CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 158976|Reply: 837

STAIRWAYS TO HEAVEN ~ Sesi Borak2 Kwon Sang Woo & Choi Ji Woo

[Copy link]
Post time 24-2-2006 02:38 PM | Show all posts |Read mode


dok cari thread lama..rupanya dah kena cuci dah...so ni thread baru bel bukak lak...
bagi yg x pernah tgk gi..mmg patut tgk ler...most memorable drama series of the year...

drama ni mmg banyak memori bagi bel sbb kerna drama ni ler bel jatuh cinta dan melakat sampai skrg gan KSW..:gila:
so mmg kena tgk balik ler drama ni..memorize sekali gi our most fav kissing scene tu..hhehehe

[ Last edited by  isabel at 16-10-2007 03:59 PM ]
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2006 02:42 PM | Show all posts

Reply #1 isabel's post

uks nak siar citer ni..mmg besh teringat kat OST dia...ni pun kena siap baldi gaks ni..ahahaha...suke tgk Kwon oppa masa kecik n masa besar ....cuteeeeeee...........masa siar dulu rasanya bulan pose, jd tak dapat concerntrate sgt....kenapa astro tak siar citer baru yerk...miskin dah kot wahaha...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-2-2006 02:49 PM | Show all posts
ya OST dia mmg best2 sekali mmg still gi jadik favorite...

ni dia kissing scene yg x boleh dilupakan dlm citer ni..pernah dianggap diantara the longest kissing in the drama

Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 02:54 PM | Show all posts
citer ni ke..... aiseh.... citer air mata lagi...... ni tak boleh pakai baldi dah ni..... nak  kena  tadah ngan besen pulak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-2-2006 03:00 PM | Show all posts
bel klu tgk balik citer ni mesti ikut menangis gak ni...dah ler mereka berdua ni digelar Prince & Princess Of Tears...so munna mai sama2 tadah besen kat tepi..heheheh

mak x sanggup tgk Sang woo oppa menangis...:gila:
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 03:06 PM | Show all posts

Reply #3 isabel's post

alahaiiii tak dapat nengok scene ni kat 8tv...isk jelesss hehehe.....wowww kowang pun nak tadah bese ler plak yerk hehehe....tadah jgn tak tadah....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-2-2006 03:10 PM | Show all posts
Originally posted by Hana_Hirokawa at 24-2-2006 03:06 PM
alahaiiii tak dapat nengok scene ni kat 8tv...isk jelesss hehehe.....wowww kowang pun nak tadah bese ler plak yerk hehehe....tadah jgn tak tadah....

meh kita nengok kat sini je... hehehe

Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 03:11 PM | Show all posts
dlm  citer ni hero ngan heroin citer Heaven's Tree tu ada berlakon sama masa kecik kan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2006 03:14 PM | Show all posts
yuhu...cite sth.adoi baru mlm tadi tengok cite nie.scene jung suh dah buta.tak tahan betul mase oppa nangis kat tepi jalan mase duduk.mlm nie sambung lagi.komawo bel....:solute::bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 03:15 PM | Show all posts
rasanya dulu ada beli vcd citer ni.... tapi x tahu sapa pinjam x pulang balik.... buat harta diaorg pulak...

munna rasa citer ni lah....KSW plg handsome sekali dlm byk2 drama dia dah berlakon
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-2-2006 03:16 PM | Show all posts

Reply #8 munna's post

ya Lee Wan gan Park Shin Hae...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 03:19 PM | Show all posts

Reply #7 sizuka's post

ahaha laju aje ko sizuka yerk....mmg sadis citer ni...komawo yo..kelas korea esok ko mai tak? amacam dah terer ker or terorrist cam hana gaks hehehe...tau baca skit tp tak tau makna n nak ckp mmg hancurrrr.... :lol
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 03:23 PM | Show all posts
tak sabar nak tenok citer ni
berapa baldilah aku menangis pulak kali ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-2-2006 03:28 PM | Show all posts

Reply #13 hidden_fear's post

boleh buat satu swimming pool kecik kot..hahahha..

teringat gi dulu masa citer ni tayang masa puasa...kimmy buat summary dia pastu eyka, bel gan mje post sceencaps dia..(entah mje mana dah pegi menghilang dah x pernah nampak kat sini gi..)
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 03:33 PM | Show all posts
aku tak nengok lagi cite nie...nie cite sedihkan....
yg aku tahu hero buta....tapi sapa yg mati arr...heroinkan....
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 03:37 PM | Show all posts

Reply #15 babyface76's post

uks bila masa lak hero buta...hero buta cinta ade ler...hehehe heroin tu yg buta...a'ah ending nye mati ler heroin tu (takyah kasi spoiler kuning kot coz dah tgk hehehe)...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2006 03:37 PM | Show all posts
Bukan ke cite ni channel ni dah main dulu waktu yg sama..rasanya dlm tahun lepas..ke sarah yg tersilap..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 03:47 PM | Show all posts
Originally posted by sarahsofiyah at 24-2-2006 03:37 PM
Bukan ke cite ni channel ni dah main dulu waktu yg sama..rasanya dlm tahun lepas..ke sarah yg tersilap..


ulang balik lah tu...await diorg tak tayang cite samsoon ke..syok jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 03:48 PM | Show all posts
so mlm nie nak tadah air mato lagi le nampak nye....
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2006 03:55 PM | Show all posts
Originally posted by Hana_Hirokawa at 24-2-2006 03:37 PM
uks bila masa lak hero buta...hero buta cinta ade ler...hehehe heroin tu yg buta...a'ah ending nye mati ler heroin tu (takyah kasi spoiler kuning kot coz dah tgk hehehe)...



hahah salah rupanya...mati2 aku ingat hero yg buta(aku nak cari org yg bercerita ngan aku dulu...kureng asam...tipah tertipu rupanya)...

huuhhuu cite sedih nie yg tak tahan urat perut...urat mata nie...nak nengok ke idak nie...dalam dilema...

eh bila cite nie start??sabtu nie ke??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-5-2024 06:01 AM GMT+8 , Processed in 0.332295 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list