CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2579|Reply: 17

Horror Movies

[Copy link]
Post time 28-7-2021 03:30 PM | Show all posts |Read mode

Dah penat baca gossip ebit. Break kejap now nak sambung layan horror movies
Ni antara yang dah tengok. Kalau tau citer lain rekemenkan please.

Ju on
Slit Mouth Woman
Martyrs
Audition
The Eye




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2021 04:42 PM | Show all posts
The hills have eyes

Wrong turn
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuolss cuba rekemen movie hantu yang best ada dekat netflix. Kalau pasal zombie ke apa pon okay jahhh. Horror lah tu kan hahah
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg latest tgk Spiral, Till Death, The Forever Purge.

Cite hantu iols kurang
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Mother! yang ada Jennifer Lawrence tu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 02:45 PM | Show all posts
American Horror Story - banyak season dan setiap season tema lain2. S1 memang pasal hantu, S2 pasal asylum, S3 rasanya ahlis sihir pastu ada la season lain sampai S9

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 30-7-2021 02:49 PM | Show all posts
KucingBisu replied at 28-7-2021 10:19 PM
Chuolss cuba rekemen movie hantu yang best ada dekat netflix. Kalau pasal zombie ke apa pon okay jah ...

#Alive
Kingdom (K-drama, tapi 6 episod je)
Phobia 2 (Thai)
Pengabdi Setan
IT
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
citer best & citer horror kat Netflix yg aku dah tengok
Kingdom (korea)
#Alive (korea)
The Nun
Insidious 2 & 3
Sinister
The Boy & The Boy II
Annabelle
Orphan
Carrie
World Z War
Quarantine
Curve
Army of the dead

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-7-2021 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Paling seram i pernah tenguk:-

Thirteen ghosts
A nightmare on elm street

Tu jela ahaha sebab i penakut orangnya.
Yg lain tenguk sambil main fon & sekadar teman member shj
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 09:01 AM | Show all posts
citer horror arab,......siccin atau sijjin.....mmg horror....bukan muka hantu yg bangang2 but more playing with face expression and lots of blood....mainly citer ilmu hitam.....tengok la....
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 09:02 AM | Show all posts
Ayda89 replied at 31-7-2021 12:27 AM
Paling seram i pernah tenguk:-

Thirteen ghosts

duluu wa penakot gak....tapi since MCO ni....tak de citer dah nak tengok....so bila dah banyak tengok....tak rasa apa dah.....
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
cantthinkofany1 replied at 31-7-2021 09:02 AM
duluu wa penakot gak....tapi since MCO ni....tak de citer dah nak tengok....so bila dah banyak ten ...

Hahahh. I punya takut sampai terasa ada yg memerhati. Bawak ke mimpi pun ye jugak
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 10:33 AM | Show all posts
Ayda89 replied at 31-7-2021 10:29 AM
Hahahh. I punya takut sampai terasa ada yg memerhati. Bawak ke mimpi pun ye jugak

iyeeee.....dulu wa mcm lu....tengok sekali....hantu tu ikut dalam minda wa berbulan2 kot....tu yg lama gak tak tengok citer hantu....then bila buat comeback tengok citer hantu....tgk sijjin tu la....mmg boleh kata 90% bawah selimut....tapi after few series tengok....dah tak rasa apa dah...lu should try....
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
cantthinkofany1 replied at 31-7-2021 10:33 AM
iyeeee.....dulu wa mcm lu....tengok sekali....hantu tu ikut dalam minda wa berbulan2 kot....tu yg  ...

Maybe 1 day.. hikhik
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk ceta zombie pun takut. Ceta korea yg kingdom tu.. tgk skip2 pastu season 2 kuar wpun hati nak tgk, kugagahkan tak tengok lgsg
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape tahu movie akhir zaman atau kiamat.. hari2 buka netflix sbb boring…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2021 01:17 PM | Show all posts
aku suka tengok movie horror indon jaman 80an... baru tengok Pengabdi Setan (1982) BluRay rilis.zaman sekarang tgk nampak funny, jaman dulu maybe ada la rasa seramnya.




Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Pls tengok the others. Cerita agak lama dah tapi best!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-2-2024 09:31 PM GMT+8 , Processed in 0.069621 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list