CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: angel01

Hari ni bersyukur sebab ~ sila baca 1st posting di page 1

[Copy link]
Post time 20-7-2007 07:14 PM | Show all posts
hari ini....saye bersyukur sb maseh idup sehat walafiat walopn lapo(duet da abih)
dan bersyukur gak bley berporum lg..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-7-2007 08:38 PM | Show all posts
hai ni bersyukur sebab dapat konker bod penang tadi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-9-2007 08:19 PM | Show all posts
hari ni bersyukur sebab dapat selesaikan hari pertama puasa ramadhan tahun ni walau terpaksa berbuka sorg2.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 12:14 AM | Show all posts
hari9 ni syukur sebab pose tak terbukak even tak larat sangat tadi
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 06:20 AM | Show all posts
aku bersyukur krn senang je bangun sahur pagi ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 08:07 AM | Show all posts
hari ni bersyukur sebab dapat mengerjakan ibadah puasa hari kedua... insyallah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 08:09 AM | Show all posts
bersyukur....

bangun pagi siap siap tgk muka comel lagi muahahahaha<--perahsantan...

takde la..gurau ..

bersyukur...dpt melalui bulan puasa ni dgn lebih baik dr bulan puasa sebelumnya
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 08:39 AM | Show all posts
bersyukur dapat siapkan sahur

bersykur gak sempat sampai opis awal...klu x..mesti merah

bersyukur...dah 2 ari berpuasa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2007 08:56 AM | Show all posts
bersyukur sbb dapat mengerjakan ibadah puasa pada hari yg ke 2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-9-2007 02:19 AM | Show all posts
hari ni bersyukur sangat2 sbb dapat tenangkan hati dia walau dia dah naik angin tadi....
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2007 10:01 AM | Show all posts
Hari ini bersyukur sebab sampe ofis on time dan masih berpeluang menunaikan ibadah puasa ari ni. Amin.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2007 03:38 PM | Show all posts
hari ni bersyukur sangat2 sebab niat nak berpuasa dan berbuka puasa dengan ayah ibu dah pun tertunai....alhamdulillah....hepi sangat2...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2007 05:34 PM | Show all posts
hari ni bersyukur jumpa sum1 yg totally absurd
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2007 05:35 PM | Show all posts
hari ni bersyukur sebab 1 kakak ketok tingkap
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2007 05:35 PM | Show all posts
hari ni bersyukur dapat sidai kain kat tingkap even skejap jer ngan kak mae
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2007 05:39 PM | Show all posts
Hari ni bersyukur sebab tak jumpa minah yang suka menyibuk..........
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2007 10:41 AM | Show all posts
bersyukur rasa hari ni kerana masih  hidup lagi..masih dapat melihat anak2 dan masih dapat mendengar suara suami yang jauh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 09:08 AM GMT+8 , Processed in 0.074632 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list