CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: leetaemin

Ditunjal bos

[Copy link]
Post time 20-11-2020 03:59 PM | Show all posts
MeghanK replied at 18-11-2020 10:34 AM
dah tahap kena tunjal kepala depan orang pon suruh let go  kalau uols kena pon diam je ke

kind agreed dengan @che_puteh. mcm tu la hidup penuh dgn toxic people

move on je. kalau teruk sngat tukar je keja. kalau nak lawan smpai bila?

bab kena di office ni mcm2, sexual harrasment, kena buang kerja, tak bayar gaji, kwsp tolak tp xmasuk...

i xckp perbuatan tunjal tu ok, but its just kalau boleh letgo..pls let go...

u makan gaji ke, kerja sendiri ke..mmg tak leh lari dari toxic people



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 20-11-2020 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Esok org atasan nak jumpe aku..tapi die hantar pegawai lain..nk berbincang dengan aku katanya..itu pun lepas aku up aduan ke pengarah kt kkm putrajaya..tp tu la aku mcm  susah percaya dah dgn pengurusan dalaman ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2020 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
jijilaaa replied at 20-11-2020 03:59 PM
kind agreed dengan @che_puteh. mcm tu la hidup penuh dgn toxic people

move on je. k ...

I mmg nk let it go tau..sbb i pon dh cool down sikit..tp since die main kotor kacau skt i...mmg i rse terjejas di bawah penyeliaan die...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 04:09 PM | Show all posts
leetaemin replied at 20-11-2020 04:05 PM
I mmg nk let it go tau..sbb i pon dh cool down sikit..tp since die main kotor kacau skt i...mmg i  ...

so what if kalau pengurusan still tak buat apa2 tindakan. apa nxt plan u? berhenti kerja ke TT?

moga ada solution terbaik utk TT


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemana hilangnya thread lagi satu tu...hehe

.hilang terus ke apa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2020 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 20-11-2020 11:48 PM
Kemana hilangnya thread lagi satu tu...hehe

.hilang terus ke apa

Oh that case settle..my friend dapat transfer balik sarawak...under pengurusan yg sama jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 05:34 AM From the mobile phone | Show all posts
leetaemin replied at 21-11-2020 02:43 AM
Oh that case settle..my friend dapat transfer balik sarawak...under pengurusan yg sama jugak..

Akak bukan maksudkan thread tt yg lain.....ni thread forumer bukak yg kata kena dera dgn bf dia tu....hilang terus ke apa....motif bukak thread terus hilang...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2020 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 21-11-2020 05:34 AM
Akak bukan maksudkan thread tt yg lain.....ni thread forumer bukak yg kata kena dera dgn bf dia tu ...

Oh ok..haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2020 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
leetaemin replied at 21-11-2020 12:22 PM
Oh ok..haha

Bos yg tunjal tt tu bukan big bos la ya....kira bos bawah2....
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
leetaemin replied at 20-11-2020 03:59 PM
Esok org atasan nak jumpe aku..tapi die hantar pegawai lain..nk berbincang dengan aku katanya..itu p ...

Ohhhh...gomen ke....hmmm....susah banyak level ni....
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 18-11-2020 10:16 AM
aku mmg tak boleh  terima fizikal contact camni..
dgn murid pun tk pernah buat.


Masa aku skolah ada cikgu aku jenis mcm ni.. suka buat kat student.. 1 hari dia nk buat kat aku tp tak ingat sbb apa... tangan aku otomatik ada tindakan reflex tepis tgn dia... sbb mgkn dh selalu sgt tepis masa mak ayah nk rotan  agaknya ... lps2 tu dia tak ada dah nk tunjal aku
Utk tak OT.. TT cuba la ckp ngan bos tu yg TT tak suka cara dia .. wpun benda tu easier said than done...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 03:09 PM | Show all posts
cer esok hang jalan sebelah dia & tunjal kepala dia plak.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
unit integriti tempat tt tak ada ke?bila ada aduan dh kena buka fail n kes memang masuk dalam meeting pengurusan ya. so tengok kes ditutup atau tak
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 10:01 AM | Show all posts
leetaemin replied at 20-11-2020 03:59 PM
Esok org atasan nak jumpe aku..tapi die hantar pegawai lain..nk berbincang dengan aku katanya..itu p ...

ko kerja gomen ke??
kurang ajar punya boss

report laa.. kasi buka file,.. nanti depa catat dlm rekod perkhidmatan dia..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 12:21 PM | Show all posts
so apa update lepas org atasan jumpa TT?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 01:15 PM | Show all posts
Apa pn kesalahan TT kt tmpt kerja ni dh kira melanggar etika kerja la smpai tunjal kepala..
Bagus TT amik tindakan melalui saluran yg betul...
Kes2 mcm ni kena byk sabar.. kalau nak lawan.. lawan cara yg berhemah..
supaya jd pengajaran bkn saja utk bos TT tapi bos jabatan2 lain..
At the same time TT pn kena elakkan dari buat kesilapan lewat.. unless la ada emergency case
hopefully it end well...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-11-2020 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Redmyvi replied at 23-11-2020 01:15 PM
Apa pn kesalahan TT kt tmpt kerja ni dh kira melanggar etika kerja la smpai tunjal kepala..
Bagus T ...

Betul..tadi baru je bos besar negeri call minta jumpe kt office die..syukur die mendengar sgt...itupun selepas aku email director kat putrajaya...aku pun dah tak lewat dah..mmg aku dtg awal skrg...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-11-2020 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 23-11-2020 12:21 PM
so apa update lepas org atasan jumpa TT?

Dia akan siasat..sebab sebelum ni bos peringkat hospital tu bg jawapan kat die kes tuh telah disiasat dan aduan aku tu tak berasas..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 01:46 PM | Show all posts
dulu kat sekolah ada cikgu lelaki hempuk kepala aku dgn log book sbb tak bawa buku dua hari berturut. aku doakan hidup dia tak tenang.

good luck to TT.. smoga masalah selesai
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko doa bebnyk tt...doa orang teraniaya ni makbul.. selalunya orang cam boss ko ni sejenis tak gembira ngan life sendiri...pastu nak lepaskan kat orang bawahan dia...sabarla...keje gomen memang kena banyak sabar kalo ko taraf level picisan je...nanti ko dah jd boss...ko jgn jd cam beliau..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 03:23 AM GMT+8 , Processed in 0.080985 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list