CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 6797|Reply: 60

Yatt Hamzah Dapat Anak Lelaki Pertama, Janji Akan Kongsi Pengalaman Bersalin!

  [Copy link]
Post time 5-7-2021 11:08 AM | Show all posts |Read mode
Yatt Hamzah selamat bersalin anak keempatnya pada hari Sabtu, jam 11.16 malam.


Yatt kata dia bersyukur sebab dapat melahirkan secara normal walaupun dijadualkan untuk menjalankan pembedahan caeserean.


Foto: IG






"Setelah hampir 3 hari di wad. Pengalaman yg LUAR BIASA.. HEBATNYA KUASA DOA.. ALLAHUAKBAR!" tulisnya melalui Instagram.


Dalam masa yang sama pelakon ini juga berjanji akan berkongsi pengalamannya melahirkan anak lelaki pertamanya.




  



"In shaa Allah nanti Bonda akan share perjalanan di Labour Room dan betapa besarnya KUASA DOA.
Tapi sekarang Bonda dan baby nak rehat dulu ya.."


Yatt dan suami berkahwin pada 2016 dan dikurniakan 3 orang anak perempuan sebelum ini.




  



  



  



  



Yatt juga mempunyai seorang lagi anak perempuan  hasil perkahwinan pertamanya dulu.


Jadi siapa yang tak sabar nak tunggu Yatt cerita pengalamannya bersalin? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2021 11:23 AM | Show all posts
Xde sape suh share aih
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa yg dia berjanji tu? Tahniah & jaga anak betul2 jgn terjatuh lagi
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Mhon share bideo masa meneran..tu pon kalo ada yg berselera nak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2021 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
42yrs old dan masih beranak normal kira hebat juga la eh
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2021 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Congrats Yatt ..suka tgk org ank ramai
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-7-2021 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Congrats.. lepas pantang buat baby lagi satu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2021 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap xde lg kisah baby jatuh katil,baby jatuh kerusi yadayada..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2021 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Letih nya tgk ...gigih ko berhashtag panjang berjela ye yatt..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 5-7-2021 11:31 AM
42yrs old dan masih beranak normal kira hebat juga la eh

What..42 tahun dahh
Ingat baru hujung 30 an
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
# dia aje dah suku dr total ayat2 yg dia karang. Aku scroll laju2 aje, pening nak baca. Ni akan datang mau karangan ala2 cerpen pulak nnti..excited dapat baby boy
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik plak jubah kaftan Palestin tu..
Btw tahniah Yatt dapat anak lelaki akhirnya
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2021 11:58 AM | Show all posts
ada beza ke pengalaman lahirkan anak perempuan dgn anak lelaki??
lepas tu, ada ke orang yang menafikan kehebatan kuasa doa???

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2021 11:58 AM | Show all posts
Gigih juga dia nak cerita pengalaman bersalin.
Jangan lepas ni citer anak asyik jatuh je.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2021 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Makbul hajat dia....
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2021 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
hmmmm suka ko la nyah
congratz btw
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa artikel mention beranak anak keempat tp dlm gambar mmg dah ada 4 dotter.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2021 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah. Subur ya YattSejadahMelekatDiDahi {:love
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah Yatt..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2021 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa kena bentang Kain batik atas selimut sepital Tu?  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 03:33 AM GMT+8 , Processed in 0.070247 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list