CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

CILAKA KAK KIAH KENA CLONE

  [Copy link]
Post time 15-1-2020 10:00 PM | Show all posts
kak kiah dah tahap artis famous dah sampai ada yg clone



dia jeles Kak Kiah ada UFO, dia ingat boleh pakai nama clone naik UFO kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 15-1-2020 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 15-1-2020 09:54 PM
Percubaan nak dekod kak kiah. Kak kiah rongssss.. ila jwb, xjwb dosa.

Kak kiah ni....

Biasa tengok Anjelina Jolie tak?? KaK Kiah iras dia.... Demi Allah demi Tuhan Kak Kiah perempuan tulen
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 15-1-2020 10:00 PM
kak kiah dah tahap artis famous dah sampai ada yg clone



Kalau Kak Kiah jumpa dia Kak Kiah suh UFO Kak Kiah laser dia...tak pun Kak Kiah bwk jgak dia naik UFO lepas tu campak dia dkt planet marikh biar dia cair terbakar dkt sana...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 15-1-2020 01:35 PM
Abeh tu apa fungsi kredit tu... Kredit 'dosai' ke camne haha omanggg!!! Banyak kredit dosai Kak Ki ...

Kasi SS n buat frame la, utk kenang2an
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca sekali pun tak dapat aura kak kiah ronggeng 88. So dontcha worry kak kiah, tiada yang lain selain dirimu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 15-1-2020 06:51 PM
Rotikaya post pasal acik erma fatima punya kenyataan so Kak Kiah sesaja lah klik kan?? Sekali Kak  ...

Hari KT YouTube pun ad jumpa gak id kiah ronggeng, ingat Kak kiah...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 15-1-2020 06:51 PM
Rotikaya post pasal acik erma fatima punya kenyataan so Kak Kiah sesaja lah klik kan?? Sekali Kak  ...

Hari KT YouTube pun ad jumpa gak id kiah ronggeng, ingat Kak kiah...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
MnhSengalBengal replied at 15-1-2020 11:47 PM
Hari KT YouTube pun ad jumpa gak id kiah ronggeng, ingat Kak kiah...

Xde... Kak Kiah hanya kat sini sahaja..jahat doh sapa yang copyright Kak Kiah ni... Btul2 bangsat xde identiti
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 16-1-2020 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 15-1-2020 11:08 PM
Baca sekali pun tak dapat aura kak kiah ronggeng 88. So dontcha worry kak kiah, tiada yang lain sela ...

Terima kasih sbb diknon tau mana satu manikam dan mana satu maniam... Hahah
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Kelas kak kiah pon digosipkannn
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasa le kak kiah oii.. Bila dah famous, ramai nak menunpang kefamousan itu.. Bertabah ye Kakkiah debom!
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
ais_kosong replied at 15-1-2020 04:12 PM
sementara UFO masih terkandas. Mohon kak kiah teruskan usaha kak kiah.
Senang sungguh hidup si cl ...

Kakkiah kena tukar ufo la.. Asyik terkandas aje.. Mesti low quality punya UFO ni..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 15-1-2020 05:30 PM
kak kiah banyak2 retis mana yang boleh lawan hantu kopek sis vokuru? cuba jawab

Ini soalan level-level KBAT ni!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2020 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 16-1-2020 01:05 AM
Biasa le kak kiah oii.. Bila dah famous, ramai nak menunpang kefamousan itu.. Bertabah ye Kakkiah de ...

Lama kak leen x nampak bayang kak leen kena culik dengan alien Kak Kiah ke?? Jahat lah alien Kak Kiah
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 15-1-2020 08:01 PM
Ntah..tak kot ... KaK kiah bukan sesiapa pon ... Tu lah KAK KIAH tgh request admin besar banned na ...

Kak kiah sayang...xperlu admin banned pun, kakiah banned la diri sundirik dr bukak benang..kilaka la kakiah nih
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2020 04:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KiahRonggeng88 at 16-1-2020 04:18 AM
apedehal replied at 16-1-2020 02:09 AM
Kak kiah sayang...xperlu admin banned pun, kakiah banned la diri sundirik dr bukak benang..kilaka  ...


Okey start esok Kak Kiah banned diri sendiri wkakaka mati2 Kak Kiah ingat admin bleh banned hahahaha...okey2

Tapi Kak Kiah tak cerita lagi pasal retis lelaki anu pencil 2b pun berangan jadi playboya hahaha


Lepas story retis kita MURTAD pon Kak Kiah x story lagi... Hahahhaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-1-2020 05:21 AM From the mobile phone | Show all posts
WHO ARE YOUUUSSS????!!???

Rasanya takdek sapa pun peduli id sapa2 kat site lain sama ke tak dgn id sapa2 kat site sini.....
Siap buka benang sendiri fefeeling legend kosserr
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 16-1-2020 01:18 AM
Lama kak leen x nampak bayang kak leen kena culik dengan alien Kak Kiah ke?? Jahat lah alien Kak K ...

Akak x selevel kakkiah.. Adal kena kidnap je, level alien.. Akak ni si Ali yg kidnap

Ada masuk kejap2 je tiga empat hari.. Busy benau. Angin nak masak bebanyak je sebab anak2 cuti semester. Sekali masak mcmkan buat kenduri. Habis jiran sebaris kita hantar makanan.. Kakkiah kalau dok dekat, boleh akak hantar makanan sebekas dua.. Semalam buat sambal tempoyak pucuk kayu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 07:28 AM | Show all posts
Kak-Leen replied at 16-1-2020 01:06 AM
Kakkiah kena tukar ufo la.. Asyik terkandas aje.. Mesti low quality punya UFO ni..

Kak kiah beli hat cap ayam kot ni Kak Leen
Tu yang asyik terkandas ja tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 07:30 AM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 15-1-2020 04:13 PM
Senduk dah tak jalan utk org tak tau malu gituh... Cangkol je dahi dia hahahah... Xnk lah retis ma ...

Kalau selayaknya disaman saya setuju. Kalau acah2 macam bagus. Apoooo.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 02:08 AM GMT+8 , Processed in 0.099120 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list