CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 35874|Reply: 154

[update terbaru] Penyanyi bbnu baru yang berwajah helok

  [Copy link]
Post time 14-12-2018 12:00 AM | Show all posts |Read mode
Edited by WajibulGhunah at 15-12-2018 02:56 AM

Hai! harini i teringin pulak nak buat satu thread tentang penyanyi- penyanyi baru yang kini kian bertambah bak cendawan tumbuh selepas hujan dan mewarnai industri seni tanah air. dan diantara mereka sebenarnya ramai yang memiliki wajah yang tampan / cantik serta suara yang merdu. so, ini merupakan list2 yang I rasa penyanyi- penyanyi yang I rasa wajah dia ada rupa.

1. Cikgu Meera





2. Amir Hasan





3. Sheryl Shazwanie





4. Insomniacks





5. Treehill





6. Kucaimars





7. Ariff Bahran





8. Naim Daniel





9. Andi Bernadee





10. Megat Rahim





11. Farisha Irish




12.Luqman Faiz





13.Putera Band





14. Syafiq Farhain





15.Aiman Tino





16. wany Hasrita





17.Khai Bahar





18.Fara Hezel





19. ismail Izzani





20. Baby Shima





21.Floor 88





22. Asad Motawh





23. irfan Harris





24. Haqiem Rusli




25. yazid Izaham




26. Isa Khan





27. Sarah Suhairi




28. Nabila Razali





29. Aman Aziz




30. Masya Masyitah





31. Shalma Eliana





ramai lagi sebenarnya yang mempunyai pakej lengkap bersuara merdu dan mempunyai paras rupa yang menarik namun tidak popular mungkin kerana nasib tidak menyebelahi. i juga tengok I can see your voice Malaysia dimana terdapat ramai lagi yang berbakat diluar sana yang cuba untuk menembus pasaran. Namun bukan rezeki mereka. So, mana satu pilihan anda?










Multiple Polls: ( Max 10 choices ), Total 130 Users voted View Voters

Poll is finished

0.29% (1)
2.92% (10)
2.04% (7)
3.21% (11)
1.75% (6)
2.92% (10)
2.33% (8)
5.54% (19)
0.29% (1)
1.17% (4)
10.50% (36)
2.62% (9)
0.58% (2)
8.16% (28)
4.96% (17)
3.21% (11)
9.33% (32)
0.87% (3)
3.79% (13)
4.37% (15)
1.17% (4)
4.66% (16)
1.46% (5)
7.29% (25)
1.75% (6)
3.50% (12)
2.04% (7)
1.75% (6)
1.46% (5)
2.62% (9)
1.46% (5)
Your User group have no permission to vote

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 14-12-2018 12:02 AM | Show all posts
Edited by WajibulGhunah at 14-12-2018 03:26 PM

Cont...
Senarai BBNU lain yang turut mewarnai industri seni Tanah Air :-

1.Zynakal





2.Ucop





3. Ara Johari





4. Fieya Julia





5. Amir Masdi





6.Afieq Shazwan





7. Wani Kayrie





8. Tajul





9. Sufian Suhaimi




10. Eza Edmond





11.Isma Sane





12.Fatn Husna




13.Benladin







This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2018 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Iol tervote kucaimars.. nma unik tu dpt markah bonus
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-12-2018 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 14-12-2018 12:03 AM
Iol tervote kucaimars.. nma unik tu dpt markah bonus

Hahahahaha
Dengar kata fans dia itu gabungan nama gelaran dia - Kucai + coklat kegemaran dia iaitu Mars
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2018 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
WajibulGhunah replied at 14-12-2018 12:06 AM
Hahahahaha
Dengar kata fans dia itu gabungan nama gelaran dia - Kucai + coklat kegemaran dia iait ...

Bgusla dia letak nsma yg netizens akn senang ingat
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2018 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
I yang tak nampak ariff bahran dlm poll tu ke camna?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-12-2018 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 14-12-2018 12:09 AM
I yang tak nampak ariff bahran dlm poll tu ke camna?

Sorry sis
I baru tambah tadi
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2018 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Euww naim daniel ?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2018 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Me'ols dah vote Andee yach Suka dengar dia nyanyi Dame Solo Unaaaa. Dame Solo Unaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2018 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Orix at 14-12-2018 12:28 AM

Ariff bahran tu pd iols dia ada x-factor. Kalau pandai bawa diri, tak de kontroversi bodo cm dek qieqie depression, iols rse dia boleh pergi jauh...

Dia perform masa SFMM pun not bad
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2018 12:41 AM | Show all posts
Aku vote Andi Bernadee. Baru lah nampak macam hero. Yang lain rupa macam budak belum sunat jer
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2018 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by danieladam at 14-12-2018 12:45 AM

Iols vote utk arif bahran..iols taste yg hitam manis macam heols. Tambah kalo hitam manis, kurus, tinggi. Sedap mata memandang. Suara heols pon ok, lagu pon ok.

Anyways..vote ni berdasarkan rupa kan? Kalo lagu iols suka lagu Megat Rahim - Sinar tu. Sedap lagu tu. Suara die pon ok, ala2 Kaer gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2018 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
cikgu meera & imsomniacks
mcm tak penah dgr je lagu tu

kucaimars
sbb dia nyanyi lagu peterpan mmg tau lagu tu

gigih aku bukak sume video. sbb tak kenal
rupanya lagu2 diorg penah dgr. nama je tak kenal sorry

comel video yg suka stalk SA tu dr sekolah smpai masuk u sampai keje.. last2 rupanya SA tu pon slalu skodeng dia. siap lukih gmbr lagi. ingatkan mamat tu tak prasan dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2018 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Luqman Faiz xde ke sis?
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2018 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Cikgu meera tu jelmaan remlah ram
Andi bernadee tu jelmaan rem
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2018 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Ai kenal andi tu je sebb lagu tak tun tuang
Nape nama ada cikgu ppuan atas tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 14-12-2018 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
datinamanda replied at 14-12-2018 12:19 AM
Euww naim daniel ?

not bad apa naim daniel tu
Walaupun not my taste dan i tak minat dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-12-2018 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 14-12-2018 12:22 AM
Me'ols dah vote Andee yach  Suka dengar dia nyanyi Dame Solo Unaaaa. Dame Solo Unaaaa

Adakah uols it's dro yang buat video reaction lagu andi bernadee tu??
Sebab dia minat sangat dengan andi sebut dame solo una tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-12-2018 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 14-12-2018 12:23 AM
Ariff bahran tu pd iols dia ada x-factor. Kalau pandai bawa diri, tak de kontroversi bodo cm dek qie ...

Kann??
Tone suara dia sedap apa cuma kurang kuasai teknik cara nak gunakan tone suara dia dgn betul
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2018 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
WajibulGhunah replied at 14-12-2018 12:57 AM
Adakah uols it's dro yang buat video reaction lagu andi bernadee tu??
Sebab dia minat sangat deng ...

Tidak, bukan me'ols. Meols hanyalaha kakak kertu yg menerima anak hekan Andee, kalau dia sudi ber mak ikan kan kakak. Hahahahah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 02:14 AM GMT+8 , Processed in 0.409221 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list