CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 6887|Reply: 46

Mangsa Dera Pengkid

  [Copy link]
Post time 20-4-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-4-2019 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols ada tgk.pic budak.ni
Tp.tu dah selepas kot..dh rerurus adik tu...
Sian dia kena dera
Pengkid pung..ko kalau kena rogol pon masih boleh mengandung tau  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-4-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 20-4-2019 01:17 PM
Iols ada tgk.pic budak.ni
Tp.tu dah selepas kot..dh rerurus adik tu...
Sian dia kena dera

ada part 2. berat plak nak aplod
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Hello cikgu, nak bagitau kes dera je pon, perlu ka berbahasa puitis berbunga mendayu2 ala menjawab karangan naratif SPM?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 02:32 PM | Show all posts
iol ada tgk muka beradik nie... cantik2 orang nya...

mcm manalh si ibu nie sanggup biarkan anak sendiri didera oleh orang lain...

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 20-4-2019 01:43 PM
Hello cikgu, nak bagitau kes dera je pon, perlu ka berbahasa puitis berbunga mendayu2 ala menjawab k ...

Kak .. ni namanya storytelling..

Storytelling ni bukan cerita viral je.. storytelling la buat org nak follow dia..

Kalau sekdar viral org share je..

Ada paham ke
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-4-2019 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Entahlah ade je pempuan2 bodoh mcm ni..baik penkid atau gf penkid...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Sanggupnya seorang ibu membiarkan anak2 didera kekasih yang juga perempuan. Apakah dia pernah didera bekas suami hingga membenci anak2 kandung dan bercinta dengan kaum sejenis?
Tak tercapai akal akak nak memahami apa bagusnya bercinta sesama jenis ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-4-2019 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
chenta_dewi replied at 20-4-2019 02:56 PM
Kak .. ni namanya storytelling..

Storytelling ni bukan cerita viral je.. storytelling la buat o ...

iolsss yg bukan cekgu pn rengsa tgk cara dia bercerita apatahh lagi cekgu chzy..Dh mcm baca novel pulakk.,, sekali baca mcm hassanah 5.0 wlpn kisah benar.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun nyampah baca karangan puitis ala2 novel gini. Tak kena dgn kesah yg nk disampaikan
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
chenta_dewi replied at 20-4-2019 02:56 PM
Kak .. ni namanya storytelling..

Storytelling ni bukan cerita viral je.. storytelling la buat o ...


Akak nyampah. Ngkorang yang suka, layan la. Pencerita gini biasanya suka propah seperti akak2 abam2 MPS feeling terlebih. Atau dia cikgu BM - tu ja akak mampo husnudzon.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 20-4-2019 05:08 PM
Akak nyampah. Ngkorang yang suka, layan la. Pencerita gini biasanya suka propah seperti akak2 ab ...

Sy pon xsuka kak..sy banyak atas..tgh ..bawah..sikit2 ..dah.. mksd sy ramai suka..kita je xsuka
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Rengsa cikgu2 dgn karangan oleh cikgu
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Cikgu nie bercita2 menulis novel gamaknyer satu hari nnt
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 08:15 PM | Show all posts
sedih akk tgk bdk nya..mmg la****t maknya tu...
elok2 bapa jaga memandai2 ko amik tak bg sek bagai
siap dera lg..nsb baik bdk ni mmg bijak dpt lari jer g cr umah
nenek nya.rupanya tak jauh dr umah nenek tu..kuat semangat
bdk ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuang hajo punya mak. Punya lah baik anak2 kau dijaga oleh nenek diorang, kau sibuk pulak bawa lari. Tak terurus pulak tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-4-2019 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Yawn ngntuk baca. Baik2 nak kesian dgn budak ni terus menyampah nak habiskan bacaan
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
X abis baca sbb kak hasanah sgt... Apa kes sebenarnya ke cite novel je
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Xder yg sudi tepekkan pic budak ni ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 20-4-2019 06:51 PM
Cikgu nie bercita2 menulis novel gamaknyer satu hari nnt

Cikgu ni mmg penulis buku pun.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-4-2024 05:57 PM GMT+8 , Processed in 0.090240 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list