CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4087|Reply: 14

Biar Betul SSF Ada Baucar Rebat 100%?

[Copy link]
Post time 4-5-2020 03:29 PM | Show all posts |Read mode
Sempena Aidilfitri yang menjelang tiba, SSF menawarkan Baucar Rebat 100% untuk setiap pembelian.








Dengan setiap pembelian RM100, anda akan menerima baucar bernilai sama. Ini bermakna, anda bayar RM100 dan boleh membeli produk bernilai RM200!


Inilah kakikatnya yang anda perlu percaya! Baucar Rebat ini bermula dari 5 hingga 31 Mei 2020, eksklusif untuk ahli VIP sahaja.








Pelbagai pilihan perabot dengan harga mampu milik bermula dari ruang tamu untuk memeriahkan Aidilfitri anda disediakan. Sungguh meriah raya tahun ini bersama SSF!








Untuk maklumat lanjut mengenai Baucar Rebat 100% dan cara mendaftar sebagai ahli VIP, sila klik pautan ini, atau klik di sini untuk mengetahui lokasi kedai SSF.


Dapatkan tawaran ini selagi stok masih ada! - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-5-2020 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sungguh meriah raya tahun ini bersama SSF!

Raya aku tahun ni tak tahu lagi meriah ke tak {:cryrun
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak jadi ahli VIP kena bayar rm 100 setahun pula hmm {:dot
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tempat feveret aku ni... tp skrg nak jimat tak nak beli apa2... sorry ssf
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni antara godaan dalam usaha menabung di ambang kemelesetan
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Belian dgn harga original bukan harga lepas. Less.. Jauh beza banyakkk kalau belum less... So kene baca betol2 promo ssf ni... Kdg2 kite xnampak tnc
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2020 05:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Discount & redemption based on normal rate! Apoooo! Normal rate dorang je boleh nangis tengok!
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2020 11:47 PM | Show all posts
ChemicalRomance replied at 4-5-2020 04:14 PM
Nak jadi ahli VIP kena bayar rm 100 setahun pula hmm {:dot

uiii dah naik harga ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2020 12:13 PM | Show all posts
SSF ni barangannya agak mahal pada hal ditempat lain boleh dapat lagi murah tambah zaman covid19 ramai yang tak suka berada diluar rumah sangat selain mereka nak berjimat.  Rata2 nak berhari raya dengan berjimat cermat tak nak membazir tampa keperluan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2020 08:19 AM | Show all posts
SSF ni biasa promo dorg mmg kena ikut harga asal...tp ok lah aku masuk rumah hari tu pegi borong masa dorg wat beli 1 percuma 1.......
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow menggugat sape yg nak berjimat
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2020 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah lagi hebat ni dari discount voucher bintiahmadzahid yg cuma 20% discount je
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 04:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Lama dah tak pegi ssf.. tp mcm lbh prefer  membeli kat romantika sbb kadang ssf mcm overprice brg dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Barang2 dekat ssf ni geram btul tengok. Semua cantik cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 12:07 PM | Show all posts
ssf tak letak harga. bila gi kaunter harga mahal tak logic. nak harga rendah kena ambik 3 barang ke apa ntah policy dia. letak harga sesiap kan senang takyah orang beratur kat counter semata mata nak check harga. senang citer abahcow la ssf.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 02:12 PM GMT+8 , Processed in 0.210127 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list