CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

Netizen Terkilan, Pasangan Afrika Malaysia Ini Jadi Bahan Lucah Lelaki

[Copy link]
Post time 23-8-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
lurve82 replied at 23-8-2021 12:23 PM
Alah ignore sajork uols...nmpk si fila ni baik budaknye...berjam2 nk ke guinea tu..pindah sana lg. ...

kan kak mana tau lepas ni dorg buat hotel sndiri pulak kan, ada vidio jual perabot tu deyols ckp design sofa tu kalau kt melesia rm3600 sj deyol jual,tp kat sana boleh jual 10k. itulah yg rasa lebih wow kot kalau dia dress up yg lebih bsesuaian dan ade rupa vinik ahli perniagaan gituh. suruh jah family order kan kt sopi hanta ke sana wah tibah lagik takpun si fila tu ha bwk masuk baju bajuan wanitah buat pakai sndiri dan bjual.tgk vidio deyols org2 pmpuan sana yg makceks2 suka baju kepok2, sni kan blambak design baju kepok.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka tgk yt diorg. Skg diorg pindah sana sbb kt sini covid bisnes tak jalan.

Smlm tengok laki dia suh fila potong rambut. Sian fila mcm tepaksa plk. Pastu org tu potong guna gunting kertas/kain je. Ngn xde tekniknya. Hasilnya mmg teruk la.  Nampak la muka fila tak hepi. Tp bagus la fila ikut kehendak laki dia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 12:56 PM | Show all posts
sasasoso replied at 23-8-2021 12:54 PM
kan kak mana tau lepas ni dorg buat hotel sndiri pulak kan, ada vidio jual perabot tu deyols ckp d ...

Mak oi mahalnya sofa kat sana...mmg yg have2 je la blh beli...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 23-8-2021 10:44 AM
Bini dia ni sexy.. Laki dia nmpak mcm bangga sgt bawa bini ke kampung dia.. Semua duk usha.. Tp sexy ...

hahaha...ada hurmmm ujung ayat tu..nak tau kenapa...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 23-8-2021 11:33 AM
Haha. Baru tengok video fila Camara ni kat FB..adoi aku macam jijiks la tengok cara pakaian fila ni. ...

gambor dia kat sana ke??
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 23-8-2021 08:09 AM
Kdg yg komen lucah ni slalu jgk post mnda2 islamik or sbuk2 tegur org suruh tutup aurat..pdhl nafsu  ...

Yang fesbuk selalunya bertemakan palestin, kaver gambar kalimah syahadah. Profil gambar dengan anak bini sambil berlatar belakangkan bendera palestin. Eiiiyh!
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 23-8-2021 09:11 AM
Ai respek omputeh ni. Sanggup tinggal di rumah yang dibuat dari tahi lombu.



Iols da tengok bideo nieyh kakak chzy. Tapi kokesen nieyh get redi ajer lah dimadukan. Pasal iols dengar mak laki sheols bermadu, ada sedara mara bermadu, meibi sheols pun bakalan bermadu. Iols salut sheols sebab berjaya hidup dalam lifestyle macam tuew dengan air kena berangkut.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 23-8-2021 09:29 AM
Kan..mula2 dl mcm lantak la korang budak2 muda..tp bl tgk elok je lembut dia berckp gan suami dia. ...

Si sayur kimchi tuew cam bebudak terencat ajer gayanyer. Si laki gigih justify kelaku si bini tapi nengokkan saiz dah besar panjang. Yang laki pulak gigih guna bini untuk views.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 23-8-2021 09:03 AM
Tu yang komen melucah.. ada juga komen yg melampau cth lebih kurang la ayatnya 'cantiknya kat sana m ...

Ummah wanita yg komen itu hanya memandang suami yg membelai sebagai segalanya..  

Hidup ni ada untung dan rugi. Pro n con.. bukan semua yg ditunjuk depan mata tu indah.   

Aku cuma harap fila tu jangan seksi sangat jer. Segan tengok yt dia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-8-2021 08:43 AM
Lakinya punya bapak orang have have banyak buat kebajikan prasarana. Adama pon dah buka kedai kt s ...

O..tu la npk bpk adama ni byk jgk keta..tp keta2 lama la..tu la tu dh agak..mesti ada bodyguard ..sbb siap ada yg ambik video kn..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 23-8-2021 09:03 AM
Tu yang komen melucah.. ada juga komen yg melampau cth lebih kurang la ayatnya 'cantiknya kat sana m ...

