CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 5135|Reply: 52

Mahu Ubati Kemurungan, Tapi Dirogol Dan Kepala Dipenggal

  [Copy link]
Post time 4-5-2018 05:37 PM | Show all posts |Read mode
Seorang wanita yang berkunjung ke India menerima nasib malang kerana diberikan dadah, dirogol sebelum kepalanya dipenggal.


Mail Online melaporkan, Liga Skromane, 33, yang menetap di Dublin, Ireland datang ke negara itu untuk mengubati kemurungannya.


Dia tiba di Kerala bersama kakaknya pada Februari lalu.


Foto: Mail Online


Menurut sumber lagi, mangsa hilang selepas meninggalkan sebuah pusat rawatan ayurveda untuk berkunjung ke pantai.


Mayatnya ditemui dekat hutan bakau di Thiruvallam pada 21 April lepas.


Polis berkata, mangsa digoda oleh dua lelaki sebelum diberikan dadah, dirogol dan dibunuh.


Dua suspek kini sudah ditahan polis bagi siasatan lanjut.


Dipercayai kedua-duanya adalah pengedar dadah dengan salah seorang daripadanya mempunyai rekod jenayah lampau mendera lelaki dan wanita secara seksual. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-5-2018 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
{:yameteh this is sad..what a sad sad world
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 05:44 PM | Show all posts
sian nye..kejam tol sape wt ni..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
India is not a safe place for female travellers.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Elakkan ke.india pls.wahai wanita sekalian..
Iols sangat la.kesian dgn nasib wanita yang dirogol...
Kalau seks sama.suka n mengandung tu..lantak.uols.la..pandai.la.cari solutions sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
apa yg jahat sangat ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 06:47 PM | Show all posts
boleh tak hantar kunyit2 ke india? haramkan wanita pergi sana? siapa kunyit sila melancong ke india
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelakon pompuan tamil selamba je.. joget gelek2, terdedah perut, kopek besar .. x kena ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-5-2018 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape punya mental la rakyat yindia ni
Foreigners mmg xselamat nak2 y putih

Sebab dorang geram tengok apam pink
Kat rumah apam rentung bau kari

Shithole place btul..girls lupakan la niat nk gi tajmahal tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 07:27 PM | Show all posts
org bodoh mmg pilih utk melancong ke India/pukistan... samaada nasib ko buruk atau baik je utk tak kne
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 07:54 PM | Show all posts
india negara lubang taik... busuk
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Babi kan aku dah cakap negara India negara rogol! Boikot jah negara rogol sebegini!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Campakkan nuklear je paria ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha rentung bau kari

Victorioussss: Ape punya mental la rakyat yindia niForeigners mmg xselamat nak2 y putihSebab dorang geram tengok apam pinkKat rumah apam rentung bau kariShithole pla ...

Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang 'hilang' terus kemurungan dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
org india sangat racist.. diorang mana tau pasal kepelbagaian kaum dan negara.. org thai,  malaysia,  pilipin,  indonesia  semua dipanggil. chini (cina)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-5-2018 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau pergi ramai2 dan take all the precautions ok je.. pergi mana2 pun kena hati2.. tapi girls lebih baik jangan travel solo la..org jahat akan nampak sebagai easy target
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm hati2 la solo female travellers
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh nye engko sis.

Negara India tu orang India Malaysia pon tak mo balik ke sana.

Yg kau pulak gigeh nak melancong ke India.

Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
pegi jalan2 india sana jangan pegi tempat sembarangan.. ada tempat polis pun sama merogol.. nak safe pegi ikut rombongan la.. xsesuai backpack.. kecuali ada sedara mara or kawan kat sana..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 12:51 AM GMT+8 , Processed in 0.084115 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list