CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Nora Danish Didakwa Edit Gambar, Perut Buncit Tiba-Tiba Jadi Langsing

  [Copy link]
Post time 24-4-2020 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar Pon edit perut muncit, still nowadanish kite enjoy ni cantik n herlock banding Nora marhaenn yg tepek gambo komain putih lepok flawless namatey sekali jupe depan2 cekelet gelap kulit dia yach!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-4-2020 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaaa ingatkan jahida rapik je gigih edit mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu mengata ex Bini laki..now dia sendiri Pon buat hahaa..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
fizamn replied at 24-4-2020 08:53 PM
Apa masalahnye.. edit mengedit.. hehehe instagram kan mcm majalah nona vogue marie claire semua... D ...

Yg tu edit takde senget benget jadinya.

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik nora dah gumuk ka??
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts


Yang komen memolia saja yach di thread ni?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
why not she just love the flaws
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 24-4-2020 01:07 PM
Husband perli ex wife filter badan,  ...

Tp ex wife dia tu kalau edit mmg kaw2 la segala almari dinding bengkang bengkok dibuatnya. Syg dia cantik tp dh gemuk sgt. Tp stil the luckiest in the world yach dpt kerabat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-4-2020 10:31 PM | Show all posts
tulah...dlu sakan boned kutuk bee edit gambar bagai..ingatkan nowa tak lah terjebak dgn filter2 edit2 bagai ni...rerupanya binik sendiri pun rasa insecure..btw, iols menyampah betul style pakai tudung mua tu, ko nak bertudung tp gigih nak nampakkan leher, rambut, cuping telinga bagai, elok buka habis la tudung tu kalau diri tak ready nak bertudung elok2
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 11:03 PM | Show all posts
Hahahahaha! Takde la nampak buncit sangat pun.. Gigih Nowa mengedit..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat kapampom
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduhhh kalau jadi kat aku mana nak letak muka ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 24-4-2020 12:41 PM
aku ada kawan yang macam ni. amik gambar dr tepon dia, dia tgk muka dia hodoh. terus dia delit. ha ...

Hahaha, sama. My friend pun gitu. Ambik banyak2 gambar, kalau gambar tu dia nampak cantik, terus dia pos dalam FB, walaupun kawan2 lain nampak buruk. Takdelah nak tanya kita dulu, okay atau tidakk nak pos dalam FB tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Hebat jugak skill dia edit
Mesti selalu buat ni Dah pro
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Nora ni buat pilates Kan. I rasa dia bukan jenis slim melim. Dia jenis yang nampak ada isi tapi tegap. Terkeluar sana sini sikit tu normal lah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
bambimo replied at 24-4-2020 06:17 AM
Mana nak tahu yg dkt mua tu exhale
Yg dkt dia snap masa inhale...


Inhale sampai frame glass turut mengerekot ya. Hihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-4-2020 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
anakmak replied at 24-4-2020 06:22 AM
cammaner eh
yg edit2 ni
dalam gambau perfect

Ada. Kawan I. Dia dtg majlis I pastu dia upload di ig. Org tegur kulit dia cantik share lah skincare routine. Sbb dia perempuan tp kulit mcm Fad Bocey sikit. I terkejut dia percaya dgn cakap2 org kulit dia dah cantik. Obviously filter camera je. I dah la mekap pastu pulak jenis hidung kecik, sampai hilang terus hidung I tinggal lubang hidung je dia punya filter nak kabo dahsyatnya..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 24-4-2020 06:48 AM
Tapi nd tak de la gemuk pun. Tgk video ngan anak2 die tu yg exercise tu nmpak biase2 je. Tak kurus k ...

Yg menggelembung tu mcm bukan lemak. Tapi fabrik tu mcm tak duduk kemas je. Tp org boleh assume lemak, sebab tu kot dia edit
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 04:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Seramnya tgk tgn depa..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 24-4-2020 12:30 PM
Nape tangan MUA tu hitam dri muka

Mua tu mmg aku perasan tangan dia hitam dr muka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 11:55 AM GMT+8 , Processed in 0.092075 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list