CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 5243|Reply: 11

TELUK BAHANG Fisherman Found This..

[Copy link]
Post time 20-2-2008 02:26 PM | Show all posts |Read mode
Teluk Bahang fisherman found this.. newspaper not allowed to publish!
I dont know if this is true or not.. mcm tipu je kan.. dpt by email.. n sorry kalau dah ader sbb aku search mcm takde..

    
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 20-2-2008 02:28 PM | Show all posts




Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2008 02:43 PM | Show all posts
benda ni dah ada dah ko kena tipu
last year dah ada org post tak silap
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2008 02:47 PM | Show all posts
ye ker.. aku dah search kat sini tak jumpa pun..
tp aku tak kena tipu pasal aku tak pecaya pun..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2008 02:54 PM | Show all posts
ni keja org yg tak bekerja,

sbb tu suka wat keja2 mcm ni,

so keja la korg sblm dikerjakan oleh bos korg
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2008 02:54 PM | Show all posts

Dear weirdlady....

Foto tu dah ada dalam internet dah bertahun sayang.dalam simpanan abg jamil pun ada. orang yang antar email kat you tu ketingalan zaman. so ape kate you tukar tajuk je.post lain ok.

thank

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-2-2008 03:20 PM | Show all posts
aku cadangkan ekau post dalam thread personal problem dengan tajuk
"Aku Yang kener Tipu Ngan E-Mel Oleh Orang Yang Takder Keje"
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2008 03:39 PM | Show all posts
Originally posted by tarabas1976 at 20-2-2008 03:20 PM
aku cadangkan ekau post dalam thread personal problem dengan tajuk
"Aku Yang kener Tipu Ngan E-Mel Oleh Orang Yang Takder Keje"


...
sepanjang aku ingat...ini yang ketiga kali gambar ini di pos disini...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2008 04:02 PM | Show all posts

Reply #8 ninja9's post

bukan 3 kali.. sepanjang setahun kat sini.. rasanya dah berbelas kali..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2008 04:45 PM | Show all posts
Originally posted by jamilkucing at 20-2-2008 02:54 PM
Foto tu dah ada dalam internet dah bertahun sayang.dalam simpanan abg jamil pun ada. orang yang antar email kat you tu ketingalan zaman. so ape kate you tukar tajuk je.post lain ok.

thank

...


oo ye ker..
dlt je lah.. almaklumlah sy nie baru blk bercamping.. dah ketinggalan zaman.. org yg hanto tu mmg nak kena..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2008 04:51 PM | Show all posts
Originally posted by tarabas1976 at 20-2-2008 03:20 PM
aku cadangkan ekau post dalam thread personal problem dengan tajuk
"Aku Yang kener Tipu Ngan E-Mel Oleh Orang Yang Takder Keje"


hahahah.. kalau lurus bendul mcm batang kayu haruslah buat mcm ko..  
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2008 05:09 PM | Show all posts

Reply #7 tarabas1976's post

haha...macam siot je..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 200392 Replies : 3674
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 33052 Replies : 93
Tengku Bib & Tengku Chanela  Jamidah Bercerai??
Burong_HantukTengku Bib & Tengku Chanela Jamidah Ber
Views : 260686 Replies : 300
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 27331 Replies : 62
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 29419 Replies : 105
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20136 Replies : 320
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38596 Replies : 309
Wan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan daripada hadir sidang Dewan Rakyat. Sejurus keputusan penggantungan, semua Ahli Parlimen blok pembangkang bangun membaca doa qunut nazillah
mojarean_XWan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan d
Views : 35264 Replies : 25
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92018 Replies : 834
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84089 Replies : 3752

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 08:24 PM GMT+8 , Processed in 0.476755 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list