CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 14300|Reply: 24

Toh Puan Nor.. sape kah dia??

[Copy link]
Post time 28-8-2008 04:17 PM | Show all posts |Read mode
maaf, tak tau nak letak mana.. sama ada kat sini or kat gosip luar sana..

nak tanya, sapa dia Toh Puan Nor ni?
tadi kat tv,  sebut pasal Rhoma Irama nak buat album baru.. dan dikatakan 2 buah lagu tu duet dgn anggota konglomerat dari Malaysia, Toh Puan Nor.. tu jer nama yg sempat aku dgr, sbb kat umah bising anak buah menangis...

td kat tv tu, ada gak insert vc Rhoma Irama menerima kalungan bunga dari sorang pompuan, tp tak tau lak ada kah pompuan tu yg dimaksudkan TPN tu,

sori ek, mod, klu tak related ngan bod ni, delet je k...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-8-2008 12:42 AM | Show all posts
Sapa die ni???????
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2008 08:58 AM | Show all posts

Reply #1 reddots's post

isteri Tunku Bendahara Kedah kalo tak silap...
rasenye dah ada thread toh Puan nie...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2008 01:40 PM | Show all posts
nak tanya, sapa dia Toh Puan Nor ni?
tadi kat tv,  sebut pasal Rhoma Irama nak buat album baru.. dan dikatakan 2 buah ...



yang ni ye...


Belajar Menyanyi Lagu Hindi

Percaya atau tidak, adinda kepada Sultan Kedah, Tuanku Sultan Abdul Halim Mu扐dzam Shah iaitu Tunku Annuar Alhaj Ibni Almarhum Sultan Badlishah dan isterinya, Toh Puan Noor Suzanna Abdullah berkongsi minat yang sama iaitu menyanyi.

Tidak mahu mensia-siakan bakat yang ada, pasangan ini menghasilkan album sebagai usaha menambah pendapatan bagi Persatuan Bencana Alam Negeri Kedah (PBANK) yang mereka terajui.

Ketika ditanya kenapa album dan bukannya produk-produk yang lain, Toh Puan memberitahu, album tidak mempunyai tarikh tamat tempoh. Sedangkan kalau buat produk makanan atau kosmetik, ia ada tarikh tamat dan mungkin menyebabkan kerugian.

揗emandangkan saya dan Tunku minat menyanyi dan dapat pula sokongan daripada penaja, kami ambil keputusan untuk terbitkan album supaya boleh dijual sampai bila-bila.

揙rang lain boleh membuat album kompilasi. Maknanya, kalau ada syarikat rakaman yang berminat dengan mana-mana lagu dalam album ini, mereka boleh beli. Jadi, keuntungan yang dijana daripada album ini tidak sekadar bergantung kepada aspek jualannya sahaja.

揚endapatannya juga berterusan. Album pertama yang diterbitkan pada tahun 2005 mendapat sokongan memberangsangkan. Pada tahun ini, ada pihak bersetuju untuk menaja proses rakaman termasuk pembikinan klip videonya. Sebagai balasannya, nama pihak penaja dicetak pada kulit CD,

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2008 01:44 PM | Show all posts
ni untuk charity ke...
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2008 05:30 PM | Show all posts
ooooo aku baru teringat beberapa bulan sudah tertengok vc dia ni kat astro ria kalau tak silap. pukul 8-8.30. TPN ni berduet dengan rhoma irama nyanyi lagu hindustan. kendian dewi yull pun ada gak nyanyi. nak cari lagu baru dewi yull tu. best. memang depa buat album ni untuk charity. lagu hindustan tu sedap jugak.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-8-2008 08:56 PM | Show all posts
tumpang lalu jugak....  
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2008 12:07 AM | Show all posts


oooo ni le laki TPN. VC dia dengan dewi yull aku ada tengok. lagu tu sedap. suara dia pun boleh tahan jugak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 30-8-2008 08:22 AM | Show all posts
ok. tenkiu ols...
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2008 01:39 PM | Show all posts
ok jugak le sore dia...suka sangat lagu hindustan..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 09:57 AM | Show all posts
ini ke bakal sultan kedah? raja muda kan skang ni??
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2009 01:38 PM | Show all posts
okies lah tu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2009 03:11 PM | Show all posts
Edited by Flower007 at 2-4-2015 02:18 PM

Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2009 03:12 PM | Show all posts
Edited by Flower007 at 2-4-2015 02:17 PM

Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2009 04:16 PM | Show all posts
bakal permaisuri kedah ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 07:19 AM | Show all posts
menyampah tengok kerabat ke bakal apa ke nak sebok menyanyi, xde mende lain ke nak dikembangkan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2009 09:42 AM | Show all posts
Edited by Flower007 at 2-4-2015 02:17 PM

Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2009 04:29 PM | Show all posts
saper lak nierrr....
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2009 12:46 AM | Show all posts
x silap aku dia penah duet dgn mawi gak kan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2009 09:40 PM | Show all posts
Pernah jumpa dia in person kat langkawi buat photo shoot...suka glamer lah mak cik ni
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 12:46 PM GMT+8 , Processed in 0.429156 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list