CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: shachihata33

Sanggup tolong belikan tak?

[Copy link]
Post time 24-8-2012 09:17 PM | Show all posts
ayah aku elok je belikan utk mak aku ngan aku...rilek je...siap tau brand ape yg nk beli,ade wing ke xde wing...
tp aku yg pompuan ni kadang2 malu giler nk beli utk diri sndiri....
prnah skali tu time aku praktikal, tiba2 je aku period,nak x nak kena la gi beli kt kedai dlm hospital tu..
bila masuk je,ntah knp time tu ramai plk staff n kwn2 praktikal aku yg lelaki ade kt dlm kedai tu:...
last2 aku pergi kt cashier ajak dia kt area pad,ckp nk beli pad pstu terus masukkan pad tu dlm beg time tu jgk...cashier tu gelak2 je...aku rasa segan sgt
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2012 02:47 AM | Show all posts
jangan kan pad wanita....panties nlingerie untuk wife pun beng selamba je belikan. nak malu pekebendelahhhh...

cuma tang pad wanita tu mmg nak kene confirm betoi2 ar..brand apa..jenis camne dia nak...awal2 dulu..lain hat wife suh belikan..lain pulak yg beng beli.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2012 02:50 AM | Show all posts
gadiscomel888 posted on 9-8-2012 03:14 AM
nak share gak la...hehehehe... bf gadis slalu beli pad utk gadis... kdg2 tu masa dating ngan dia tbe ...

lenkali standby banyak2 terutamanya di rumah...baru senang. at least tau dah dekat2 date nak PMS tu standby la barang seketoi dua dalam henbek. Awat tak suh bf tu tulong pakaikan terus? kan lagi sweeeeet?
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2012 10:28 AM | Show all posts
kenapa nak malu? memang dah perempuan (yg belum mono) kene pakai bende tu. takut kene tanya di cashier ke sebab apa beli...ke takut cashier tu tanya isteri abang period ke ari ni. Aku rasa lebih malu kalau ikut wife aku gi kedai jual pakaian dalam terutama bra yang berlonggok dan bergantungan dengan berbagai rupa..ha ha
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2012 03:36 AM | Show all posts
x reti nak belikan...
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2012 10:02 AM | Show all posts
beli kan aja,, b4 kawin pun aku ngan g/f selamber jer.. pas kawin pun sama... benda normal... apa nak kisah... lagipun iklan modes tu pun berlambak kat tv.... maksudnya benda tu normal... siap adibah nor lagi tuh.. hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2012 07:23 PM | Show all posts
lelaki yg tak malu belikan utk gf/isterinya adalah lelaki yg sgt gentleman....i loikeee..!
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 12:39 AM | Show all posts
MamaMima711 posted on 31-8-2012 07:23 PM
lelaki yg tak malu belikan utk gf/isterinya adalah lelaki yg sgt gentleman....i loikeee..!

Heyyyy.... ai gentleman tauuuu.....

sebenonya..beli apea ekkk.... gula pasir kea.... beras kea....

Mama... beli apea nie... ceciter..ceciter....
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 07:37 AM | Show all posts
fcoy posted on 3-9-2012 12:39 AM
Heyyyy.... ai gentleman tauuuu.....

sebenonya..beli apea ekkk.... gula pasir kea.... beras k ...

Adesss....pokcik ni main terjah je....sila baca tajuk lerr...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 06:20 PM | Show all posts
MamaMima711 posted on 3-9-2012 07:37 AM
Adesss....pokcik ni main terjah je....sila baca tajuk lerr...

ooooo.... beli topeng Zorro....

saiz berapa ekkk ..... 40 G .... ..... .....
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 06:24 PM | Show all posts
fcoy posted on 3-9-2012 06:20 PM
ooooo.... beli topeng Zorro....

saiz berapa ekkk ..... 40 G ....  ..... :shakehead3 ...

Topeng zorro???pokcik ni x reti mmbaca erk?adesss..
Dah..pi main jauh2...nak sampuk tp x tahu hujung pangkal.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2012 04:59 PM | Show all posts
Rosa pernah minta tolong adik ipar tolong beli pad.

Masa tu balik kg umah mil. Tup2 period awal dari waktu. Kat umah tu x de orng pompuan kecuali mil yang dah x period. Memang x de spare langsung. Nak suruh hb, dia keluar x bawa henfon. Nak gi kedai sendiri jauh plak x tau kat mana. Bila tanya mil, dia suruh adik ipar belikan.
Masa nak cakap minta tolong tu, punyalah malu. Dialog dia lebih kurang mcm ni:
Rosa: li tlg akak belikan "roti kering" leh x?
Adik : Roti kering tu apa kak?
Rosa : Glupp (muka dah merah dah sambil jap pad......)
Adik : Ooooo pad. Akak nak yang wing ke x de wing ?
Rosa : Apa2 jelah.... (malu weiiii....)
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2012 11:00 PM | Show all posts
hehe... hmm org laki ni, tak semua jenis selamba redah... ada yang style tak kisah, dan ada yang pemalu, tambah2 bab nak gi beli mcm thread ni... kalau terdesak redah gak la...

mcm nak gi beli underwear kat pasaraya... sblm tu tgk dulu cashier kat kaunter... kalau aweks yang jaga... fikir 2 - 3 kali dulu... bukan apa, perasaan malu tu susah nak ungkap... hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2012 06:54 PM | Show all posts
sanggup je sebab mmg selalu pon belikan...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2012 12:42 AM | Show all posts
apa punya sangap la laki yg malu tu, time makan x malu plak......terjah bukan main gelojoh lagi.....beli kt kedai je.....bukan suruh pakai depan public.........
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2012 02:55 PM | Show all posts
shachihata33 posted on 28-5-2009 10:55 PM
Bagusnya suami kamu

Tp mmg topik ni sha pernah timbulkan...masa dia malu nk beli, sh ...

Sorry tt..i nak tnye.. Lps bersalin gune pad utk ape? Sorry i belum kawen lg..so xtau sgt psl2 ni hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2012 10:15 AM | Show all posts
aku tkde hal nk beli benda ni..janji kasi tau spec yg macam mana...lau tk tau aku tanyer terus jurujual...haha
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2012 10:05 AM | Show all posts
iols pernah beli..tapi salah beli yang takda wings.. hahaha lepastu iolls kene marah dia kata bocor time tidur.. iolls tak tau...sorry ek awak..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2012 01:12 PM | Show all posts
Tak kisah...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2012 01:13 PM | Show all posts
Ini memang normal la... Orang luar negara pun sentiasa buat begitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 05:13 PM GMT+8 , Processed in 0.081167 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list