CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 71923|Reply: 120

Pengiran Sufri cari calon bini baru??

[Copy link]
Post time 23-6-2009 08:46 AM | Show all posts |Read mode
2 minggu lepas, pengiran sufri bekas laki mazuin booking semua tempat restoran hotel JW Marriot untuk date ngan pelakon Ai De Beijing tuh.. yg comel2 janda sapa tah nama dia aku lupa.... aku datang ngan member aku nak gi makan kat situ balik hampa tak leh masuk.....hampeh....totokreturn Post at 22-6-2009 09:28


Ni apa citenya ni? x sangka lak mak jan ni pon Pengiran Sufri ada ati gak.... x cukup ke ngan Hajah Pengyiran Faizah yang vogue dan lawa tu? MEN!!!!!!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2009 08:49 AM | Show all posts
hehehe...baru nk test kowt...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 09:08 AM | Show all posts
Ni apa citenya ni? x sangka lak mak jan ni pon Pengiran Sufri ada ati gak.... x cukup ke ngan Hajah Pengyiran Faizah yang vogue dan lawa tu? MEN!!!!!!!!
cmf_yipun78 Post at 23-6-2009 08:46 AM


dia pi cuci mata kot...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 09:08 AM | Show all posts
dengan si Rozita Che wan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 09:12 AM | Show all posts
RCW nih muka penuh kudis pun nak.. ...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 09:16 AM | Show all posts
test market kot......
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-6-2009 09:35 AM | Show all posts
RCW nih muka penuh kudis pun nak.. ...
mekteh Post at 23-6-2009 09:12 AM


duit banyak kaedahnye...
muka kudis pun tak ngapa lerrrr
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 10:41 AM | Show all posts
perampas dan merampas mmg kerja pompuan2 camni
terima jer lah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2009 10:52 AM | Show all posts
biar betul benda ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 10:56 AM | Show all posts
lagipun bukan nye lelaki tu tukang kebun ker
jenis tak mampu
apasalah nya kawin n memelihara ramai kaum pompuan
Hukum Allah tu indah kita manusia yg menghodohkan nye
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 12:09 PM | Show all posts
pbf ni dulu pramugari ke?ntahkan dierang ni yg dimaksudkan dgn raja nak kawen lain tu...
yg kite ni terus score kt kelsom pahang...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 12:10 PM | Show all posts
apo saja.. janji masyuk...  
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 12:32 PM | Show all posts
aiyak....

dengar jek sore dia... aku dah turn off...
camne la nk make love without sore-sore manja... opss! terlebih sudaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 01:46 PM | Show all posts
tapi aku dgr desas desus, dia tgh kawan janda komposer lorat tu...

mana satu betui nih?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 02:35 PM | Show all posts
kena tgg la yg mana satu  betul...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 03:52 PM | Show all posts
ewwww..... ada jugak pompuan berselera kat org ni ni.... mata duitan betul....

kalau kawin dgn dia ni, terpaksala butakan mata dan pekakkan telnga. hehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2009 03:58 PM | Show all posts
komposer lorat mana nih?

ajai?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 04:06 PM | Show all posts
ex ajai ka?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 04:07 PM | Show all posts
ksian kt faizah ya..malu la dia kt org kampong kalu kna madu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 06:32 PM | Show all posts
Hanya artis2 yg mata duitan je sanggup jd his wife. X yah le ckp pasal sayang, cinta etc cuz kita semua x kan percaya. Yg x mata duitan sure x sanggup nk idup ngan dia. So dia date ngan yg mana satu ni RCW or ex Ajai???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-6-2024 08:47 AM GMT+8 , Processed in 0.062785 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list