CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2788|Reply: 12

Bergaduh Dengan Gadis Thailand, Sampai Hancur Bawah Bibir Digigitnya

[Copy link]
Post time 21-9-2018 03:17 PM | Show all posts |Read mode
Seorang warga India cedera digigit oleh seorang wanita Thailand dalam kejadian yang berlaku di Pattaya.


Siamchon News melaporkan Sukanya Paphag, 38 tahun, dapat dilihat sedang bergelut dengan Shashank Agarwal di kaki lima jalan.


Pasukan penyelamat yang tiba pada jam 4 pagi mendapati bahagian mulut Agarwal berlumurah darah dan daging di bawahnya sudah hilang.




Saksi yang nenyaksikan insiden tersebut berkata Sukanya Paphag menjerit 'celaka kamu pukul saya'.


Agarwal kemudiannya membalas dengan mengatakan dia tidak berbuat apa-apa pun.

Foto: Siamchon News


Rawatan perubatan asas dilakukan sebelum Agarwal dikejarkan ke Hospital Memorial Pattaya. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2018 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Heol pukul Siam tu ka? Padan muka ko kan. Ko ingat pompuan Siam lemah macam pompuan negara ko?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ouch, takleh imejin sakit tu weh. Sampai tanggal bibir tu digigit.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 03:33 PM | Show all posts
apa yang kat belakang mamat baju biru kena gigit tu..

apersal nampak cam antu
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 03:38 PM | Show all posts
Saksi yang nenyaksikan insiden tersebut berkata Sukanya Paphag menjerit 'celaka kamu pukul saya'.


tu laa... suka2 je ko pukul Sukanya.. mendapat la kan.. tak kena tomoi, kena gigit..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 04:02 PM | Show all posts
uisshhh...dasatnye!mkn apa smpai kuat gitu?tp msti ad sbb xkn pompuan tu tiba2 nk gigit
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
In the first place btol ke pompuan yg gigit?

In the second place btol ke yindia tu Tak pukul?

In the third place btol ke yindia tu pukul?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 04:43 PM | Show all posts


perghh zombi....tgk cter zombi x takot

tapi biler byngkn pompuan siam tuh gigit bibir yindia tuh....erkkk serammmmm...nak gune kulit apa untuk ganti balik nt...kulit bawah ka?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2018 04:44 PM | Show all posts
Kan dah kena tomoi..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 04:53 PM | Show all posts
bodoh punya kaper, pi melancung habis ribu riban pastu buat dosa main pelacur

bongok



Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 05:56 PM | Show all posts

Sah Ke

chazey replied at 21-9-2018 03:19 PM
Heol pukul Siam tu ka? Padan muka ko kan. Ko ingat pompuan Siam lemah macam pompuan negara ko?

Pompuan?

Aku dah pi Pattaya ni.  Memang tempat maksiat pon..  



Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap pempuan2 siam mcm ni dihantar ke hindia sana supaya dpt menggigit hingga putus semua perogol2
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 06:44 PM | Show all posts
pompuan tulen ka harap2 bukan pembawa hiv atau STDS.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 05:56 PM GMT+8 , Processed in 0.102054 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list