CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Nak Ketuai MPN, Tun M Tak Minat Sertai Kabinet

[Copy link]
Làlisá This user has been deleted
Post time 23-8-2021 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
spicygirl3 replied at 22-8-2021 07:39 PM
Dah taubat ke belum ko rasa?

Memang belum lah tu.. sebab bagi aku bila Allah dah jemput kita tu maknanya dah habis ujian kita atas dunia ni.. kita Allah punya.. Allah sayang kita semua.. kalau mati tu memang semua orang akan cakap Allah lebih sayang kan arwah.. haaa gittew.. selagi tak dijemput tu belum disayangi lah gittew..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2021 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Làlisá replied at 22-8-2021 06:51 PM
Kalau tengok yang ada reporter interview dia pasal SD untuk DSAI tu dah boleh nampak vibe menganji ...

bang non mn ada seni atau strategi.. dr dulu kj dia palu kompang je . dulu srh rafizi jd tkg salak . skrg rafizi pon mls lyn dh.. tu yg xtentu arah...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 22-8-2021 06:56 PM
Mcm dia kata kat Tunku lah.
Org tua dok rumah diam2. Biar org muda buat kerja. Arwah ustaz Fadzil ...

bosan2 ulng ayt fadhil noor..urusan mati hdup urusan allah..manusia usaha jg kesihatan.. xde kena mngena dgn kata2 sape pon..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Làlisá replied at 22-8-2021 07:27 PM
Dulu ada sorang uncle India aku kenal suka cerita dulu-dulu boss dia arwah Tan Sri Ani Arope simpan  ...

sbb tu jgn buta tuli ikut ckp org tua .. kata islam.. bnda ni masa aku djh 1, aku pnh ckp kt ustazah, klu mati lmbt allah xsyg..  ustazah tegur .. tu smua gara2 dgr ckp org tua.. mujur ustazah tegur ms djh 1.. klu x tegur sampai ketua la pgg ajrn sesat.. pdahal rmi je umur 20 mati bunuh diri
Reply

Use magic Report

Làlisá This user has been deleted
Post time 23-8-2021 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 23-8-2021 12:31 AM
sbb tu jgn buta tuli ikut ckp org tua .. kata islam.. bnda ni masa aku djh 1, aku pnh ckp kt ustaz ...

Okay.. thank you
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Làlisá replied at 23-8-2021 12:23 AM
Memang belum lah tu.. sebab bagi aku bila Allah dah jemput kita tu maknanya dah habis ujian kita a ...

Betul jugak logik ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
spicygirl3 replied at 22-8-2021 06:59 PM
Level ular tua tu bukan level dsai. Sekarang ni dah ramai dan sedar dan nampak  ular tua tu macama ...

Tapi badan pemulihan negara yg abah buat haritu pom dari idea atok. Pengerusi dia dtg jumpa atok. Minta idea itu ini. Tp banyak yg atok nasihat dorang tetap x buat.. tuh yg banyak fail.. u know, dekat belakang ahli politic ni waima ph atau pn atau umno sendiri tetap cari atok utk minta idea pandangan dan nasihat.. tapi dekat netizen diorang pacak idealogi atok gila kuasa. Tapi dah orang asik dtg minta ko idea nasihat, ko yg tua ni pon rasalah masih diperlukann, dari buang masa bg idea tp disia siakan baik aku jd ketua. Hah ko buat ini ko buat itu.. mcm tu laaaaaa.. kalo korupsi sgt tun ni dah bapa pm ni sila laaa sangkut kan kes mahkamah tun tu mcm najib wak leguaneng sangkut
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
I respect your opinion
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2021 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 20-8-2021 11:01 PM
Mana boleh? Dialah yg terpaling di malaysia ni. MPN dah ready semua org dia.

Atok kata tu cadangan dia je
Dia pun x tanya lagi tuan punya badan
Kalau pn ph setuju dia kata nanti boleh lah cadangkan wakio dr setiap parti..
Tp kalau boleh dia nk yg expert x terlalu ke partian. Kalau ada pon meby a few dr setiap aprti politic..

Yg papa dafi invite ph join ni pun diea tun lah awalnyaa. Dia open utk both partyy

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:53 AM | Show all posts
cukuplah dgn kebanyakkan kerosakkan yg dah dilakukan beliau.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 10:27 AM | Show all posts
Memang Kerajaan kena ikut kata MPN absolutely ke?
apa term of rerence MPN ni?

Kalau bagi nasihat tu ok ah.. paling kuat pun strongly recommended, up to the government nak ikut ke tak. Sebab end of the day, responsibility dan accountability tu pada kerejaan memerintah, bukan MPN.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 04:34 AM GMT+8 , Processed in 0.070929 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list