CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: Demongirl

Siapa still minat tengok anime?

[Copy link]
Post time 3-7-2020 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 18-8-2019 10:45 PM
Apa bezanya anime dan hentai?


anime = kartun jepun secara umumnya tak kira apa kategori.

hentai = kartun jepun berunsur ehem
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
RED 666 replied at 3-7-2020 07:33 PM
anime = kartun jepun secara umumnya tak kira apa kategori.

hentai = kartun jepun berunsur ehe ...

Hahaha.. Wokies.. Dah faham..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 3-7-2020 07:35 PM
Hahaha.. Wokies.. Dah faham..

doraemon dan shin chan kesayangan rakyat msia juga adalah anime
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
RED 666 replied at 4-7-2020 01:33 AM
doraemon dan shin chan kesayangan rakyat msia juga adalah anime

Ingatkan anime dan hentai adalah sama selama ni.. Cuma yg beza adalah ada anime yg bukan porn.. Ada anime yg porn. Salah faham dah selama ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 03:01 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 4-7-2020 01:58 AM
Ingatkan anime dan hentai adalah sama selama ni.. Cuma yg beza adalah ada anime yg bukan porn.. Ad ...

anime byk genre dan cabangnya, ada yg utk kanak2 mcm doraemon dan shin chan, ada yg utk remaja mcm naruto, ada juga yg  utk golongan lelaki gatal mcm hentai.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 06:15 PM | Show all posts
time kecik2 white whale of mu, captain future.. alih suara bahasa melayu
besar sikit layan macross, robotech, mospeada.. movie.. wonderful days, akira, ghost in a shell, etc.. ada subtitle

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2020 08:33 AM | Show all posts
mziskandar replied at 7-7-2020 06:15 PM
time kecik2 white whale of mu, captain future.. alih suara bahasa melayu
besar sikit layan macross, ...

Anime "Captain Future" kalau tidak silap pernah main di RTM melelui TV2 kot..

Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 09:12 AM | Show all posts
diggerr replied at 18-8-2019 08:32 PM
Boleh laaaa buat hilang bosan

Kan.. Banyak aje anime yang aku tgk semula taknah jemu-jemu walau sekali-sekala, terutama 12-13 episod..

Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 08:52 AM | Show all posts

Pelanggan Astro Tidak Lagi Boleh Mengakses Saluran Animax Bermula 1 Januari 2022

Satu lagi saluran akan tidak lagi ditawarkan. Kali ini giliran saluran Animax (719) akan menghentikan operasi bermula 1 Januari 2022. Walaupun saluran tidak lagi ditawarkan kepada pelanggan, beberapa kandungan animasi Animax masih boleh distrim menggunakan ciri On Demand dan aplikasi Astro Go.

Pelanggan mula melihat notifikasi penamatan operasi diberikan oleh Animax di atas skrin sejak beberapa hari yang lalu. Menurut ciapan dari akaun rasmi Astro, syarikat sentiasa mengkaji program yang ditayangkan bagi memberikan pilihan terbaik kepada pelanggan.

Animax ialah saluran anime 24 jam terbesar di dunia yang sudah beroperasi sejak 1998. Ia mula ditawarkan kepada pelanggan di rantau Asia Tenggar sejak 2004.


P/S: Tidak mengapa kalau yang rajin tgk anime melalui Internet ataupun download dari Internet.

Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Masih lagi menonton anime walaupun sudah berumur 40an.
One punch man, noblesse, boruto, saint seiya, dragon ball dll.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 08:33 AM | Show all posts
steven.l replied at 28-12-2021 11:36 AM
Masih lagi menonton anime walaupun sudah berumur 40an.
One punch man, noblesse, boruto, saint seiya, ...

Sama la.. Banyak aje anime 12-13 episod yang padu-padu.. Dulu tgk Dragon Ball kat RTM aje sebelum Internet meluas lagi..

Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 10:42 AM | Show all posts
hayrin86 replied at 31-12-2021 08:33 AM
Sama la.. Banyak aje anime 12-13 episod yang padu-padu.. Dulu tgk Dragon Ball kat RTM aje sebelum  ...

Hanya tengok yang betul-betul best. terlalu banyak anime tapi bukan semua yang menarik.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 01:43 PM | Show all posts
steven.l replied at 3-1-2022 10:42 AM
Hanya tengok yang betul-betul best. terlalu banyak anime tapi bukan semua yang menarik.

Bergantung pada pengisian yang padu..

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 03:33 PM | Show all posts
skang tengok demon slayer, jujutsu kaisen. dua ni besttttt
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:13 AM GMT+8 , Processed in 0.084602 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list