atau sbg hadiah aniberseri tu ngko berikan lense UWA untuk dinikmati olehnya...hehe

lama tak nampak.... kami semua amat rindukan racun dari mu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2009 09:54 AM | Show all posts
2# bulat


internet aku tak berapa bagus lah 2 minggu kebelakangan nih, bulat... itu pasal lah lama tak nampak. hehehehe....   btw, ko dah lihat Olympus model terbaru DSLR terkecil tu ker??  
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2009 10:02 AM | Show all posts
Selamat Ulangtahun Momo Nikon d60
mesti sayang mbangget tu kan
jaga dia baik2 Momo
moga setia bersama d60

*D40 aku tak dan nak celebrated ni
sakit kat sepital ni (uhukuhukuhuk)
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2009 10:25 AM | Show all posts
#3 momo

OLYMPUS PEN E-P1 ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2009 10:48 AM | Show all posts
5# bulat


ah..  betul!   best kan kalau digunakan untuk jalan-jalan sambil candid orang...  street-photo weapon. heheheh...  
tanya si Stormy, ada tak dia tengok Olympus nih kat kedai?  
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-7-2009 11:03 AM | Show all posts
tak reti reti nak hadiahkan d300 kat d60 tu ker tak pon pro body ker muahahahahah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2009 11:22 AM | Show all posts
7# alongarts



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2009 12:05 PM | Show all posts
1# mo-mo

kot ye pun post la gambar barang sekeping dua.. bosan la thread takde gambar..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2009 01:05 PM | Show all posts
Entahnye mo-mo... postlah gambo2 cantik ko tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2009 01:08 PM | Show all posts
9# bimmer_man
sayang la nak snap..nanti shutter abis
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2009 04:09 PM | Show all posts
9# bimmer_man


takde gambar best lah bimmer...  hanya gambar2 biasa mcm ini;


shoot bad cat!


...mungkin body baru jawabnya untuk tambah motivasi atau lensa baru...  huhuhuhuhu....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2009 04:11 PM | Show all posts
11# kRie


bukan pasal sayang shutter, bro...  entahlah...  ada kureng skit lah semangat mungkin nak kena beli something nih...  bukan beli, "invest"...  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2009 04:14 PM | Show all posts
gambor yg aku sendiri perasan cantik

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2009 04:23 PM | Show all posts
satu lagi gambar yang aku perasan cantik. Kalau tak cantik, maaf lah ya... menyemak..


it's not her birthday...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2009 04:24 PM | Show all posts
gambor yg aku sendiri perasan cantik


mo-mo Post at 6-7-2009 16:14


MOMO
memang shuntek aaaa

Momo
camana nak hasilkan gambar kilat cam tu erk?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2009 11:59 PM | Show all posts
gosok gune otosol la kasi kilat. {:2_74:}
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2009 11:14 AM | Show all posts
gosok gune otosol la kasi kilat. {:2_74:}
adiegani Post at 6-7-2009 23:59


aku tolak kredit kang... tau la kredit dah byk la nie hahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2009 12:14 PM | Show all posts
1# mo-mo

fewwitt.. hepi enibersari abg momo
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2009 04:57 PM | Show all posts
hai ya...ini mcm ka?..... aper2 pun asalkan bahagia....
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 03:52 PM GMT+8 , Processed in 0.077881 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list