CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 9248|Reply: 102

Aliff syukri buat single nasyid pulak??

  [Copy link]
Post time 24-9-2018 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
round2 ig td jumpa ni. aliff syukri buat single nasyid dgn wife.. kalau niatnya bagus alhamdulillah la bukan setakat damage control lps berjoget joget lagu bobo bobo tuu... maklunlah kan kena kecam terukkkkkk...
nantikan rabu ni release..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2018 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Damage control je ni. Kbaiii
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2018 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Vedio.. fiture.. kedaimaian..
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2018 05:02 PM | Show all posts
lps nasyid ummah sembah balik...up balik dgn pondan..gitula kitaran si jantan bongok ni...bini bingai pun sama jah...
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2018 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu best.ok..
Tp aku nmpk fake dan munafik...semata2 nk like,nk view dan pujian.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2018 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah unfollow sbb geng2 jutawan segera ni sama je modus operandi. Asal viral... nanti buat blk kontroversi.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2018 05:08 PM | Show all posts
xhingin aku tgk....batak viral
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2018 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Heol menganjing ni kan kan kan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2018 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
species penonggeng agama... lpsni netizen puji balik jilat smp abang jamil mampus.. yg wak doyok sampah tu motiffff nk perli2 2.6 billion..ko tu pon mahnusia fonen lorong sampah masyarakat yg tgh cari talian hayat dok join amanah plak... apasal wktu dulu ko tak sembur je 2.6b tu dkt bijan?? such a loser n attention whoreeeeeee mohon golongan mcm ni cpt2 mereput hina berambus dlm industri ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2018 05:35 PM | Show all posts
heshe memang tak reti mengeja langsung ke

atau sengaja tunjuk bangang
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2018 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada lagi ka ummah2 bodo yg mudah tertipoo dgn fonen penonggeng agama nih????
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2018 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
fushimi replied at 24-9-2018 05:35 PM
heshe memang tak reti mengeja langsung ke

atau sengaja tunjuk bangang

Bkn die ni diskleksia ke.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2018 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg tetipooo adalah bebal
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2018 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
CrowneGlory replied at 24-9-2018 05:02 PM
lps nasyid ummah sembah balik...up balik dgn pondan..gitula kitaran si jantan bongok ni...bini binga ...

ramai je ummah back up bini dia... susun ayat cantik2 karangan panjang2 kat ig... nak justify perbuatan laki dia tu jgn kecam nasihat elok2... sorry aku tak tertipu. fakey laki dah jangkit kat bini
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2018 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak duit tolonglah hire language tutor
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2018 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Mental dah aku ingat dia ni, Sajat, Vida, Piee.. Yucks
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2018 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by NotYou at 24-9-2018 06:45 PM

Tak pernah paham nape dia sgt teruja nak menyanyi lepas satu lagu lagi dia buat padahal suara tak sedap langsung n dia kan byk cabang business ada pula masa nak buang dgn buat mv ni smua....bini dia pun sama samdol mcm dia...

Nanti kalau mv dia tak dpt byk view counts juta2 lemon mula lah dia bebel yg bukan2...duit yg dia buang buat benda tak faedah ni kan bagus buat gi umrah ke or hantar org yg miskin gi umrah ke lagi bermakna since duit dia dah byk berkepok2
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2018 06:45 PM | Show all posts
meow_tompok replied at 24-9-2018 06:30 PM
ramai je ummah back up bini dia... susun ayat cantik2 karangan panjang2 kat ig... nak justify perb ...

maaf la datin.. aku setuju ngan pendapat ko
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2018 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha.. kalau xda org cam datuk aliff and the gang x meriah ler... sentiasa terhibur lagi2 dgr sajat membebel...
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2018 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon jadi pelakon utama munafik 3 ganti syamsul yusof..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 04:57 AM GMT+8 , Processed in 0.129314 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list