CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tin

Ideas, announcement, feedback, report thread kene sorok antu nenen

[Copy link]
Post time 19-6-2008 07:26 PM | Show all posts
apmm kena sorok antu nenen
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2008 12:23 AM | Show all posts

Reply #280 yipun78's post

kengkadang thread tu kejap mendap kejap tidak, kejap mendap balik peh tu ok balik...
kira macam biskut gitu...
kejap ada kejap tak der...
macam2 ada....

itu pon nak report jugak ker Cik Yip???

[ Last edited by  Laserjet at 20-6-2008 12:24 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2008 02:19 PM | Show all posts

Reply #281 mmc's post

dah repair
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2008 02:20 PM | Show all posts

Reply #282 Laserjet's post

report je kalo mendap, sebab slalu thread aklo laku cam goreng pisang pon leh mendap
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2008 02:38 AM | Show all posts

Reply #284 yipun78's post

errr... tq sebab sudi jawab
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2008 10:39 AM | Show all posts

Reply #285 Laserjet's post

no sweat, memang tugas kami
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2008 05:15 PM | Show all posts
i say..benang vamtac kena sorok antu nenen la..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2008 09:57 AM | Show all posts

Reply #287 mmc's post

done
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2008 11:55 AM | Show all posts

Reply #288 yipun78's post

thread debrief mendap lagi weh...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2008 04:52 PM | Show all posts

Reply #289 mmc's post

dah repair now n then Muchi
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2008 11:39 PM | Show all posts
kalo 'feeling' mendap kena sorok antu nenen yip leh tolong repair tak???
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2008 02:36 PM | Show all posts

Reply #291 Laserjet's post

lu kan dah kat dada Yip yang BERBULU

oppsssssss sori x berbulu
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2008 05:32 PM | Show all posts
antu tetek mane yg sorok thread tak puas hati hentam polis?
agaknya thread tu xsesuai kot, btul x?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2008 02:40 AM | Show all posts
mod,tolong.

http://eforum8.cari.com.my/viewt ... age%3D1#pid25175765

mendaps..post aku yg nak bump td tu just delete je...x marah pun..jgn cantas kredit,dah la..

p/s alphawolf, venez, jazim, kak yip, tin...sowi...

[ Last edited by  firdaruddin at 9-8-2008 02:46 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2008 09:05 PM | Show all posts

thread lanun hijack kenapa capaian dnaikkan?

bole tak thread lanun dikurangkan ke capaian 2? Saya interested tapi sekrang dah x bole baca sebab thread capaian di naikkan ke 3?

Atau bole tak saya dapt ikhsan moderator, naikkan thread capaian saya tambah satu lagi?
tima kacih
sol
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2008 05:36 AM | Show all posts

Reply #293 al_ajeeb's post

sesuai...utk gang2 wa...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2008 05:37 AM | Show all posts
Originally posted by al_ajeeb at 1-8-2008 17:32
antu tetek mane yg sorok thread tak puas hati hentam polis?
agaknya thread tu xsesuai kot, btul x?


dan kami cuma 'bergurau senda' je....
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2008 07:53 PM | Show all posts

Balas #295 sol\ catat

terima kasih moderator kerana dah adjust capaian bacaan... bole le saya dan rakan2 yg pnya capaian yg sama baca tntng krisis lanun tu.
tima kacih dauh keladi

slmt hari raya
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2008 10:36 AM | Show all posts

Balas #298 sol\ catat

your welcome
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2008 08:03 PM | Show all posts
Guys,

Aku nak tanya kat sini ade tak thread untuk mencari bekas-bekas tentera yang dah pencen? Kira macam sesi jejak kasih la jugak. Aku nak cari seseorang yang dah lama hilang tanpa berita, mana tau ade yang kenal leh kasi tau.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 06:07 AM GMT+8 , Processed in 0.078645 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list