CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 168472|Reply: 1989

Kepampom mengemis 2.0 level 20

   Close [Copy link]
Post time 27-1-2020 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by friedfishsoup at 16-2-2020 10:58 AM

Hola holi kuberi nama saudara saudari cikebum cikebuma. Tahniah kepampom, naik 1 level. Sempena tahun baru cina, kita up lg 1 thread kepampom. Acik gomen porum mmg takde keje kepampom, we all auto-pilot income cam chuols

Ringkasan penghujung tingkat 19. Pampom masih berada di kota landen dgn anak nya enden enden. Enden ni 6 tahun, masih belum Masuk sekolah.

1. Bawa enden pegi staycation, kata nya "thanks B" konon nak dispeku mekom in the middle sponsored. Acik gomen porum ade kew?

2. Habis staycation, bff baru jemput. Enden enden lari lintang pukang cam kene kejor anjing

3. Kepampom belanja gambar cekci atas katil menggoda jiwa



4. New business opportunities di buka utk beberapa negara asean. Takkan haiyok lagi chuols? Gittuh nak scam orang buat loan minimum rm20k lagi kew. Ada lagi orang kurang bijak ke nak join business she?


5. Sesungguh nya kepampom takde la miskin mana hingga perlu tabung derma kilat sbb masih mampu makan luar. Lama dah takda anxiety. Haritu je kejap sbb takde duit

6. Tak tau apa update dispute report she dgn bank rimau tentang atm kad kena cloned. Meol still rasa bukan 100% betul. Ada part2 yg she missed out tak expose kt socmed

7. Masih berkomunikasi berhalusinasi. Mcm ckp dgn diri sendiri walaupun minta dispeku ckp dgn bam mekom CEO 4kompeni. Gila bosan conversation pampom all about me me me me. Tak ada topic yg menarik langsung, so boring

8. Pampom nak pegi langkawi yach. Macam baru study geography Malaysia, wujud nya pulau langkawi. She level landen paris jahhhh, Maldives pn dok canang nak pegi tak penah pegi yach


9. Lawak jenaka sikit #ifyouknowyouknow


10. Point paling penting, kepampom masak soto goole yach! Konon bam mekom puji shooosedap...ihsan google dan kemudian pam delete ig story ittew. tahniah acik gomen porum.
Another one, she reheated jahhh cinnamon rolls tapi dikatakan ,cinnamon rolls in the making. PATHETIC

11. Dah tahun 2020, kepampom masih belum kurus. Kurus pakai korset 2 saat pastu gemuk balik. Bosan la pam. Org lain sume berusaha, Intermittent fasting, exercise, eat clean, keto lah apa lah, you're very boring. Semua nak jalan cepat taknak usaha


Sila la sambung yach

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 27-1-2020 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts



Penyambut tamu


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2020 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mohon tepek gambo ketet roslanshah sebelah2 gambo kepom
gambo tu plg legend
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-1-2020 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 27-1-2020 10:21 PM
mohon tepek gambo ketet roslanshah sebelah2 gambo kepom
gambo tu plg legend

Dah chuols. Thanks remind meol.paling lejen dan trajis. Moga tak masuk mimpi yach
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2020 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 27-1-2020 10:17 PM
Penyambut tamu

Hahahah.. Ni plg win
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2020 10:34 PM | Show all posts
yeahh rumah baru...btw dah lama xnampak kepam masuk butik2 mewah kt london tu pastu knp iols rasa kepampon sewakan rumah dia pd org lain ala2 airbnb tp versi illegal sbb dulu kan dia pernah post kt ig pasal offer nk carikan penginapan kt sesapa yg berhajat nk bercuti @ datang london
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2020 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Nangis kapampom dibandingkan dengan dada kepit pak lan shah

P/s: Pak lan pun single gak. Walaupun macam2 cite pasal heols, heols jaga mak betul2. Anak mithali. Sanggup ulang alik singapore - kl.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2020 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn dilupakan fake soto yg dikantoi kan acik2 forum hihi. Konon masak utk melkom tapi rupanya soto google.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 27-1-2020 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik gomen porem check in! Seram yachh gambar jadian ituww check in malam2

And then and then tu I baca kat ig terus teringat enden enden tu, tapi yang last skali mungkin ku kaki kan sajorkk selayaknya
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2020 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga enden enden jumpa kisah cinta abadi seperti karton diatas

jangan jadi macam youknowwho
merempat kat landen mencari cinta tak kunjung tiba
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2020 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 27-1-2020 10:17 PM
Penyambut tamu

Terbaik la kaka fried

Hopefully Iols dan achik gomen serata alam tak nightmare malam ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2020 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Hanis guna visa apa ye duk kat london tu? Ke dh dpt jdi penduduk tetap sbb cara dia ckp pasal Langkawi tu mcm Langkawi tu bukan kat tanah air dia je..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2020 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha kelakar summary tt.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2020 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg dia terpesona sgt kt Langkawi tu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2020 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam nak belanja kita gambar tupis kat pantai2 di Langkawi kah?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2020 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Enden 6years ke... Wey dia nak biar kan enden tak skolah ke.. Patut dah tadika.. Thn depan drj 1..gelap masa depan enden..ish
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 27-1-2020 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama i ols tertinggal train sekali masuk rumah kepams ke 19 aritu dh tak nampak syazaki lagi, dah ada bff baru, last2 mod dah tutup tingkat 19 ni i ols naik tingkat 20 lah nak jenguk kepams. Pamm...
Oooo pammmm...
Eh situ rupanya kau pam?
Ingat kerbau tadi.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2020 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 27-1-2020 11:04 PM
Hanis guna visa apa ye duk kat london tu? Ke dh dpt jdi penduduk tetap sbb cara dia ckp pasal Langka ...

Tah2 dia tatau geografi malaysia.. Dia ingat langkawi kat thailand kot.. Bukan leh kira kepam.. Dia tak penah bijak
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2020 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 27-1-2020 11:21 PM
Apa yg dia terpesona sgt kt Langkawi tu?

Nak usyar jantan kat pantai cenang kot haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2020 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 27-1-2020 10:17 PM
Penyambut tamu

Momod i tgk ni dlm gelap 11:48 mlm. Suddenly I can relate why everyone fled away from her. Sereeeemmmm. Tp i tetap nk marah momod letak gmbr ni. Aku xleh tdo hoi dok imagine ada benda dlm bathroom, dlm ceiling. Juon btoi la
..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 01:49 PM GMT+8 , Processed in 0.189291 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list