CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Drsgonfruit

Kepampom dan tabung sara hidup di Landen, "cleanerS said I look like 17-18

   Close [Copy link]
Post time 4-1-2020 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 4-1-2020 11:58 AM
Sapa pula si essie ni?

Haah tiba2 watak essie siap playdate bagai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2020 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepak tu tak terendam pun ... Dah lah goreng rentung.

Sian... Bukan butter chicken, more tu Kepak Kepam with lemon and carrot
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 4-1-2020 03:40 PM
Utk sesapa yg x follow ig kepam. Kot2 boleh jadi inspirasi masak esok

Banyaknya kuah. Dah macam tom yam.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 4-1-2020 11:58 PM
Kepak tu tak terendam pun ... Dah lah goreng rentung.

Sian... Bukan butter chicken, more tu Kepak ...


Kan? Cekodok rentung, donat rentung. Mmg suka yg rentung2 dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
my_november replied at 3-1-2020 02:53 PM
People talks. Ada je mak2 dari TTDI yang masuk forum ni and read about her (i salah sorang but my  ...

Anak2 dia primary ttdi 1 or 2? Curious jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya lah playdate tu...entah2nya supaya senang buat tempat dia letak si Gezilla tu, senang lah dia nak merambu mana2
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah lagi i tgk butter lemon chicken taruk carrots. Kakpam ni mmg kan perangai asal boleh. Taruk baby spinach & thyme la kakpam gemuk! Also the gravy is too watery, u buat sup kah kakpam??

Kalau bebal tak reti masak then Google laaa bangang much??? Geram i
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni masak asal boleh jee. Konon ingat diri sheols berbakat, masak tengok resepi pastu main campak2 je. Memang rupa tomyam laa pam woii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2020 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
I bet sesilap kuah pahit sbb segala biji lemon kulit lemon dia humban dlm tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 4-1-2020 11:40 PM
Utk sesapa yg x follow ig kepam. Kot2 boleh jadi inspirasi masak esok

kelihatan jijik dan aneh masakan pam

eh pam, anak ko dah nak masuk 13 tahun k. ko dah jadi ibu more than 10 tahun itu aje ko tahu masak?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MisXoXo at 5-1-2020 12:39 AM

Sorry..I baru masukk..maaf ..uols share apakah ig dia..i nak stalk ig benang yg hots ni..yg berlumba2 naik dgn benang acik all in.sesapa blh share apa ig dia ..betul ke ni ig kepam yg dimaksudkan??

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 4-1-2020 11:35 PM
Tgk rupa tu mcm hermmm.. I baru je buat lemon chicken new year ari tu utk jamu family asben mkn. X ...

Lol kan
Mmg nampak pelik
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
sapeka replied at 4-1-2020 07:43 AM
Asik la card di kena fraud
Mana dia p asik la card kena fraud

Card fraud..
Bank kene hacked
Sakit...


Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 3-1-2020 07:24 PM
Gitewwww. Acik gomen semua ada? Semua umur 35 tp dah mcm acik kantin 40an. While kepam nmpk mcm umur ...

Umur 35yo tapi pemalassss amat...tu yg cleaner tu annoyed sgt dgn kepams...tp depa ni berlapik cakap...tp dpr kat kepam.mcm.jahanam.ja die punye fahaman..
Perasan....
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 5-1-2020 12:32 AM
Sorry..I baru masukk..maaf ..uols share apakah ig dia..i nak stalk ig benang yg hots ni..yg berlumba ...

Yup tu ig kakpam tersohor hihi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-1-2020 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 4-1-2020 11:53 PM
Malaysia what kepam ckp.  maleyzierrrr remember

Btw i nk tnya id u mmg drsgonfruit ke atau ...

Typo masa register ID hahahahhaha  takboleh amend pulak tu. Hinggerish pudu level up betol
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2020 02:58 AM From the mobile phone | Show all posts
sapeka replied at 4-1-2020 07:43 AM
Asik la card di kena fraud
Mana dia p asik la card kena fraud

Tu lah. Pakai lah Venmo ke Barclay ke HSBC ke. Kata London sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 03:03 AM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 3-1-2020 07:24 PM
Gitewwww. Acik gomen semua ada? Semua umur 35 tp dah mcm acik kantin 40an. While kepam nmpk mcm umur ...

Cleaners nak tips lebih
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-1-2020 03:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Drsgonfruit at 5-1-2020 04:05 AM
fdbwg replied at 5-1-2020 02:58 AM
Tu lah. Pakai lah Venmo ke Barclay ke HSBC ke. Kata London sangat.


Menumpang chuols without valid visa. Harus la xde local bank di sana. Tapi gebang cam dah duduk berkerja tetap di Landen.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 04:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Revolver replied at 3-1-2020 06:39 PM
Ex tmpt keje i pun camtu.. Muka desa gile.. Asal kg kaw2.. Keje pun bukan kat bandar.. Tp anak nam ...

Sebut psl muka desa nama ala2 omputeh ni hadoiii la
Semlm i dok tgk IGS...keluar la IGS divaletop jual youkachi, jamu moden , beg kanvas, segala mcm tu. Suara dia kan nyaring ...dok panggil2 anknya 'Laura...Lauraaaa...Lauraaa' ank i yg tgh baca komik kat sebelah i pun jd curious dgn suara bingit tu n jengah tgk igs tu. Soalan spontan n jujur ank i...mommy girl tu melayu kan? Muka melayu je tu tp kenapa nama dia Laura. Puas i menahan tawa uols...xnak la tunjuk kat ank i unsur gelakkan nama org kan. I just said...ye dia melayu maybe mommy dia suka nama tu. My son said...tp mcm pelik

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 06:44 PM GMT+8 , Processed in 4.444188 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list