CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 7122|Reply: 62

Siapa pernah goreng telur mata mesti pernah rasa macam ni

  [Copy link]
Post time 20-2-2018 10:57 AM | Show all posts |Read mode




Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 11:07 AM | Show all posts
x pernah

sbb aku goreng telur sempurna ja manjang..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 11:38 AM | Show all posts
jauh sangat pikirnya
kalau telur mata i buat tak cantik
i makan je
tanpa pikir apa apa dah
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Erm..iols ada rasa gitu
Sebab iols x.makan.telur.kuning
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoi... hahaha
Depression ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Xpernah sbb selalu goreng telur mmg masak sepenuhnya..xsuka telur cair
Klu kuning telur pecah x perfect pun xde kacau perasaan..mkn je la
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 12:28 PM | Show all posts
hahahhaha memang stress kalau kuning dia pecahh
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 12:34 PM | Show all posts
tenat sangat ni...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 12:38 PM | Show all posts
makan je la u ols. takkan nak gantung diri pulekkk. tapi plg tak suka bila telur tu meletup dalam kuali adoiiii
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
I mmg akan stress kalau telur kuning tu pecah sbb tak mkn yg kuning tu... so bila grg sendiri telur mata tu, I grg both sides so bhg kuning tu masak, prob solved!
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahhahahahahah ape ke teruk beno efek goreng telur dik!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 20-2-2018 11:07 AM
x pernah

sbb aku goreng telur sempurna ja manjang..

I like.konfiden itu penting
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
@mradidas awaaa pernah ke rase gini?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 12:53 PM | Show all posts
Haha overthinking tullll ...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 12:55 PM | Show all posts
Nasib baik saya goreng telur cantik je kuning dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 01:50 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya pernah kene tapi bukan masa goreng telur, tapi mase bt something yg simple dan mudah tapi x menjadi.. time tu mmg rasa fedup dgn hidup dgn dunia ni, dah la miskin, hodoh, x cantik, kawan sume bz, ramai yg dah kawen, tinggal sesorg, gaji sikit, harga takde.. mmg rasa down even pada bende yg simple je..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Uncle ramesh ni banyak sangat fikir. Boleh mental dibuatnya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 11:00 PM | Show all posts
Tidak pernah pun rasa begitu.
Sayang sangat pada telur goreng itu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2018 08:56 AM | Show all posts
Takper, asal masih boleh makan. Jangan dah goreng cecantik perfect bagai tetiba jatuh ke lantai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 08:02 AM GMT+8 , Processed in 0.086054 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list