CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

Netizen Terkilan, Pasangan Afrika Malaysia Ini Jadi Bahan Lucah Lelaki

[Copy link]
Post time 23-8-2021 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 23-8-2021 11:23 PM
Tak tahu lah you. Agaknya la. Konsepnya lelaki tetap lelaki..walau berjubah, ber imej alim, pegi s ...

Omg lupa yang tu. Siap jadi imam solat rakyat jelata lagi hi hi
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 23-8-2021 11:09 PM
Aah, sexy sgt pakaian dia tu. Cuma sbb body dia slim cantik tak de lah i nk kutuk sgt. Agaknya sem ...

Jeles tgh perut dia flat je.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Cyempaka replied at 23-8-2021 05:15 PM
aku selalu rasa jantan2 mulut lancang dan lucah2 ni, bini derang pun 2x5 je.. jenis negatif, macam b ...

Hahaha betul sgt apa u cakap ni..kutuk org sbb rasa inferior sbnrnya..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 10:05 AM | Show all posts
Skuau replied at 23-8-2021 04:12 PM
mungkin...lelaki Msia 'marah/bengang' sb banyak kali pompuan Msia 'dh kena' dgn lelaki warga asing ...

kalau 'marah/bengang' sbb prempuan m'sia asyik terkena pastu meroyan mntk tlg mcm xkene je komen “Senak perut 4 kali”
“Habislah kena gearbox turbo koyakkk” bagai....xperlu gune ayat2 melucah kut...

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
mawar_mustika replied at 24-8-2021 10:05 AM
kalau 'marah/bengang' sbb prempuan m'sia asyik terkena pastu meroyan mntk tlg mcm xkene je komen  ...


itu la yg bezakan lelaki vs pompuan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 12:18 PM | Show all posts
alhamdulillah kalau laki dia ni okay.. cuma nk ckp fila ni kalau boleh pakai la sopan sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
lilac85 replied at 23-8-2021 11:00 PM
Dan dorg hepi2 dgn madu dorang hihihi. Jd kwn2

Dah culture deols.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 23-8-2021 07:42 PM
Yang lebai2 ni paling tak boleh harap apa dalam otak mereka.

Komen2 kat pasangan ni yang lucah ...

Boleh ajer nak repot bawah sexual harassment. Walaubagaimanapun, iols dah lama tak berkuntum di media sosial lain dek kerna ramai taksubers di situ.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 23-8-2021 10:15 PM
Tapi husbandnya hafiz dan anak orang tinggi ilmu agama?

Lahai yg dulu pres indon juga ulamak pres persatuan islam terbesar pun anak binik xdok pakai tudung. Negara2 oic pon bukan semua minik pakai tudung. Negara islam pakistan pun benazir selendang je.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
lilac85 replied at 23-8-2021 09:50 PM
I tgk video tu juga. Baik hati sheol ni. Hubby dia pon syg sgt kat dia.

Looks like it la. Pd iols lebih elok lakinya tunjuk contoh bagus jd suami baik nanti lelama isteri buka hatilah kalau suami nasihat pakai totop ghambot. Watper pakai kerana suami. Pakai sbb kesedaran bagus.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
rosmahisham replied at 23-8-2021 02:29 PM
Tu la..dh mcm zmn 70an masak kat luo rmh..basuh daginh kat luar..nk ikut kn klu hari2 basuh lauk p ...

Org kaya alepaokree aleyaponder pun semua masak luar juga. LoLLLLL
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sasasoso replied at 23-8-2021 11:09 AM
hahaha lah meols bukan kata kaka.. meols care as a pmpuan to pmpuan bukan as makcik porom.gituh

I kalau care i let my friends be. Asalkan tak over like shorts nampak bontot, baju tetek separuh keluar.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 24-8-2021 12:55 PM
Lahai yg dulu pres indon juga ulamak pres persatuan islam terbesar pun anak binik xdok pakai tudun ...

Lupa wujudan dia ni. Rasanya presiden Indon yang paling takde output.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 24-8-2021 12:55 PM
Lahai yg dulu pres indon juga ulamak pres persatuan islam terbesar pun anak binik xdok pakai tudun ...

Also those Saudi princesses yang residing in EU and other western countries. Rakyat paksa pulak tutup rapat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 24-8-2021 12:12 PM
Lupa wujudan dia ni. Rasanya presiden Indon yang paling takde output.

Sampai lupa nama dia. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 24-8-2021 12:14 PM
Also those Saudi princesses yang residing in EU and other western countries. Rakyat paksa pulak tu ...

Oh yes. Apanama Princess Saudi tu. And Queen Rania opkos. Anak2 berunai pon sama kan kalau gi obersea xpakai totop ghambot. macam azrinaz dulu pun kalau visit msia xpakai kan?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 01:59 PM | Show all posts
Minami2013 replied at 23-8-2021 11:15 PM
Ya, dapur gas pun tak de. Itu ler level 'kaya raya' dan 'berharta' kat sana. Sebab tu la i ckp, be ...

Tu lahh.. suami dia pn mcm 'memaksa' je bni dia ikut culture diorg mcm mana..masa fila ckp dorg gunting slh sbb xda alat gunting yg btul..suami dia tetap defend kata dh mmg cara mmg mcm tu..tu la kot the best saloon they could go.. trbyg pulak mcm mna fila nk memasak sana..nak bli dapur gas nak ada meja makan x dsuruh si suami huhu

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
follesegal replied at 24-8-2021 05:59 AM
Tu lahh.. suami dia pn mcm 'memaksa' je bni dia ikut culture diorg mcm mana..masa fila ckp dorg gu ...

Ramai org puji katanya suaminya ajar fila supaya beradab.. emmm, ikut tafsiran masing2 la kan. Kalau dah sanggup pindah sana, harung je la.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 02:40 PM | Show all posts
kenapa si fila ni pakai baju macam org zaman dulu2 ek

baju mcm zaman2 hail amir uji rashid
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 03:34 PM | Show all posts
Cece1234 replied at 24-8-2021 12:23 AM
Jeles tgh perut dia flat je.

tgk juga vdeo dia

mmg jaga makan...dia makan sikit je...laki dia je yg makan..xminom air manis

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2021 06:25 AM GMT+8 , Processed in 0.080065 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list