CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2336|Reply: 2

All About N82

 Close [Copy link]
Post time 28-4-2008 04:02 PM | Show all posts |Read mode
salam,
1st of all kalu tak releven topic yg aku bukak nie, mod dipersilakan delete..
aku nak tnya apa2 saja psl N82 nie.. aku mls la nak bukak n carik satu2 tiap topic tue..
actually aku baru je terbeli hp nie..
selama nie aku guna hp, cuma pakai yg basic je.. mcm sms, call, camera.. lelain aku tak penah guna..
so rasa rugi lak kan beli mahal2 pastu guna wat sms ngan call je..
seriously aku mmg tatau sgt psl hp..

maka dgn itu, bolehla kiranya uols yg teror nie ajarkan aku psl nak guna internet ke.. ape ke..
pendeknya apa2 saja psl N82 nie..
sekian terima kaseh..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-4-2008 04:09 PM | Show all posts

Reply #1 WeirdLady's post

Weirdlady....topik pasal N82 ada dibincangkan secara lanjut di sini :-

http://forum4.cari.com.my/viewth ... &extra=page%3D1
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-4-2008 04:13 PM | Show all posts
oo ye ke.. mekasih.. tak jumpa lak aku b4 nie.. neway leh la dlt topic aku nie..
tqsm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 03:34 PM GMT+8 , Processed in 0.143946 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list