CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 2713|Reply: 9

|| report thread bermasalah ||

 Close [Copy link]
Post time 28-3-2008 01:58 PM | Show all posts |Read mode
angel bukak thread ni rentetan drpd 'suara' abg long kiter tu pasal page yg asyik tak nampak....;)

utk senangkan kerja mod kat bod ni...jom kita laporkan thread2 yg bermasalah kat sini....mod tolong jenguk2 sini yek kalo ader org update nanti... :flower:

tolong jangan berborak di sini...saper borak kat sini angel suh abg long sepit ngan ketam dia nanti...

sila bagi link/url dan/atau bagitau prob saja....:victory: :victory:

tenkiu.....:flower: :flower:
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 28-3-2008 02:00 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-3-2008 02:33 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2008 02:51 PM | Show all posts

Reply #3 angel01's post

tak perlu bukak tred angel. Tekan report je dah cukup, nnt koi akan pergi terus kat tred yg dilaporkan tu sbb koi akan dpt report tu dlm bentuk pm. klu tekan report x perlu paste link.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-3-2008 02:56 PM | Show all posts
ok mod tango...no prob...cuma kekdg malas nak tunggu pop-up kuar window utk pm atau beralih ke window pm....tu yg lemah nak tekan button report....

kunci jeh ar thread ni yek...thanks anyway....
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2008 03:01 PM | Show all posts

Reply #5 angel01's post

kena rajin sikit........    bukak window byk2 sikit ekk.......
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-3-2008 03:03 PM | Show all posts

Reply #6 tangopapa's post

ekekeke...angel tak rajin ar.....

tango...pat lock thread ni sblom bertuko jadik satu lagik thread borak kat bod pahang...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2008 03:09 PM | Show all posts

Reply #7 angel01's post

ok....nnt koi bg kunci kat angel lepas koi lock.....
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 28-3-2008 03:11 PM | Show all posts

Reply #8 tangopapa's post

wakakaka...bakper? tak mo ar....

lain ar kalo angel bleh dok sorg2 dlm ni....tak de org bleh baca ker...baru ar best....  ekekeke....
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2008 03:17 PM | Show all posts

Reply #9 angel01's post

mana tau kot2 angel nak lepak2 dlm ni ke......umah angel kan? kekeke

dah tutup......nak kunci pagar plak...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 10:18 AM GMT+8 , Processed in 0.089109 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list