CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: leetaemin

Ditunjal bos

[Copy link]
Post time 18-11-2020 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak boleh terima aku sampai naik tangan segala.
Kurang ajar gile kot.
Harap2 bos tt dapat balasan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-11-2020 03:22 PM | Show all posts
pi santau jah.. abis cerita..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 05:29 PM | Show all posts
MeghanK replied at 18-11-2020 10:34 AM
dah tahap kena tunjal kepala depan orang pon suruh let go  kalau uols kena pon diam je ke

dah dia lawan pun still xboleh kan? ke u nak i nasihatkan suruh bunuh bos tu disebabkan kes tunjal tu semata?

what if anak u kena langgar smpai mati, then u nak langgar balik org tu ke?

sakit tak semestinya balas dengan sakit.


Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 05:30 PM | Show all posts
leetaemin replied at 18-11-2020 12:29 PM
Yep..mmg nk let go..tp ulasan die kt skt aku tu mcm2 die tuduh aku..ckp aku bg ancaman kat die la. ...

owh dia dah tak dtg kerja ke???

then baguslaaa kiranya kau boleh terus kerja tnpa rasa awkward nak kena berhadapan dgn dia la kan. ke dia masih lagi bos kau?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
che_puteh replied at 18-11-2020 05:29 PM
dah dia lawan pun still xboleh kan? ke u nak i nasihatkan suruh bunuh bos tu disebabkan kes tunjal ...

eh tt citer pasal kena tunjal kepala kenapa tetiba uols citer pasal bunuh pasal langgar mati pulak..mental ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sibai nye boss tt smpai tunjal2. Kalau dpt kt dik thirah  abeh kene kerat org tua ni. Kene tunjal plak dpn org kalu aku pon xleh lupa. Mcm aku dulu ade gak bos saiko tp xde la smpai mcm ni. Tp lani boss saiko aku tu sume org pon da tau perangai die. Buat org jahat sgt lame2 org tau je
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sakitnya ati baca. Bos tu laki ke pompan? Iols sokong tt report ke hr
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
leetaemin replied at 18-11-2020 12:32 PM
Ade saksi..sbab die buat depan khalayak...tp tu la nk suh polis tangkap die takde kecederaan fizik ...

Saksi nak bela u ke?
Takut diorg pun takut kena tunjal kalau diorg report..
Mintak transfer dept ke xleh?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-11-2020 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 18-11-2020 01:31 AM
Report polis xleh ke?sbb kalau kroni,xdenye dorg nak kesah..silap2 sis y kena pecat ngn dorg..kalau  ...

Ye kena report polis utk assault. Tp klu xde cedera pape sgt polis pon malas nk layan. Kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
che_puteh replied at 18-11-2020 10:13 AM
let it go. tak semua benda kena balas dendam di dunia ni. inilah proses kehidupan, ada masa u dipuji ...


Kaka suka cara dik puteh komen. Takat tunjal. Apela sangat.. Ade yg kena sexual harassment lg.. Not that i say it was OK but what im trying to say.. Try to be better or start cari keje lain..

Bos macam tu mmg toxic.. Ttp api dgn api mmg xkn jalan. So chin up and be strong.. Hang it there!
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini Bos blm kenal bare lg.
Zaman skrg nyawa sgt murah kot.
X syg kat anak bini ke Bos ni?
Pernah dgr citer org kena libas dgn pdg samurai kat kedai makan?
Cuba tunjuk keratan Berita tu kat bos ko.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
bogelkan jah heshe! viralkan sampai londeh biar heshe diserang dek acik2 bawang mak ko ijau
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga uolls dapat pembelaan yg sewajarnya. Sangatlah biadap utk seorg ketua berkelakuan mcm tu. Tambah lagi dah tua ganyut. Respect is earned no given yach! Ketua uolls tu tak kena buku dgn ruas lagi. kalau kena melingkup rasanya. Apa2 ikutlah channel yg betul utk tindakan yg seterusnya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 08:48 AM | Show all posts
MeghanK replied at 18-11-2020 05:45 PM
eh tt citer pasal kena tunjal kepala kenapa tetiba uols citer pasal bunuh pasal langgar mati pulak ...

u lagi mental... i suruh let it go pun u tak kasi. islam pun menganjurkan kita memaafkan satu sama lain. i tak pasti la u islam ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
che_puteh replied at 20-11-2020 08:48 AM
u lagi mental... i suruh let it go pun u tak kasi. islam pun menganjurkan kita memaafkan satu sama ...

ayyo hitam nya hati uols duk question orang lain punya pengangan agama..kompem sejenis acik bawang..kbye
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt....kenapa bos tt tunjal kepala tt...cuba jujur cerita sebabnya....tapi mmg sentuhan fizikal ty salah...cuma akak nk tahu kenapa bos tu marah sgt...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-11-2020 12:24 PM | Show all posts
MeghanK replied at 20-11-2020 11:33 AM
ayyo hitam nya hati uols duk question orang lain punya pengangan agama..kompem sejenis acik bawang ...

u pun sama nenek bawang. kalau tak u tak berkuntum la kat sini.. i pun nampak hati u hitam sbb tak setuju bila i suruh dia maafkan je

aiyoo pls solat taubat acik..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 01:02 PM | Show all posts
kurg ajar tul
cer ko tunjal paler dia plak
pangkat bsr...otak kecik
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2020 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 20-11-2020 12:22 PM
Tt....kenapa bos tt tunjal kepala tt...cuba jujur cerita sebabnya....tapi mmg sentuhan fizikal ty sa ...

Aku datang lambat jer..bukan lewat sgt pun dua tiga minit lewat jer...dah bukan kerap sgt aku dtg lewat tuh..die tuh mmh xde soft skill ramai staff yang tak suka die..tp tu la kaki mengampu pandai...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang ni die mmg tak puas hati tau aku buat aduan sana sini...baru2 ni nak kacau skt aku pulak..bg ulasan yg bukan2 pasal aku..dah la xde bg verbal warning ke written warning ke final warning pon tade terus pegi ke skt...aku nak buat aduan kt hr..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 01:57 PM GMT+8 , Processed in 0.097814 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list