CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: Cari-Saiful

"Tunjuk Perut, Punggung! Sharifah Sakinah Tolong Jangan Tambah Dosa Orang&q

  [Copy link]
Post time 9-1-2020 10:08 AM | Show all posts
wow belanja..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-1-2020 10:10 AM | Show all posts
kenapa tgk IG dia
dah tau boleh tambah dosa
xyah jenguk
kalau rajin report aje la
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 11:03 AM | Show all posts
kadang kalau tak follow ig artis tu pn, akan keluar kat search/suggestion sbb kdg2 org yg kita follow ni ada like post artis tu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 11:13 AM | Show all posts
kesian laki dia. bini dia hari2 lanje kat IG
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
timah03 replied at 8-1-2020 07:57 PM
Lari tajuk sikit.....kakak dia yg shiera tu....pergi up gambar lama seksi arwah ary malik knp? Kata  ...

Dierang sefamily mcm tak brp sensitif sikit ..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 11:26 AM | Show all posts
Block jer la sheols. Senang.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 08:43 PM | Show all posts
Ni bila dah buka semua menggelebeh la ye?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik buncit ke sheols
Ingatkan perut sekeping flat

Cantikla baju dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-1-2020 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Beli kt shoppee lah
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
hahahahahahaha gila
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
nanasno: lawa bontot sheols. tu je. tapi sheols kan workout. harus la body lawa. yang makcik bawang ni jaga makan pun tak eksersais pun tak nak badan mcm si ki ...

mantap kan...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Wlupun aku ada gak menyampah dkt retis lain..ada jg yg aku still btahan.cth nabila huda.dia ni sorang aku xleh tahan dh..mmg dh unfollow.sbb rs xmampu nak hadam kebodohan dia yg ternyata tulen.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-11-2022 11:15 PM GMT+8 , Processed in 0.095017 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list