CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: alagapass

Uqasha oh uqasha

  [Copy link]
Post time 6-5-2018 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 6-5-2018 11:30 PM
Dengarnya dulu sopik kail pun same...so sopik kail pun jangan pg buat kantoi pulak naaaa...

Oh no! Sbb tu ke heols da susut kurus? Dulu heols bam2 mok2 sket
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2018 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak dia dah kurus semula.. i rasa dia amik pil ni sebab putus cinta dan nak jaga badan semula.. why girl? Why...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
hanahani replied at 6-5-2018 11:23 PM
Tak perasan ke uqasha tetibe kurus. Masa dia dgn hefny mokmok smpi naik 13kg

Aik dah break off ke they ols itteww??

Sayang uqasha ni muka cantik
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:32 PM | Show all posts
Badigol replied at 6-5-2018 11:12 PM
Rasanya dlm dunia artis ni dadah pil tu dh biasa.ramai org yg offer jual beli barang hrm ni.konon ut ...

sapelah yg kategori 30% tu?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:33 PM | Show all posts
amik lawyer kes aidil aziz. tup2 tgk2 dah lepas.

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kumak replied at 6-5-2018 11:32 PM
dia lebih kurang ectasy.. laki suka guna eramin 5 nak rogol org..

duhhh.. buduhnya uqa ambik ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala dia ni anak sedara jazlan yg calon parlimen machang. Takkan takleh settle haha. Esok ke pendakwaan? Berkuntumla dkt ig kosmo sbb kosmo rajin buat live
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 6-5-2018 11:32 PM
Oh no! Sbb tu ke heols da susut kurus? Dulu heols bam2 mok2 sket

Dulu kan heolls dgn ukasya ni, so paham2 laa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2018 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
hanahani replied at 6-5-2018 11:23 PM
Tak perasan ke uqasha tetibe kurus. Masa dia dgn hefny mokmok smpi naik 13kg

Kaaaannn!!  Betol masa dgn hefny tu yaa ampun mcm di pam2...skrg dah kurus blk...iollss x caya retis2 bleh kurus cpt cenggini...mesti ada ambik jalan pintas...kecuali yg mmg kaki gim, eat clean.

ada jgk retis yg jenis tibe2 upload berjogging & mkn seciput tp time dah kurus ...time kembang xde plak nampak gigih exercise...yg paling pasti dia bersunggoh exercise bila kat club
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepandai2 ungka melompat akhirnya jatuh tersungkur jua
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
omo2. tekya pn maen barang gak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by GreenT3a at 6-5-2018 11:46 PM
Koalajaguar replied at 6-5-2018 10:50 PM
Mabok la tu kot


Mabuk selalunya memang dalam report akan tulis bau alcohol. Kalau sah memang kena DUI. Dalam report ni takde agaknya bukan mabuk mesti khayal tu. Cuma dadih  tu tak dapat nak detect. Kena re-test
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
drama tak habis shoot lagi, pelakon dah buat hal. mesti tak bole continue dah kan? mf ckp byk lg scene nak shoot kt sini. aiyo. takkan nak retake?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dibebaskan dengan jaminan polis ..x cakap lak bila pendakwaan

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Forum cari mmg pantas dan mantap Gud job
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 6-5-2018 09:41 PM
Uqa accident langgar keta orang, then polis pegi tengok nampak sorg pompuan dlm keadaan khayal..bwk  ...

OUh jumpa 5? Tp maai 53 banyak tuh dia jual ke ape xkn la makan buat stock sndr smp 53 biji?? Gilalaaaaaahhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2018 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Koalajaguar replied at 6-5-2018 10:53 PM
Better hefny dok gua cpt2 sebelum ig heolls dibanjiri komen acik2 bawang

Lepas ni mungkin hefny akan bagi statement 'Saya dan US dah takde apa-apa hubungan'
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
GreenT3a replied at 6-5-2018 11:43 PM
Mabuk selalunya memang dalam report akan tulis bau alcohol. Kalau sah memang kena DUI. Dalam repor ...

1st time dadah die tak dpt detect thru urine
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 6-5-2018 10:59 PM
Xtau la apa nk jd dgn dorang ni. Air arak dh jd mcm air suam. Ditogok2 nya tanpa rasa berdosa.

Darah mudah, kita enjoy kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:45 PM | Show all posts
murasaki replied at 6-5-2018 11:37 PM
Kaaaannn!!  Betol masa dgn hefny tu yaa ampun mcm di pam2...skrg dah kurus blk...iollss x caya ret ...

tgu je la org yg suka pg klub kantoi
tetiba kurus mata, hidung merah, berhingui

kita tungguuuuuuuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 09:31 AM GMT+8 , Processed in 0.242770 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list