CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tin

Ideas, announcement, feedback, report thread kene sorok antu nenen

[Copy link]
Post time 16-8-2007 12:24 PM | Show all posts

awat la hampa pi tukaq access level 2??

salam to all forumers..

tak tau where to express my dissappointment .. nape lahh pi tukaq access level
thread Sukhoi SU-30 tu ke level 2?? saya ni access level 1 saja..  joint forum ni pon fasal minat dengan aircraft ni..  nak contribute info rasanya forumers kat sini lagi terorrr2 .. info saya pun coma dari majalah tempur n perajurit je.

pada senior2 kat sini ada tak cara lain kalu nak joint thread SU-30 tu balik selain kena ada credit beribu raban?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-8-2007 12:40 PM | Show all posts

Reply #261 malberi8's post

senang je. contribute. jgn takut tanya ke atau kasik pendapat. kita semua join forum ni utk kongsi pendapat dan pengetahuan kan? takde yg tahu semua kan sini.

Access tu diletak untuk menggalakkan member untuk contribute. come on, you can do it
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2007 02:17 PM | Show all posts

Reply #261 malberi8's post

paling senang ko merapu aja kat thread borak tu..tak yah nak rujuk apa


kalau ada 3gp dan sewaktu dengannya ...lagi banyak kredit dapat weh..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2007 02:18 PM | Show all posts

Reply #262 tin's post

tin, untuk capai reading access 2 kena brapa banyak credits
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2007 02:21 PM | Show all posts

Reply #263 mmc's post

3gp hat gambaq loqlaq tu banyak laa..tu pon orang bagi
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2007 03:23 PM | Show all posts

Reply #264 malberi8's post

51 ke atas
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2007 03:24 PM | Show all posts

Reply #265 malberi8's post

sharing is caring
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2007 03:27 PM | Show all posts

Reply #265 malberi8's post

huh..kita merapu macam nu pun ko dapat dapat kred...ko pi meraban kat borak lagi cepat ko dapat 51 dah naik RA ko kan
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2007 12:05 AM | Show all posts

Reply #264 malberi8's post

Ala...apo susah sgt ekau nie ....ini petuonya, ekau kutuk kaw2 salah sorang mod kat mn2 bod atau nak lebih efisyen laie, ekau kutuk supermod atau admin terus, kompem lepas tu ekau dapek la kredit byk...bukan setakat kredit je ekau dapek...debit pun ado.....  

Sori, ajaran sesat....18SG
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2007 12:18 AM | Show all posts
Originally posted by malberi8 at 16-8-2007 14:18
tin, untuk capai reading access 2 kena brapa banyak credits


lu join group2 yg sakit jiwa kat semua bod yg tak reti duk diam...mesti cepat rating lu melonjak...nanti mod dan smod bagi lu hadiah kredit....
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2007 12:18 PM | Show all posts

jENOOHH AKUU

AKU DLAM PENCARIAN KREDIT ...NAK MASUK BALIK KE THREAD SU30..NII

BRO TOLONG AJAQ CAMNA NAK UPLOAD GAMBAQQQ
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-8-2007 11:18 AM | Show all posts

Reply #271 malberi8's post

lu paste je link gambo tu. abih cerita
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2007 12:55 PM | Show all posts
hi admin ... dah diberi peluang buat cadangan, maka saya amik gak la. Dari eksplorasi singkat, kawe raso susah sket kerana topik bercampur aduk dalam satu board. kalau boleh menkategorikan board2 rasanya lebih teratur dan senang untuk ekplor. contoh: board ATM, PDRM dan militer luar negara tu diasingkan. Susun topik2 berkaitan dibawah board2 yang berkenaan. kalau perlu sub board juga boleh diwujudkan. Maaf le baru2 masuk dah banyak songel... apapun keputusan admin, saya cuba untuk berkomitmen. tq selamat hari raya maaf zahir batin.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2007 04:47 PM | Show all posts

Reply #273 coxn's post

dah masuk 15 ari cadangan di majukan... takkan xde skit pun respon dari admin maupun mod...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2007 06:25 PM | Show all posts

error

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2008 02:17 PM | Show all posts
Originally posted by coxn at 30-10-2007 04:47 PM
dah masuk 15 ari cadangan di majukan... takkan xde skit pun respon dari admin maupun mod...


This has been brought forward before by other members. Reasons why we don't segregate the postings-because we like it the way it is and if it ain't broke don't fix it. Secondly, we don't like to emulate another forum that's reserved for SpecOps personnel
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2008 11:07 AM | Show all posts
mintak tolong bro...cam ne nak upload gambar ? aku tak pernah buat la..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2008 09:51 PM | Show all posts
Originally posted by tin at 28-3-2007 05:02 PM
Saya baru je menelefon pejabat Majalah TEMPUR untuk mendapatkan input tentang apa artikel yang menarik bagi bulan ini untuk dihebahkan melalui Forum MPSA (Rupa-rupanya mmc lebih pantas ).
...

sori le silap quote... sebenarnya nak tanya. tempur bulan mei bila dipasaran?

[ Last edited by  coxn at 23-5-2008 09:54 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2008 10:14 PM | Show all posts

Reply #236 tin's post

tawaran ni ada lagi ke? kalau kelulusan spm dan sewaktu dengannya bleh memohon tak?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2008 09:51 AM | Show all posts
Dear comrades, mana2 thread yang dirasakan mendap tu reti2 ler, tekan button report untuk kami amik tindakan ataupon pastekan url thread bermasalah tu disisni ye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 04:46 PM GMT+8 , Processed in 0.077384 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list