Tu la..dh mcm zmn 70an masak kat luo rmh..basuh daginh kat luar..nk ikut kn klu hari2 basuh lauk pauk mcm tu persekitaran blh berbau limbah ..tp npk fila enjoy je siap mkn 6 kali kata nye sbb sedap sgt!hi hi
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 23-8-2021 12:59 PM
gambor dia kat sana ke??

Bukan gambar..video..banyak kat FB ada
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 03:44 PM | Show all posts
lelaki2 yg komen melucah tu mesti diorg punye ketot2 tu yg jeles agaknye

dlu xsuke sgt tgk couple ni...klu tgk yt diorg ms kt m'sia mcm menyampah sgt...mcm mengada dibuat2...lps diorg pindah sana mcm best plak tgk video dieorg...serius mmg salute lh si fila ni blh sanggup pindah sana...part makanan mmg xleh belah....kt pasar ke kt rmh mak mertua ke adoi...klu i mmg xtertelan dh

tp mmg nmpk fila jenis bdk baik lh...ikut je ape husband die suruh...tp bab pakaian die kt sna mmg seriau lh
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 03:48 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 23-8-2021 09:44 AM
Ada org habaq itu anak buah adama

bukan anak buah adama....anak pembantu rmh kt rmh mak die...bdk tu nm abu...bdk tu suke menempel kt fila bila mak die dtg buat keje kt rmh adama...adama ni jenis suke bwk sape2 je follow diorg...mcm ade video diorg p air terjun diorg bwk anak jiran diorg...i rs adama ni baik orgnye

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
mawar_mustika replied at 23-8-2021 03:44 PM
lelaki2 yg komen melucah tu mesti diorg punye ketot2 tu yg jeles agaknye

dlu xsuke sgt tgk co ...

mungkin...lelaki Msia 'marah/bengang' sb banyak kali pompuan Msia 'dh kena' dgn lelaki warga asing...tp 'msh nak lagi'....@'mencuba nasib'...pastu meroyan minta bantuan...tu la pasai lelaki Msia pada akhirnya 'mengejek' jer kerja dorang.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Salah korang juga sbb suka sangat sebut...
"biasalah lelaki tengok blue"
"mana ada lelaki yang tak tengok blue"
Etc..etc... yang menjijikkan sedang dlm masa sama konon2 solat 5 waktu tak tinggal, tudung labuh sampai ke lutut...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
MelahJanda replied at 23-8-2021 08:48 AM
fila takde pun buat muka geli ke apa ke kat sana kan

kalo akak, kikikiki lama dah aku buat muka ...

hahahah kn iols pn geli jgak.. msti mlm tu jugak balik malaysia.. tp bgus la fila ni trima jer keadaan.. hrp dia ikhlas2 btul la.. jgn dh cerai nnti sgala bnda kuar.. bnda xelok dia crta… huhu bkn nk doakan la… kalau je
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 23-8-2021 09:03 AM
Tu yang komen melucah.. ada juga komen yg melampau cth lebih kurang la ayatnya 'cantiknya kat sana m ...

iols pulak yg risau takut fila ni kna rogol sana sbb sexy ketat sgt pakaian hahah.. dh la dorg jrg tgok prmpuan cntik putih cmtu kn..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 05:15 PM | Show all posts
aku selalu rasa jantan2 mulut lancang dan lucah2 ni, bini derang pun 2x5 je.. jenis negatif, macam bagus dan xsedar diri..
cth negatif, mcm bagus dan xsedar diri;
-kutuk org xpakai tudung padahal diri sendiri pakai bj lengan pendek tdg lilit tengkok pakej badan mcm peti ais
- selalu dengki dgn org kurus pastu kata gemok pun xpe kami sihat
-kutuk org berlaki matsaleh, padahal depa pun teringin tp xdipandang matsaleh
-kutuk pompuan belajar tinggi kononnya ke dapur jgk akhirnya..padahal dengki otak sendiri bodo
-kutuk dgn org yg ada dapur cantik kononnya dapur je cantik tp xmasak xgune padahal dia pun sama je.. dah la dapur kecik malas pulak tu
-kutuk andartur sebab stress dgn hidup sendiri yg berlaki sekadar ada je
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 05:27 PM | Show all posts
Cyempaka replied at 23-8-2021 05:15 PM
aku selalu rasa jantan2 mulut lancang dan lucah2 ni, bini derang pun 2x5 je.. jenis negatif, macam b ...

Kannn ... suka kutuk orang lain tapi lupa diri sendiri pun banyak kekurangan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2021 06:21 AM GMT+8 , Processed in 0.072386 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list