CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 7296|Reply: 51

Ahli Bina Badan Tak Berbaju Hantar Sushi Tingkatkan Jualan Masa Covid-19, Bersel

[Copy link]
Post time 8-9-2020 04:22 PM | Show all posts |Read mode
Sebuah restoran sushi di Nagoya cuba meraih perhatian orang ramai bagi meningkatkan jualan mereka yang merudum ekoran pandemik Covid-19.


Memetik Japan Today, cef restoran Imazushi, Masanori Sugiura, 41, mengerahkan ahli bina badan untuk menghantar makanan kepada pelanggan.




Kredit foto: Japan Today




Untuk membuat pelanggan lebih tertarik, mereka akan menghantar makanan tanpa mengenakan baju.


Perkhidmatan 'Delivery Macho' ini diperkenalkan Sugiura sendiri yang juga merupakan peserta pertandingan bina badan.


Difahamkan, Sugiura mengambil beberapa rakannya yang bekerja di gim sebagai penghantar sushi memandangkan mereka tidak bekerja sepanjang negara itu dilanda pandemik berkenaan.


Bagaimanapun, pelanggan perlu membuat pesanan minimum 7,000 yen (RM274) untuk menikmati perkhidmatan Delivery Macho.


Taktik promosi Sugiura itu berjaya membuatkannya menerima hingga 10 tempahan sehari dan meraih keuntungan kira-kira 1.5 juta yen (RM58,773) sebulan selepas tular di Twitter. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-9-2020 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus idea ni.... Boleh meningkatkan jualan.. boleh buat2 terjatuh masa nak ambik makanan lalu tersandar dekat dada..

Paling penting, bulu tu cukur. Seriau dah nak tgk kote jepun memandangkan ternampak boss jepun punya yg bersemak samun tu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 04:28 PM | Show all posts
Sushi pakej dgn bulu ketiak.. berselera acik2 kepam makan..
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 04:43 PM | Show all posts
ewwww...
rasa macam not hygienic je..muka pon haus je.
acik kepam ngan adik2 fonen suka la kot..
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 8-9-2020 04:27 PM
Bagus idea ni.... Boleh meningkatkan jualan.. boleh buat2 terjatuh masa nak ambik makanan lalu tersa ...

Nalla ke idok?
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sejuk ke kt sana..ke mmg musim panas. Kalau kt malaysia xpakai baju siap lah dpt makanan or drinks add on peluh sekali
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
acik2 nippon jgn tertukar mana satu makanan
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 04:56 PM | Show all posts
Eeuuwwww.... X berselera langsung!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-9-2020 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
acik2 ngan adik2 sukalah ni
baca tajuk bodybuilder ingatkan mcm ronnie coleman

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 04:57 PM | Show all posts
Macam2 cara nak lakukan jualan kat sini kalau ada macam tu mau dikecam
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 8-9-2020 04:27 PM
Bagus idea ni.... Boleh meningkatkan jualan.. boleh buat2 terjatuh masa nak ambik makanan lalu tersa ...

Soalan bodoh.. Mcm mana boleh ternampak? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
tak selera iols, iols suka yg mata besar, kening lebat
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 8-9-2020 04:49 PM
Nalla ke idok?

Kulup.. hampir tertutup dgn bulu2
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 8-9-2020 04:59 PM
Soalan bodoh.. Mcm mana boleh ternampak? Hahaha

Tempat yg kencing berdiri, sebelah tu cermin.. masa aku nak cuci tangan, aku toleh la sebab bunyi kencing dia deras, sekali toleh, SEMAK SAMUN!!! tak trim. Sudahlah tak trim, lepas kencing, goyangkan hujung kulup tu, terus tutup zip.
Kalau toilet cangkung, atas siling tu ada tempat lampu kalimatang, memang nampak biasan ye dekat atas tu..... Hampir semuanya semak samun
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 8-9-2020 05:11 PM
Tempat yg kencing berdiri, sebelah tu cermin.. masa aku nak cuci tangan, aku toleh la sebab bunyi  ...

Detail sangat pulak.. Hahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 8-9-2020 05:11 PM
Detail sangat pulak.. Hahahaha..


Detail sebab aku takkan boleh lupa sampai bila2. Sampai hilang selera makan aku utk sehari je la.. teran kencing sampai ngalir deras sah2 la terpercik dekat seluar & bulu, tak basuh pulak. Mesti busuk.. uwekkk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-9-2020 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 8-9-2020 05:16 PM
Detail sebab aku takkan boleh lupa sampai bila2. Sampai hilang selera makan aku utk sehari je la ...

Yerkkkk.. Kurus la ang hari tu kurex.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 8-9-2020 04:27 PM
Bagus idea ni.... Boleh meningkatkan jualan.. boleh buat2 terjatuh masa nak ambik makanan lalu tersa ...

Jepun katanye yg shave cuma pelacur je.kang kalau shave kene keji pulok sbb mcm pelacur@porn star
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 05:28 PM | Show all posts
Kurex replied at 8-9-2020 09:16 AM
Detail sebab aku takkan boleh lupa sampai bila2. Sampai hilang selera makan aku utk sehari je la ...

Mestilah busuk... X basuh kot.. Bau hancing..
Time nak ngesek pun terus celup ja kot... Dengan x basuh bersih2 dulu..  Org2 kafiirr... Mcm tu lah...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 05:31 PM | Show all posts
hasniey replied at 8-9-2020 09:21 AM
Jepun katanye yg shave cuma pelacur je.kang kalau shave kene keji pulok sbb mcm pelacur@porn star

Female jpns jav ramai yg lawa2...
Tapi yg bawah tu...  X pandai nak jaga langsung...
Trim la kasi kemas2 sikit...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 05:59 AM GMT+8 , Processed in 0.090212 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list