CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4167|Reply: 9

Kenapa tetiba hilang RA???

[Copy link]
Post time 1-8-2018 03:25 PM | Show all posts |Read mode
Salam mods and supermods,
Kenapa ye tetiba reading access i jadi 0 dan 'turun pangkat' jadi kadet? Sebab seingat i RA i sebelum ni 12 or 16 camtu la. Rasanya takde plak i usik or godek2 apa2. Please help, i nak baca benang panas pun tak dapat ni.

Thanks ye.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-8-2018 03:50 PM | Show all posts
nak tau jugak Level Kadet ni apa ye..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
wehhh ada ka jd kat hang TT? I pon same!! tetiba lvl.0 pelik xdpt msuk thread bpagar.
check punya check br psn level 0 n pangkat kadet. nape ehh jd gini?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 1-8-2018 03:50 PM
nak tau jugak Level Kadet ni apa ye..

lvl.0 = kadet
maknanya xmcm hang laa..hang lvl11=highlander

pdhal I dah btahun dok bkuntum sini n collect point tp pangkat bwh skit laa dr hang haha
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 3-8-2018 09:02 PM
lvl.0 = kadet
maknanya xmcm hang laa..hang lvl11=highlander


hoho
I br pi check user group n yes I pon nak tau mcm u lvl kadet ni mcmn hihi sori u men reply je td haha
maksudnya apa ye kadet nih sb dlm list user xde la plak kadet ni mcm lain2 yg bila point  btambah dpt naik pangkat seterusnya.
adakah kadet ni maksudnya dlm tahanan atau dlm pemerhatian/percubaan probation?
I is sedih nk kata beginner ada la jg pmission pagar 2 nak baca apa2
kadet ni nak tgk gambo xleh, pos gambo xleh n mcm2 lg xleh huhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2018 03:59 AM | Show all posts

Hmmm...

[AceHand SPECTaceLAR]

Ni sebab daftar jadi PENULIS lar ni...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2018 04:00 AM | Show all posts

Hmmm...

EvieWanKenobi replied at 1-8-2018 03:50 PM
nak tau jugak Level Kadet ni apa ye..

[AceHand SPECTaceLAR]

Dia worang kena masok barisang dulu... Hah! Hah! Hah!


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2018 04:06 AM | Show all posts

Hmmm...

imanda replied at 3-8-2018 09:36 PM
hoho
I br pi check user group n yes I pon nak tau mcm u lvl kadet ni mcmn hihi sori u men reply j ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Menda ni maseh baru... Memang nampak timbol masalah... Nanti kita mintak bahagiang teknikal betolkang lagi masalah pasal pangkat KADET ni... Mohong bersabar yer... Sambel tu sila dudok kat ruangang menunggu dulu...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-10-2018 09:01 AM | Show all posts
AceHand replied at 15-8-2018 03:59 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Ni sebab daftar jadi PENULIS lar ni...

supermod..aku nak tau ni kenapa aku jadi beginner balik..patut la tak dapat nak access
why why

aku dah join lama oi..seblm thn 2009 lagi...kredit pun dh puluh2 ribu..kenapa kredit aku jadi 7 je...please help me ...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2018 02:10 AM | Show all posts

Hmmm...

LiliSam replied at 26-10-2018 09:01 AM
supermod..aku nak tau ni kenapa aku jadi beginner balik..patut la tak dapat nak access
why why

...

[AceHand SPECTaceLAR]

Nanti kita semak masalah dia...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 03:13 AM GMT+8 , Processed in 0.099915 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list