CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: abgboroi

URUT/MASSAGE...pengalaman kowang [merged]

  [Copy link]
Post time 16-12-2013 05:12 PM | Show all posts
nazri63 posted on 28-2-2009 05:46 PM
Kat Puchong ada tempat urut kaki reflexology...belakang TESCO...satu jam harga rm45...best giler..mu ...

hehe.. cam menarik.. ape nama kedai ni bro? empire ke?

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 07:27 PM | Show all posts
abgboroi posted on 3-4-2008 06:10 AM
aku pernah cuba mmg ler sakit tapi memandangkan kesan yang positif kena laa tahan skit...selalu  ...

boleh PM  aku x tempat urut batin ni? aku ada masalah sikit la..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 08:54 PM | Show all posts
klu kentut berirama pagi2 cam aku nih, area kuantan spe tau,
malu daaaa....family asyik gelakkan je...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 11:58 PM | Show all posts
komag posted on 29-3-2008 09:17 PM
Makcik Urut Batin. My understanding..the guy actually in treatment for "Mati Pucuk" problem. At the  ...

mcm mana nk jmpa makcin ni?? utk urut..
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 12:00 AM | Show all posts
itamrazali posted on 8-6-2011 02:08 PM
aku penah urut batin sbb anu pancut cepat..kat satu pakcik nie..berkesan..ade alamat segala dlm blog ...

boleh bg aku alamat dia x?? aku pn ada masalah cepat sgt pancut..
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 11:28 PM | Show all posts
fazamania posted on 18-9-2008 10:01 PM
aku ade pengalaman urut batin ..dengan doktor ..dia belajar urut nih kat kedah..

memula dia urutk ...

mcm malu pulak klau ade org pegang2 ni..hhihi
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 12:53 AM | Show all posts
fazamania posted on 18-9-2008 10:01 PM
aku ade pengalaman urut batin ..dengan doktor ..dia belajar urut nih kat kedah..

memula dia urutk ...

kt mana kau pg urut tu? bg tau aku...
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2013 10:28 PM | Show all posts
Urut tenaga batin ni memerlukan kepada urut badan dulu untuk melancarkan peredaran darah seluruh badan baru ada umphh.klu saraf/otot seluruh badan tersekat/penuh dgn angin,mcamana darah nah berjalan dan kita akan segar.klu urut di batin sahaja tanpa urut badan tak kemana(skjp sahaja) krn darah dari jantung tak dapat sampai ke batin.urut batin mesti disertakan urut badan dulu.Amalan penjagaan harian untuk batin sihat dan tegang adalah perlu seperti:
1-Tidur malam mencukupi.
2-Tinggalkan tabiat merokok.
3-Minum air masak mencukupi/lg banyak lagi ok.
4-Makan makanan yang sihat untuk menyihatkan darah & badan.Bila badan sihat,secara automatik batin sihat krn ia juga anggota badan.







Last edited by tssy on 22-12-2013 06:12 AM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Hi admin dan mods I newbie sini,boleh ke share experience myself ,kalau salah tolong tunjuk ajar sifu ,I baru nak belajar well tak sangka topic di sini semua menarik,stay healthy pada semua brother hood!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2017 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
I nak tya la klu sesapa yg nampak posting ni... Rumah urut tu biasanye ada pakej main skali ke dgn tukang urut,  bole percaya ke klu laki pg semata2 urut sahaja tanpa ada adegan2 lain.  N ada ke urutan batin dkt rumah2 urut ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 11:19 PM | Show all posts
serius ingin tanya... yang urut batin tu sekarang memang banyak yang tak betul punya ke ? maksudnya ada service lain ke ? ingin cari untuk buat urutan batin yang asli tapi macam kurang caye dengan sumber carian kat online je...

Ada sape2 tau ke kat area KL/Cheras ?  
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2018 10:38 PM | Show all posts
abgboroi replied at 3-4-2008 06:10 AM
aku pernah cuba mmg ler sakit tapi memandangkan kesan yang positif kena laa tahan skit...selalu  ...

aku dulu urut kwn baik aku.mmg nampaknya berkesan la dh panjang dah

just follow utube jek
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2018 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Pnh urut dgn pondan.. Buang angin,betulkn urat2.. Ending dia akan test,memg berkesan..  
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2019 01:11 AM | Show all posts
pernah urut kat kursani subang jaya.
ok je. memula urut badan then urut batang
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
periapahit replied at 21-2-2019 01:11 AM
pernah urut kat kursani subang jaya.
ok je. memula urut badan then urut batang

Okay ke dia urut batang?
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
ak urut dgn sorg makcik kat melaka,umur die dlm 35+ mcm tu..sejam urut rm100..ni mmg betul2 urut punye...bebird ko mmg xkn tegang time urut sbb sakit...mmg xsempat nk pancut sbb ni mmg urut batin betul2..die urut kat umah die..time ak urut laki dan anak2 die pon ad kt umah...0107751817 / 0172744811ni no makcik tu..lepas urut mmg kecing pon lawas dan pagi2 mst tercacak je...urut ni nk kene selalu bwt gak,mcm service kete....korg leh try...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 02:53 AM | Show all posts
komag replied at 29-3-2008 09:17 PM
Makcik Urut Batin. My understanding..the guy actually in treatment for "Mati Pucuk" problem. At the  ...

Maaf bertanya, walaupun posting comment ko 13 tahun yang lalu, sni i just nk tnya, makcik ni ada lagi tak? or korang ada apa2 info tk tentang makcik ni? Sebab tiap kali lalu kt bahagian group urut or mana2 page mesti pernah skali viral gmbar makcik ni, so ada alamat atau no telefon makcik ni tk sebab memang nk cuba urut dengan dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 01:27 PM | Show all posts
any recommendation untuk urut di PJ?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 11:34 PM | Show all posts
brew_hao replied at 23-7-2021 01:27 PM
any recommendation untuk urut di PJ?

Kalau nak yang legit punya boleh try Massage Station kat Brickfields. Diorg ni urut org buta tapi semua ada proper training so patut xde masalah. Aku dulu selalu pergi cawangan kat Taipan USJ tapi dah tutup dah sekarang. Harga pon okay. Nak urut badan boleh batin pon boleh. Sapa yang segan nak bukak baju boleh ah try diorg x nampak sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 36739 Replies : 1413
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 49622 Replies : 1131
[For Sale] New township @ Genting Highlands
zilchminz[For Sale] New township @ Genting Highla
Views : 329 Replies : 16
[For Sale] Your beachside retreat @ Cenang, Langkawi
zilchminz[For Sale] Your beachside retreat @ Cena
Views : 53 Replies : 2
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 34882 Replies : 560
Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah? Ex menantu Rajinikanth
ZaienSelepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya
Views : 1497 Replies : 35
[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER - Choi Woo Sik, Kim Da Mi
Rahah[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER -
Views : 4166 Replies : 125
GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
adila39GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
Views : 359 Replies : 6
Have you cross the Rawang bypass?
adila39Have you cross the Rawang bypass?
Views : 2608 Replies : 22



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 01:51 PM GMT+8 , Processed in 0.089121 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list