CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: shachihata33

Sanggup tolong belikan tak?

[Copy link]
Post time 17-6-2010 03:54 PM | Show all posts
ok kire ramai la kan yg x kisah.. tp satu je aku nk tny.. ape motip si gf suh mintak belikan pad? xde kwn pompuan lain yg boleh diharap? just nk tny.. once korg da ade bf.. sume pertolongn mmg perlu trus pada bf eh?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2010 11:35 PM | Show all posts
aku penah je beli tuk mak aku, time tu aku budak2 lagi. mule2 aku pun xtau ape die pad nie, tokeh kedai tu siap tanye jenama apa yg aku mau...last2 aku beli ikut suke je
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2010 12:53 AM | Show all posts
pad nie kn sume same kn???...
kalo pki brand yg len2 ade effect ke???...
kongsi ckit...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 05:21 PM | Show all posts
jawab bagi pihak dier. takat ni dier x kisah pun belikan....
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 06:42 PM | Show all posts
Reply 1# shachihata33
Apa nak malu...apa kata kalau satu hari kita kena pakai lampin sebab sakit tak lalu bangun....takkan isteri kita nak biarkan...Tapi kena pilih kedailah....kalau kedai tu awek cun yg jaga malulah sikit...abang pernah kena gelak...tak tau nak jawab  sebab ramai perempuan kat situ, semuanya senyum aje...berlari abang ke kereta sampai tercampak-benda tu ke lantai, tak sempat nak ambik plastik...Tak rasa marah pun, cuma gelihati ngan sikap sendiri sebab masa nak bayar tu abang tersengih-sengih....memanglah kena gelak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-6-2010 11:04 PM | Show all posts
Reply 285# akamal

sakit lain cerita
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2010 11:09 PM | Show all posts
Reply 286# shachihata33

Betul pun kata you tu, sakit memang lain cerita, tak nak tolong kerana harapkan balasan, kalau kita tak tolong isteri, siapa lagi....benda kecil aje tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2010 02:28 AM | Show all posts
kalo dh sakit mmg x bleh kate pe...
cume yg sihat2 jer nie x tau downg bleh ke x...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2010 09:00 PM | Show all posts
Korang sebagai lelaki, sanggup tak belikan tuala wanita untuk mak korang ke, kakak ke, adik ke, iste ...
shachihata33 Post at 28-5-2009 22:20


sebagai seorang wanita ku yg malu nak mintak adik lelaki or abg tulon belikan menda alah tu....
rasa sgt malu kalau ada org lelaki yg tahu  ku dalam keadaan itew....
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2010 12:37 AM | Show all posts
Reply 289# puteri_malam


    naper rase cam 2 lak...
even nk suruh hubby belikan???...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2010 12:55 PM | Show all posts
Reply  puteri_malam


    naper rase cam 2 lak...
even nk suruh hubby belikan???...
tenukzz Post at 27-6-2010 00:37


dah malu nak buat mcmana.....dr kecik mmg mak dah pesan kalo dalam keadaan tu jgn bising2...
even kalau bulan puasa pun jgn mkn mcm bln tak puasa...nak mkn pun kaber2...jgn bg adik beradik lelaki
and ayah nampak....malu.....huhuhu

taknah suruh hubby belikan....kita sentiasa bersedia sbb tarikh menda alah tu mmg leh dijangka...
even dlm handbag pun sentiasa ada
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2010 01:56 AM | Show all posts
Reply 291# puteri_malam

owh...
cam 2 ke..
sy ingtkn bile kawen...
awk x kisah nk srh hubby belikan...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2010 02:02 AM | Show all posts
sebagai seorang wanita ku yg malu nak mintak adik lelaki or abg tulon belikan menda alah tu....
...
puteri_malam Post at 26-6-2010 21:00



    errr nape nk malu sgt?
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2010 10:16 AM | Show all posts
errr nape nk malu sgt?
cik_kiah Post at 28-6-2010 02:02 AM


utk awek I sanggup tawww...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2010 11:07 AM | Show all posts
utk awek I sanggup tawww...
dune1989 Post at 28-6-2010 10:16



    nasib baik ko sanggup... ..errr utk mak..kakak sume sanggup x?
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2010 11:13 AM | Show all posts
nasib baik ko sanggup... ..errr utk mak..kakak sume sanggup x?
cik_kiah Post at 28-6-2010 11:07 AM


emak? emak selalu beli sendiri..
kakak? saya anak sulung.. kakak pon takde
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2010 11:15 AM | Show all posts
emak? emak selalu beli sendiri..
kakak? saya anak sulung.. kakak pon takde
dune1989 Post at 28-6-2010 11:13



ciannya xde kakak    .....
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2010 11:17 AM | Show all posts
ciannya xde kakak     .....
cik_kiah Post at 28-6-2010 11:15 AM


takpe akak2 dekat porem leh jadi akak saya utk bermanje
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2010 11:19 AM | Show all posts
takpe akak2 dekat porem leh jadi akak saya utk bermanje
dune1989 Post at 28-6-2010 11:17



    boleh amik kak kiah la jd kakak adik
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2010 11:23 AM | Show all posts
boleh amik kak kiah la jd kakak adik
cik_kiah Post at 28-6-2010 11:19 AM


akak sanggup ke melayan kerenah saya nnt?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 03:48 PM GMT+8 , Processed in 0.083154 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list