CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: carikaki

Keuntungan Adsense bagi january...

[Copy link]
Post time 1-1-2011 05:56 PM | Show all posts
saya dah cuba apply banyak kali tak lulus,ada sesapa boleh bagi panduan utk lulus?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-1-2011 06:06 PM | Show all posts
Dah cuba apply baru2 ni tapi ni jawapan dari Google Adsene:

Hello,

Thank you for your interest in Google AdSense. Unfortunately, after
reviewing your application, we're unable to accept you into Google
AdSense at this time.

We did not approve your application for the reasons listed below.

Issues:

- Page type

---------------------

Further detail:

Page type: Your website is a type of website that we do not currently
accept into our program. Such websites include, but are not limited to,
chat sites, sites that drive traffic through cybersquatting, and sites
that use excessive keywords in the content or code of their pages.

Blog saya : http://openyouarhearts.blogspot.com/ baru je buat
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2011 09:54 PM | Show all posts
tu la  da $100... ape rahsia tuh....
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2011 05:42 PM | Show all posts
join magga ads la~
http://mohfi.blogspot.com/
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2011 09:27 PM | Show all posts
Berapa anda dapat bagi January?
Saya $100++ ... and u?
carikaki Post at 5-2-2008 02:57



mcm ne nk bt bro??
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2011 05:51 PM | Show all posts
Reply 3# fashionablewife


    hehe... boleh tolong klik blog akak ratek... akk ni bdk baru belajar gak ni... nuffnang dah daftar dahh..
http://mamaloveu-basma.blogspot.com/

tq
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2011 05:57 PM | Show all posts
Reply 146# basma


    Assalamualaikum.. best le link masakan ni, kalau akak letakkan di blog akk boleh tak, dn sudi2kanlah jenguk blog akk jd follower ke... hehe..

http://mamaloveu-basma.blogspot.com/
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2011 06:00 PM | Show all posts
Reply 5# fashionablewife


    bestnya.. Alangkah bagusnya kalau semua org berfikir baik hati spt u.. kalau camne jenguklah blog akak ya. tq
http://mamaloveu-basma.blogspot.com/
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-1-2011 06:06 PM | Show all posts
Reply 135# kimie


    Assalamualaikum.. ni link blog akak.. nanti kita comment2 ya..
http://mamaloveu-basma.blogspot.com/
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 04:36 PM | Show all posts
aku tak paham la macam mana korang buat ? ajarkan aku boleh ?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2011 08:42 PM | Show all posts


dah cukup ke $100usd? aku punya dh cukup.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2011 03:29 AM | Show all posts
Dah cuba apply baru2 ni tapi ni jawapan dari Google Adsene:

Hello,

Thank you for your interest in Google AdSense. Unfortunately, after
reviewing your application, we're unable to accept you into Google
AdSense at this time.
servantforever Post at 1-1-2011 18:06


Aku nampak ada 2 Adense code dalam page source blog tu. Dua dua google_ad_client="pub-6388518409388354". Buangle, itu blog designer yang punya, tak kuarpun dalam blog ko. Tapi blog ko memang best - 4 hari dah ada 18 posts/entries. 23 Disember tu yang buat Google menyampah kot. Rasanya satu hari nanti jangankan ads tak kuar, blog ko pun mungkin tak kuar langsung.
Kalau tak salah aku, maksimum acceptable posts/entries per day cuma 2 aja Kalau lebih dah jadi spam. Ko buat sampai sebelas posts/entries haritu.

Satu lagi, kalau amik artikel dari sumber lain, kena bg kredit kat tuan punya artikel asal - caranya dengan postkan sekali tokey tu punya link kat ending entry.

Entahlah, akupun tak reti sangat benda-benda ni...
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2011 12:56 PM | Show all posts
Reply  c_manis


   me juga mau share n sharing link dgn sesiapa jee yg sudi. dlm tu ada contest ...
raihanbul Post at 3-9-2010 15:38



Dah click ur adsense.. sharing is caring right?..hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2011 12:58 PM | Show all posts
Hi....sapa2 nak suruh aku klik kt google ad boleh...jgn lupa tolon klik kt adsense aku..fashionablew ...
nday11 Post at 16-2-2008 22:21



Mak aii banyaknya blog.. rajin sungguh..
Takpe sy walking kat blog u satu persatu dan at the same time tolong click adsense..
Sama2 menjana pendapatan, x salah pon..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2011 09:31 PM | Show all posts
aku punyer pun jugak
http://mohfi.blogspot.com/
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2011 04:54 PM | Show all posts
salam semua, lama tak masuk sini, nak tanya sikit, berapa banyak klik ads baru dea bayar pada kita yerk?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-2-2011 10:03 AM | Show all posts
Semua program yang bagi ads untuk kita publish ada limit masing2. Kena bukak program tu baru bley tengok berapa minimum yang program tu akan bayar. Contohnya Google Adsense minimum $100, Nuffnang RM50 kot, Bidvertiser $10 je dah bley w/draw.

Itu satu, satu lg tengok mod payment pulak. Bidvertiser $10 kalau w/draw guna PayPal, kalau cek minimum $100 kot.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 03:54 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 08:33 PM | Show all posts
time kasih empayautama sbb bagi penerangan tu!
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 08:44 PM | Show all posts
nak tanya lagi nie.. kalau ada pengunjung klik kat blog kita..mesti klik kat google ad ke? atau klik kay blog jerr? lagi satu cam mane nak check google ads tu yerk? sbb.. no ac nyer dah tak ingat laaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 09:23 AM GMT+8 , Processed in 0.077897 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list