CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Sarip.Dol

[UMUM] LuaHaN RaSa Ver3.0

  [Copy link]
Post time 19-1-2020 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
org yg suka guna sihir mmg tak pikir akhirat. takpelah, ko boleh sakitkan aku. ko letak benda kt tulang belakang aku sampai aku tak boleh nk bangun. ko jgn ingat aku tak tau. ada 2 informer dah bgtau ada benda kt aku skrg ni.

wei, sejak 12/2013 la aku dah kena sihir2 ni. aku tak takut pun. klu ko nk bunuh aku pun, silakan. klu dah Allah nk bg harta tu kt famili aku ko buat cemana pun ko takkan dpt.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Redha dan pasrah
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 12:23 PM | Show all posts
TOXIC BETUI ORG2 KAT OPIS AKU PG NI
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2020 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
tak perlu nak happy sangat. derang bukan ada duit pun.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2020 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyesal betul la beli kasut online dah sampai tak lawa pulak
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2020 02:35 PM | Show all posts
rindu dia......

drZ
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 12:46 PM | Show all posts

amboii...

Dr Z yaaa...

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:28 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
hari tu kata nak pindah lps raya. ni dah lps raya la. eii cepat2lah pindah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 10:48 AM | Show all posts
paanley replied at 25-5-2020 01:04 PM
hari tu kata nak pindah lps raya. ni dah lps raya la. eii cepat2lah pindah.

nak pindah mana?

Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 1-6-2020 10:48 AM
nak pindah mana?


adalah orang tu...kata nk pindah lps raya tp masih ada lg...pindah rumah sendiri katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 02:08 PM | Show all posts
oooo... siapa kah gerangan orang tu?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2020 10:00 AM | Show all posts
dah swab covid dua kali..dua kali result negatif...
rumah masih dlm PKPD...

i am gonna miss this soon.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2020 03:39 PM | Show all posts
bersabar lah Cin
semua itu dugaan...
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2020 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga urusan berubat mlm sabtu ni berjalan lancar dengan perawat berbeza di meru, klang. aamiin.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2020 12:20 PM | Show all posts
semoga ada perubahan dalam seminggu ini...aamiin.
muntah dekat 10 minit kt rumah perawat. katanya mcm2 benda pelik keluar
walau diri ini tak nampak apa...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sabar jek la dgn sikap dia yg suka lengahkan keje.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 03:07 PM | Show all posts
ohh poyonya minah dan mamat itewww

toxic
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 06:13 PM | Show all posts
MsCinderella replied at 8-9-2020 03:07 PM
ohh poyonya minah dan mamat itewww

toxic

siapa siapa kah itu?

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah tumpang happy adik pompuan no 4 bgtau mlm td dah lulus periksa jawatan tetap gov kt morib bln lps. Skrg hanya tunggu surat pengesahan sah jawatan pulak keluar.

Dan alhamdulillah batch dia ada pencen. Mmg batch dia yg last ada pencen. Kemasukan selrpas tu dah takde skim pencen.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 06:54 PM GMT+8 , Processed in 0.081390 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list