CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 10412|Reply: 33

Siapa still minat tengok anime?

[Copy link]
Post time 18-8-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Boleh i nak tahu ada sesiapa layan anime?  Just wondering

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Huhuhu masih lagi tonton anime kalau ada yg best. Latest x latest jugak tgk Maid Sama
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh laaaa buat hilang bosan
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Hentai hentai
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 18-8-2019 08:33 PM
Hentai hentai

Apa bezanya anime dan hentai?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-8-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 18-8-2019 08:33 PM
Hentai hentai

Sengal lah hentai je dia layan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-8-2019 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
missinpiece replied at 18-8-2019 07:16 PM
Huhuhu masih lagi tonton anime kalau ada yg best. Latest x latest jugak tgk Maid Sama

Samaaa lah,  tapi bagi saya sekarang yg best ni demon slayer
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 18-8-2019 10:45 PM
Apa bezanya anime dan hentai?

Sama cuma watak yg lebih mendebarkan dr yg biasa hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Demongirl replied at 18-8-2019 11:18 PM
Sengal lah hentai je dia layan

Hahaha.. aku gurau je. X bernafsu weyh tgk hentai. Aku suka one piece pastu anime under ghibli studio n mcm2 lg la. Pernah tgk anime red string tak? Kimi no na wa???
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 19-8-2019 08:10 AM
Sama cuma watak yg lebih mendebarkan dr yg biasa hahahah

Ooo.. Ingat berbeza.. Dok pelik la sbb ada kata hentai ada kata anime..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 19-8-2019 10:29 AM
Ooo.. Ingat berbeza.. Dok pelik la sbb ada kata hentai ada kata anime..

Kalau nak tau tgk sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 19-8-2019 06:11 PM
Kalau nak tau tgk sendiri.

Wokies.. Tgh mlm ni aku cari tqqq..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 19-8-2019 06:15 PM
Wokies.. Tgh mlm ni aku cari tqqq..

Ok. Da tgk bgtau ok
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 19-8-2019 06:24 PM
Ok. Da tgk bgtau ok

Baiklah otaii..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 08:56 AM | Show all posts
Aku.. Itupun kalau masih lagi layan kat Internet dan juga download dari Internet.. Iya lah, kalangan pemuda paling ramai layan anime kan..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-8-2019 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
hayrin86 replied at 25-8-2019 08:56 AM
Aku.. Itupun kalau masih lagi layan kat Internet dan juga download dari Internet.. Iya lah, kalangan ...

Kan, storyline gempak takkan tak nak layan
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 08:27 AM | Show all posts
Demongirl replied at 26-8-2019 02:13 AM
Kan, storyline gempak takkan tak nak layan

Tahun 2016 hingga 2018 adalah kembalinya era kegemilangan anime Jepun dengan adanya banyak anime yang best2 baik 12-13 episod, 24-26 episod mahupun melebihi 26 episod.. Grimgar of Ash and Fantasy, Active Raid, Konosuba 1 & 2, Endride, Kuromokuro, High School Fleet, Kiznaiver, Flying Witch, Days, Flip Flappers, Occultic;Nine, Long Riders, Schoolgirl Strikers, Twin Angel Break, Two Car, Beatless, Darling in the FRANXX, A Place Further than the Universe, Caligula, Hinamatsuri, Dances with the Dragons, Island, Grand Blue, Happy Sugar Life, Planet With, Iroduku, Ms Vampire Who Lives in My Neighbourhood, Bunny Girl Senpai, Bloom Into You, Ulyssess dan The Girl in Twilight..

Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
last layan, naruto, bleach... skrg dh tak follow
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2019 08:42 AM | Show all posts
Siapa penah tgk anime ini?



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 03:27 PM | Show all posts
Mestila layan. Tapi selalunya layan balik anime lama cam Fushigi Yugi atau Prince of Tennis. Paling layan anime yg MC dia dari awal kuat atau genius cam Ryoma (POT) ataupun yg nmpk lemah atau lembap tapi sebenarnya berbakat cam Sakuragi (Slam Dunk). Haha , nampak cam taste ol skool tapi yg dulu2 mmg best. Sampai sekarang pun duk kumpul merch POT cam keychain.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 04:35 AM GMT+8 , Processed in 0.089290 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list