CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 110887|Reply: 356

USM gHoSt StOrIes - meh syer kat sini....

[Copy link]
Post time 10-5-2008 07:54 AM | Show all posts |Read mode
Edited by hantamal at 24-11-2021 07:03 AM

- edited sebab dah lama -

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 10-5-2008 08:50 AM | Show all posts
Edited by hantamal at 28-10-2020 08:29 PM

*edit lalala*
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2008 10:34 AM | Show all posts

Reply #1 hantamal's post

hostel ni aku tak smpat duduk.. time aku blah dr usm  hostel ni tgh wat masa aku kat usm dulu aku takde laa pnh kena kaco dgn makhluk2 halus nih.. tp dgr2 org citer aje laa...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2008 11:08 AM | Show all posts

Reply #1 hantamal's post

bile aku tgk gambo ni, teringat kat UiTM Dungun
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-5-2008 12:08 PM | Show all posts

Balas #3 millennium girl\ catat

Edited by hantamal at 28-10-2020 08:32 PM

memang ok

Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2008 01:00 PM | Show all posts
rindunya aku kat usm......    iyer ker desasiswa usm berhantu...? ceq dulu blajaq 4 tahun kat usm tp takde apa2 pun....semua desa dah aku stay tp tak penah pulak kena ganggu oleh hantu2 ni...paling best skali festivel citrawarna.....aku tak penah miss tau join.......
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2008 02:48 PM | Show all posts
baru2 ni heboh pasal org minyak, pastu sengap camtu saja
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2008 02:51 PM | Show all posts
gua dok dgr gak org cerita hantu kt usm ni tp tak prnh experience lagi laa...
kt Desa mana ntah dgr org kata pernah ada kes bunuh diri, kt Fajar Harapan kot...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 10-5-2008 03:03 PM | Show all posts
tumpang tanya.... USM penang ke kelantan???

klu penang... nk gak tny my fren bout diz stories
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-5-2008 03:48 PM | Show all posts

Balas #6 denzy81\ catat

pasaipa 4 thn???
amik pamasi ke???
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-5-2008 03:52 PM | Show all posts

Balas #9 rehanna\ catat

tanya la....
kompom dia tau punya....
campus penang laaa....
kecoh ngan org minyak.....
pakat takot gila kami.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2008 04:44 PM | Show all posts
hi..
saye ni ex-usm gak le...
3 taun study kat sane..
3 taun gak la duduk kat desasiswa RST tuh...
tekun....
ade gak dengar2 cite dulu..
tp malas nk amek pot..
tp kekadang memalam seram gak..
kalo dok study sensorang...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2008 05:50 PM | Show all posts
shya pun xstudent usm..bdk desa harapan..so far xpanh kna kaco..tapi dgr citer cik lang ngan cik ponti berlari2 atas bumbung harapa ada la..dh la kat harapan ada bdk bunuh diri time orientasi..huhu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-5-2008 06:58 PM | Show all posts

Balas #12 nurchan\ catat

ehh dok rst 3 tahun??
sah 4 tahun lepas punya batch kan???
2004/2005 kan??
course apa??
aku pun dok tekun gak.....
da member aku gitau tekun ni keras sikit.....
tah nye.....
aku budak ukm dulu then pindah pi usm sebab masalah kesihatan....
tah laa....cam nak meroyan ja dok ukm tuh....
kolej tun syed nasir....
katey aku penah penoh ulat sampah woooo....
seram dak dengaq???
siap gigit2 aku gitu.....
sedar2 penoh ulat atas katey.....
maybe sebab aku mental tengok mayat tiap2 minggu kot.....
then aku pindah pi usm.....

masa mula2 aku kat usm aku dok aman damai....
tapi bilik situ bosan gila....
tingkap pun cinonet jek.....
n gelap.....
aku selalu sangat kena tindih time kat aman.....
tu yg aku mintak tukaq pi tekun....
banyak tingkap sikit.....cerah sikit.....

kat fajar harapan pun aku penah dengaq cita.....
budak pala putus kena kipas......
sebab tu kipas kat fajar depa cover ngan besi tuuu.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-5-2008 07:04 PM | Show all posts

Balas #13 shya\ catat

yaka??
situ kan cam hutan2, bukit2 sikit kan???
yg aku paling dengaq banyak cita kat area pamasi tu ler....
coz tu dulu tempat medic punya school....

ni kawan aku crita.....senior silat aku.....
depa miting sampai 2-3 pagi kat situ.....
terdengaq orang lari2.....
tengok2 pak guard rupanya.....
pak guard tu nampak ada tapak kaki kejar dia.....
tu yg dia lari tuh.....
time tu pak guard tu dtg nak check & bukak lampu kat school pamasi tuh.....
teros pecut kawan tuh.....
nanti aku cita pengalaman lecturer aku.....
yg terjumpa bende tu time stay kat lab malam2.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2008 07:08 PM | Show all posts

Reply #1 hantamal's post

owwwh.. kirakan antu tu dah pantau ko tetiap ari la, tu yg dia keluar bila ko xda
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 10-5-2008 07:51 PM | Show all posts
dulu pernah dengar citer kat desa cahaya yang bekas tapak spital tu

ade la sorang akak yang rambut panjang , 'benda' tu main usik2 manja,satu pagi bila bangun  rambut akak tu 'benda' tu ikat kat tiang katil (katil dabel deker)

akak tu cakap dahla tu gurau camtu,esok tu dah takde kna kaco
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2008 11:12 PM | Show all posts
sepanjg duk usm transkrian x der plak dgr cerita hantu nie... w/pun br bukak... pagar dia teguh kut

tp de la mak guard kene kacau....

tp tuhla... usm nie bab2 histeria rsnya jarang kut dgr... x penah lg la
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2008 11:25 PM | Show all posts

Reply #14 hantamal's post

pergh... biar betik cerita ko nie

hakuh x penah dgr pun
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2008 12:26 AM | Show all posts
Originally posted by hantamal at 10-5-2008 06:58 PM
aku selalu sangat kena tindih time kat aman.....
tu yg aku mintak tukaq pi tekun....
banyak tingkap sikit.....cerah sikit.....


aku dok aman gak la ni, 2nd year,爅uly爊i
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 10:35 AM GMT+8 , Processed in 0.086567 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list