CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2138|Reply: 9

Oprah Winfrey Jemput Tetamu Muslim

[Copy link]
Post time 17-7-2007 10:15 AM | Show all posts |Read mode
Hedd semalam (16/07) tgk Oprah Show waktu luncuh hour di Hallmark Channel. Mmg Hedd suka tgk talk show ni. Tapi semalam die jemput seorang tetamu muslim. Hedd cukup kagum dengan kaum muslim kat sana even banyak cabaran yang dihadapi. Even anak anaknya pun dapat di control dengan baik sekali. Summary citer die.
Perempuan tu keja sebagai pelatih gym, mmg pakai menutup aurat, pelanggan gym semuanya non muslim. Sembahyang pun dalam gym dan die minta kenearan dari customernya untuk pegi sembahyang eberapa minit. Disebabkan dia suka bersenam, die berjoging setiap hari dengan pakai yang menutup aurat..
Itu kisah peribadi dia.. Hedd tgk Oprah banyak nak cungkil keadaan umat Muslim mcm mana. Siap dia tnya kalau kita tak sembhyang 5 waktu mcm mana. kalau buat 3 kali sehari camna.. Perempuan tu siap terangkan semuanya...

Hedd Kagum...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-7-2007 05:20 PM | Show all posts
Alaa ye ker..Teringin gak nak tengok dia punya rancangan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2007 10:48 AM | Show all posts

Reply #1 heddxis's post

bagusnya programnih....
akupun teringin nak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2007 01:26 PM | Show all posts
Oprah memang best.. tapi yang 16 hb tu rugi kak tim tak sempat tengok le..
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2007 01:54 PM | Show all posts

Reply #4 TimahMulia's post

tak tgk ponyg tu..biasenye tak penah miss oprah nih...bile ulangan die ekk?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2007 01:54 AM | Show all posts
wah nk gak tgk salunye honey pon x nk miss oprah ni tp bz r tym tu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 19-7-2007 08:47 AM | Show all posts
apsal mcm promosi je ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2007 09:27 AM | Show all posts
A'kum semua,

Kalu perasan, tetamu muslim tu pakai baju kurung pesak.  
x berkelip mata ni, nak sahihkan pandangan...:eek:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2007 06:23 PM | Show all posts
boleh sesiapa bagi skrinshot perempuan tuh.
boleh gak suggest dekat member2 yang lain fesyen menutup aurat
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2007 09:34 PM | Show all posts
uiks...beshnya..ader rancangan cam ni..orang luar pon tau nak hargai islam..yang da sah-sah islam..nak g tukar agama plak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 02:47 AM GMT+8 , Processed in 0.068230 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list