CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Drsgonfruit

Kepampom dan tabung sara hidup di Landen, "cleanerS said I look like 17-18

   Close [Copy link]
Post time 5-1-2020 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti dia nyesal x ngorat mat dan kan dulu2..kalau x bahgia je tetiap bln blk englandsss, goingsss backssss to in lawssss hometownssssss..gittewww
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2020 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
fergie.abel replied at 5-1-2020 02:43 PM
so kepam kena balik Malaysia ke? counting days la ni..

Sbb tu la konon nak balik Malaysia hulan ni to surprise her son on his birthday padahal memang kena keluar from UK pun.

Personally, I rasa semua tu misdirection je I don't think dia akan balik sbb a) she has to wait 6 months to re-enter UK; b) dia mana ada rumah kat KL ni and dah takde duit nak sewa airbnb. Kalau duduk UK as PATI lagi senang mengemis and squatting rumah orang.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 03:00 PM | Show all posts
sissado3 replied at 5-1-2020 02:57 PM
Sbb tu la konon nak balik Malaysia hulan ni to surprise her son on his birthday padahal memang ken ...

hopefully owner rumah cepat2 halau sheolss..
dengan perangai mcm tu how la nak ada hsemate. silap2 mendatangkan masalah to the landlady.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 03:01 PM | Show all posts
pheonix84 replied at 5-1-2020 02:54 PM
Mesti dia nyesal x ngorat mat dan kan dulu2..kalau x bahgia je tetiap bln blk englandsss, goingsss b ...

kalau ngorat as if mat dan nak dia?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 03:07 PM | Show all posts
cendawanbonyok replied at 5-1-2020 02:37 PM
wani baddah p holiday mn tu uollls?? mcm pg ber2 laki bini jeeee.akhirnya dpt gak p hanimun kn witho ...

bagi can laa..
kalau lepas holiday pun masih nak me time iolss xtau la
mmg angan2 nak jadi taitai seumur hidup ke apa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
pheonix84 replied at 5-1-2020 02:54 PM
Mesti dia nyesal x ngorat mat dan kan dulu2..kalau x bahgia je tetiap bln blk englandsss, goingsss b ...

Mat dang dok kpg. Mana dia nak. Mat dang kata dia jarang ke x pernah p london ntah masa  dia buat rancangan apa tu? Lupa pulak i
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 04:01 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 04:04 PM | Show all posts

bmw yang tokmid punya tu ka???
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2020 04:05 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 5-1-2020 11:16 AM
adidas nike tu dah paling branded ke.. I rs biasa je

Rasa budak sekolah pakai jansport, herschel, kranken ke. Adidas nike not so much.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
TulipX replied at 5-1-2020 04:01 PM

Caption tu mmg tuju kt si HH ni ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pn x reti masak sgt buat lemon ciken pn xpnah
Tp melihatkn igs pmpuan ni, iols terpikir knapa lh dia x buat sos lemon tu asing je then curah je ats ayam gorg tu? Why dia msukkn ayam goreng tu terendam dlm pan??
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 5-1-2020 04:21 PM
Iols pn x reti masak sgt buat lemon ciken pn xpnah
Tp melihatkn igs pmpuan ni, iols terpikir knapa  ...

Sebab dia bodoh sis... X penah cerdik sejak azali. Kecuali menipu orang
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
nsweet replied at 5-1-2020 05:06 PM
Sebab dia bodoh sis... X penah cerdik sejak azali. Kecuali menipu orang

Kan menipu je dia pandai tp kadang menipu pun bodo haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
TulipX replied at 5-1-2020 04:05 PM

Sampai hangus ayam tu ♀
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
TulipX replied at 5-1-2020 04:05 PM

Lemon chicken bukan patutnya sauce tu dicurah atas ayam je ke? Bkn dimasak bersama2. Dan sauce tu seharusnya pekat. Ambik juice lemon je. Tak pyh la masak lemon dgn kulit2 sekali. Pahit kuttt. Dan ayam goreng seharusnya disalut tepung .. crunchy2 gitu. Tu ayam lemon yg kt pak li la. I loike. Kak pam punya sungguh x menyelerakan. Potongan ayam tak cantik dan ayam hangus.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2020 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
catwoman91 replied at 4-1-2020 10:56 AM
Jgn nak try pau laki minah ni pulak sudah la

Ntah2 ni bibik yg die cerita tu...hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
pittjie replied at 5-1-2020 06:53 PM
Lemon chicken bukan patutnya sauce tu dicurah atas ayam je ke? Bkn dimasak bersama2. Dan sauce tu  ...


Ni yg kepam nak buat. Hahaha lain bebenorr. I sejak tgk resepi kat ig suriati kitchen, buat sendiri je lemon chicken..sdp resepi dia

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Mulut adik beradik kak kepam ni memang sepesen laa, semua ke bawah. Air muka sombong semuanya yihhh

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
KakYien replied at 5-1-2020 05:24 PM
Kan menipu je dia pandai tp kadang menipu pun bodo haha

Tu pun kantoi selalu. Menipu pun boleh kantoi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 07:25 PM GMT+8 , Processed in 0.596782 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list