CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"Kerja Asyik Nak Complain Pada Mama Dia Je!" - Suami Elfira Loy

  [Copy link]
Post time 21-9-2019 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
tediber replied at 18-9-2019 04:58 PM
Rasanya IG Faris tu EL yang buatkan kot. Baru lagi tu..
dia buat, dia update sendiri sbb majoritin ...

mmg ig faris cuma skrg maybe el yg guna....faris dlu jrg2 update ig..ada la setahun 4 5 kli je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dgr Cara lakinya ckp ..rasanya ni spesies org tk romantic..dia jenis ckp direct..bukan dia tk syg el ..ni spesies RMS..korang tgk tak datin alyah je merentan selalu....RMS buat bodoh je...dia ckp apa dia nak cakap...takde nk pujuk2....RMS ni kalau tgk depan2 dia ni ade aura n karisma. Kalau tk takkan siti pun Syok ..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 20-9-2019 08:45 AM
Baca komen uols terus rasa nak p stalk ig laki el. Macam tak coherent jer dgn cara ckp kat phone tuh ...

Ini la yg i bgtau tu.. x match dgn perbualan dlm phone.. caption dlm ig tu si el ke yg tulis??
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Perk77 replied at 21-9-2019 03:11 PM
Aku dgr Cara lakinya ckp ..rasanya ni spesies org tk romantic..dia jenis ckp direct..bukan dia tk sy ...

Laki aku pun jenis tak romantic jugak tapi takde la aku nak makan mengarut mengarut tu dia nak bagi..

Aku pernah makan sardin tin lepas tu esok nye aku demam muntah sampai masuk hospital. Lepas lepas tu aku nak makan sardin tu memang laki aku tak bagi.

Tu sardin tau.. Kalau aku mintak makan sabun aku rase laki aku mesti akan bebel bebel.. Nak banding laki el ni terus je cakap haaa makan la..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 20-9-2019 08:45 AM
Baca komen uols terus rasa nak p stalk ig laki el. Macam tak coherent jer dgn cara ckp kat phone tuh ...

Wahahah. Kenapa i rasa mcm baca novel
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 11:44 AM | Show all posts
aduhai...geli dan naik jijik dengajn kesah artis sendu kening lintah nih...berlakon entah apa2 je..wekkk
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 11:54 AM | Show all posts
si bulu nih gedik...macam gersang x siuman jah..eh,baik kao makan sabun basuh jamban lah


Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak lama laki dia bosan, cari lain yg lebih matang..padan muka..dah nak jadi mak pun masih perangai gedik kanak2 ribena..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki romentik menggelikan
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 03:44 PM | Show all posts
amboi ramainya tak sabo El tu cash ye. Ini la ujian laki dia bile tgk El hodoh bengkak ngandung. Camtu jawapnya. Aku tak rasa tu jawapan laki die masa rampas El dari baby pian. Aku doakan yang bebaik walaupon team baby pian sewaktu dulu. Kita tak kan dapat semua. Aku percaya itu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Merengsa betul lah tengok si el ni cakap. Mcm nak tunjuk sangat sweet dia tu. Sekali lakinya jawab salam pun mcm tu je. Takde panggil sayang ke baby ke mcm ala2 caption ig tu. Tu tak kisah sangat lah.

Yg kisah ni, laki dia boleh laju je bagi bini dia yg tengah peknen nak makan sabun tapi bila bab jersey dia, kemain semangat dia punya tak nak tu. Dia punya jawab MAKANLAH tu mcm malas je nk melayan hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan dapat anak nanti kena cubit kena pukul macam lufyah sudehhh.. Banyak sangat perangai ko
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 08:46 AM | Show all posts
oh... kalau i tempat el i pon akan malu dengan layanan acuh tak acuh en.suami.. tapi mmg mostly perangai laki adalah sebegini.. bini tepon ceria2 cakap semangat2.. laki jawab mcm nak tak nak layan jek.. huhhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 12:54 PM | Show all posts
Seb bek lah kau Suffian Suhaimi ko x jadi dgn siEl ni kalau tidak mau tercabut spek ko nk layan kerenah El Piirah Loy Loy kratung  ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 12:59 PM | Show all posts
semua benda hal laki bini nak ngadu dekat mak, siapa tak rengsa?..
tu yang tone laki dia pun macam malas nak layan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 07:46 AM GMT+8 , Processed in 0.083620 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list